• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Hüsranı

Ahh ahh dertlere bak:kahve:

1. Esiniz belki de hediye için sıkıntı olmasını istemedi ve istediğiniz birşeyi size almak istedi. Bence düşünmesi bile yeterli.

2. Siz neden hediyeden veya kutlamadan vazgeciyorsunuz ki? Eşiniz unutmuş ya da umursamamis değil ki.

3. Bence hediyenizi ayarlayıp kutlamanizi yapmalısınız. Moral bozacak herhangi bişey yok halinize şükredin derim.

Bir de kendi açımdan dersem 14 şubat benim için aacayippp tırt hiç sevmem hiç onemsemem:KK34:

Hediyeyi çöpe atmak nedir? ,Bu kadar anlam yüklemek anlamsız yani. Belki baktı,gezdi karar veremedi,beğendiği birşey olsun dedi aldı götürdü sizi alışverişe. Alsa birşey onu beğenip beğenmeyeceğiniz muallak. Bugün vardı bir konu çanta aldı beğenmedim nasıl kırmadan söylerim diye dertleniyordu konu sahibi. Yapmayın bunu cidden,boşuna hayatı çekilmez hale getirmeyin.
Ben eşime hediye alırım,aklınıza gelebilecek herşeyi alabilirim/alıyorumda özel gün gözetmeksizin ,asla beğenmediği birşey olmadı 6 seneyi geçti evliliğimiz,giymeyeceği şeyi 50 metre uzaktan tanırım,tarzı değil derim ama eşim anlamaz bu işten,kafasında karar verir hadi gidip alalım der,benim beğendiğimi alır. Bu kış uzun zaman sonunda doğumgünümde kaban almış bana ,500 lira vermiş ama daha giymedim,astım dolaba etiketi üstünde duruyor inanın. Her zamanki gibi bana sorsaydı o klasik parçanın yerine spor birşey alır tepe tepe kullanıyor olurdum. Kırmadım,beğendimde ama kullanmak nasip olmadı,uzun zamanda olmayacak gibi görünüyor. Sizde büyütmeyin. Bence karar verememiş,neye ihtiyacınız var bilememiş olabilir,kendince böyle bir yol seçmiş.

Bilmeyene yol goster ki öğrensin
Hazırlığını yap sen yine

Bu gibi gunlere anlam yüklemenin aslında kişisel olmadığını, kapitalist düşünce sisteminin parcasi olduğumuzu düşünmekteyim
Daha 1 ay oncesinde başlıyor bilmem ne kuyumculuktan 14 subat indirimi hede hodö şeyler
Sevginin günü mü olur muş:ukala::ukala:

14 şubat benim için hediye demektir :KK53:
Ama sadece bana :KK24:

İlk yıllarda kendi alıyordu...insan hiç mi 12 den vuramaz...hep kıyafet,parfüm ıvır zıvır...baktım olmuyor ben seçerim dedim...çok daha iyi...dikiş makinası istiyordum,bugün aldı :oops:

Doğum günümde çamaşır kurutma makinası istedim...aslında zaten alınacak ihtiyaçlar ama ne bileyim seviyorum böyle ben...karşılıklı geçinip gidiyoruz işte :21:

Ben eşinde bi kusur göremedim. Birlikte gidelim demiş sonuçta. Al şu parayı kendine hediye al dese neyse.
Biraz ılımlı olun yaşananlara güzellikle bakın ki güzellikler sizinle olsun..
Eşinin elini tutup mıtlulukla dışarı çıkman lazımken sen hevessiz çıkmışsın. Yazık yani.
Asıl hediye ikinizin birlikte olması, mutlu olmanız..

Belki daha güzel birşey yapmak için planlar yapıyor yargısız infaz yapıyorsunuz benim eşim bana 14 şubatta hediye almasa bile çok takmam çünkü benim en büyük hediyem onun varlığı benim üzerime titremesi sevgiyle bakan gözleri hediye ne ki ? Anlamıyorum neden küçük şeylerden mutlu olamıyorsunuz

Açık açık , " ama.ben sürpriz olmasını istiyorum , heyecanlanmak istiyorum , sadece senin alacağın ya da yapacağın bir hediye / sürpriz olmalı demeliydiniz.
Böylece beklentilerinizi anlar , bir dahakine böyle yapabilirdi.

Evliliklerde bulanıklık olmaması adına , içten içe özlenmek yerine konuşmak her zaman iyidir.

Siz yine surprizinizi yapın. O da öğrenir zamanla. Odun büyüyorlar , yontulmalari şart :)

Daha dün konu vardı bana çanta almış ama ben onu beğenmem diye.

