• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat mı facia mıı

Ne 14 şubatmış arkadaş yaa, kk'de mağdur olmayan üye yok galiba :KK53:

Bundan sonra takvim direkt 13ten 15e atlasın, şubat 29 çeksin:KK58:

Ben magdur olmadim...

Işden eve ve baliklama yataga girdim.
Hiiiiiiic ugraşamam Amor'la momor'la.

Ben gurban bayramini bekliyom :dondurma:

Abartmışsın diyen hnmlar benim Koca bir de bu olayın üstüne onlarla gidecekti.
Abarttığımı sanmıyorum
Çok kırıldım.
Takvimler artık 13 ten 15 e geçsin

Abartıyı zaten gitmiyorum demekle yapmışsınız. Sizlik bir durum yok, ben nerden bileyim deyip geçebilirdiniz. Adamınki saçma, sürpriz Sevgililer Günü yemeği arkadaş grubuyla yapılmaz. Ben de olsam aynı potu kırabilirdim ama sizin gibi trip yapmazdım. Kendi günümü neden bozayım ?

Çok buyutmussunuz cidden kızsa falan adam tamam da takılmış gitseydiniz keşke karşılıklı özür dileyin bence

Adam benim için kocama Trip atmış ama.
Mavi patikli sürprizimi bozdu deyip.
Haaa adam Trip atmış atmış, benim eşim de beni savunmak hiç aklına gelmemiş taa bana bile anlattı
Nasıl gidebilirim böyle benim adıma söylenenlerin üzerine nasıl mutlu bir akşam geçiririlir?
Ben yapamayacağımı bildiğim için gitmedim.
Sürpriz yalnız olur
Üç aile ile sürpriz mi olurmuş salak herif.

Arkadaşlarla çıkılan 14 şubat kutlamasının neresi sürpriz olabilir ki? Gele gele akıllarına bu mu gelmiş? Dığumgünü mü bu cümbür cemaat kutlanıyor :D

Sürpriz böyleyse ben almayayım derdim :D

Hakkaten yalnız, ne 14 şubatmış yaw...

İşte bizim gibi romantik olamıyor herkes
Koyacaksın 2 kadeh, açacaksın survivor ı
Koltuğun bir tarafına sen geçeceksin, diğer tarafına eş kişisi :KK45:
Ayakları havada birleştireceksin
Bir ona sana doğru itecek, bir sen ona doğruu
Oldu bittiii :KK53: :KK70:

Hakli olabilirsiniz de bu kadar buyutecek kadar da hakli degilsiniz. Ceza olmaliymis falan abartmayin bence. Gitmemeniz de cok yersiz olmus. Gidip 3 aile toplaniyoruz boyle bir spriz olacagi aklimin ucundan gecmedi diye tatli bir laf bile sokusturabilirdiniz. Gitmemek baya gemileri yakmis. Anlamsiz bir tatsizlik olmus.

İşte bizim gibi romantik olamıyor herkes
Koyacaksın 2 kadeh, açacaksın survivor ı
Koltuğun bir tarafına sen geçeceksin, diğer tarafına eş kişisi :KK45:
Ayakları havada birleştireceksin
Bir ona sana doğru itecek, bir sen ona doğruu
Oldu bittiii :KK53: :KK70:
ha ha :rolleyes: Ben hala sizin akşam menüsünde ne vardı onu merak ediyorum asıl; zorluk derecesi 5 üzerinden neydi, enişte becerebilmiş mi? Benim kafa yemekte, romantizim karın doyurmuyor. Yaw 1 mart gelse de bir tabak mantı, üzerine de turta yesem :kk77:

ha ha :rolleyes: Ben hala sizin akşam menüsünde ne vardı onu merak ediyorum asıl; zorluk derecesi 5 üzerinden neydi, enişte becerebilmiş mi? Benim kafa yemekte, romantizim karın doyurmuyor. Yaw 1 mart gelse de bir tabak mantı, üzerine de turta yesem :kk77:

Heeee zorluk derecesi baya zirveydi :KK53:
Kasaptan hazır köfte, tavuk almış
Koydu ızgaraya oldu bitti :KK30: :KK70:

Hakli olabilirsiniz de bu kadar buyutecek kadar da hakli degilsiniz. Ceza olmaliymis falan abartmayin bence. Gitmemeniz de cok yersiz olmus. Gidip 3 aile toplaniyoruz boyle bir spriz olacagi aklimin ucundan gecmedi diye tatli bir laf bile sokusturabilirdiniz. Gitmemek baya gemileri yakmis. Anlamsiz bir tatsizlik olmus.
Moralim çok bozuldu bütün gün ağladım desem..
O durumda da gitmek nasıl ve ne kadar doğru olur bilmiyorum
En fazla orada da eşim ve o adamla kavga ederdik

Ay yeter içim şişti artık. Eşinizde sizde sıkıntılısınız. Patlamaya yer arayan ne çok çift varmış.

Back
X