Ona da yazdım eşime sarmaşık kolye yüzük beğendim dedim git al dedi aldım

Eşiniz hediyesi ile Mutlu olun istemiş sevmeyeceğiniz bir şey yerine gerçekten içinize sinsin demiş ama siz aksine üzülmüşsünüz

14 şubat geçsin konuşun bu konudaki beklentilerinizi açıkça

Benim eşim bana hediye almaz beğenmezsin der zevkini tutturamam der kendim çıkınca bile beğenemiyorum zevkimi ben bile bu yaşımda bilemiyorum Ada'm neden stres olsun ki

Madem çöpe atacaktınız niye hediye aldınız. Madem çöpe attınız niye yeniden hediye alayım mı diyorsunuz.
Önce siz napmak istediğinize karar verin bence.
Ne kadar büyük anlamlar yüklüyorsunuz şöyle günlere.
15 şubatı 14 şubattan ayıran nedir?

Fazla büyütmüşsünüz. O öyle kutlayabiliyor demekki, sen de kendi istediğin gibi kutla. Gerçekten bizim gibi düşünemiyorlar bunu kabul edelim. Benimkinin yarın kaç gül yollayacağının tüm ayrıntılarını öğrendim ben, tutamıyor içinde mesela.. mutlu olmamı istiyor heves ediyor ama benden farklı şekilde, mühim olan da bu; hevesini de hevesinizi de kırmayın bence :)

bazı konuları okurken boğulacak gibi oluyorum, hüsran demişsiniz bir de. adam belki baktı ama sizin hoşunuza gidecek bir şey bulamadı ve istediğiniz bir şeyi almak istedi, ne var bunda? bana mı saçma geliyor bu gösterilen tutum, bunun dert edilmesi yoksa normal olan bu mu, anlamıyorum.

Ben okurken daraldım valla yani bu erkekler ne yapsa yaranamıyor adam ne beğenirsen al demiş yani.ne var bunda illa kendi alıp sürpriz yaparsa mı değeri var? ne kötülük var bunda duyan da hiç önemsemedi sanar şaka mı yapıyorsunuz? çoğu eş bugünü önemsemiyor bile yok sayıyor biz karı kocayız artık diyor adam ne istersen al diyor vay niye sormuşmuş.şımarıklık yaptığınız.

Keşke herkesin böyle sudan sebeplerle öne sürdüğü dertleri olsa.. Allah başka dertler vermesin inşaAllah..

Benim eşim de der doğum gününde ne hediye istersin diye bende en çok neyi istiyorsan onu söylerim. Bence çok daha güzel istediğim şeyi almış oluyorum:halay:

Bu bizim eşimle kutlayacağımız ilk 14 şubatımız,Bir hediye beklentisi içinde değildim yalnızca bir çiçek alır gelir diye düşünürken,eşim dün bana "hadi gidip sana hediye alalım,sen seç ben alayım" dedi.şok oldum,hani yıllardır çok hediye almış olsa da artık seçeneği bitmiş olsa yine anlayacağım ama öyle bir durumda yok.Ben sadece özel günlere bağlı kalmam normal günlerde de ona hediye alırım.Yinede bozuntuya vermedim sakince hediyeye gerek yok dedim ama ısrar edince çıkıp önüme gelen magazadan öylesine birşey begendim aldı.Ben günlerdir ona evde sürprizler hazırlama hayalleri kurarken bir anda bütün hevesim kaçtı.Şimdi ben yine de evde hazırlık yapmalı mıyım,hiçbir şey yapasım yok,moralim bozuk,belki büyütülecek birşey değil ama ben herşeyi ince ince düşünürken hayaller kurarken böyle davranması incitti.Hazırladığım hediyeyi de çöpe attım,Gidip yeni bir hediye mi alsam?:KK43:
Bana kalırsa eşiniz en iyisini yapmış. Geçen bir arkadaş paylaşmıştı burdan eşinin p.. c... marka bi çanta hediye aldığını ama kendisinin hiç beğenmediğini söylemişti. Çokda pahalı bir çantaymış ve arkadaş bozuntuya vermemiş. Beğenmeme yada ihtiyacınız olmayan bişeyi almak yerine eşiniz size bırakmış seçimi. Sürpriz olsa tabiki daha hoş olurdu belki ama erkekler biz kadınlar gibi çok detaycı olamadıkları için basit yolu seçmiş eşiniz bence büyümeyin düşünmesi yeter Hoppa

Yarin 14 şubat mi:KK70:
Şubata ne girdik ya,bir bebe dogurdum ve aklimi hastanede biraktim iyi mi:confused:
Neyse diger türlü olsa da umrumda olmazdi, siz de bir alemsiniz gercekten.

Back
X