- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
Heeee zorluk derecesi baya zirveydi
Kasaptan hazır köfte, tavuk almış
Koydu ızgaraya oldu bitti![]()
![]()
Hakkını yeme eniştenin; İnce düşünmüş bence, gayet de sağlıklı ve diyetine uygun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeee zorluk derecesi baya zirveydi
Kasaptan hazır köfte, tavuk almış
Koydu ızgaraya oldu bitti![]()
![]()
Yorum yapmayın şişsenizzAy yeter içim şişti artık. Eşinizde sizde sıkıntılısınız. Patlamaya yer arayan ne çok çift varmış.
Ne 14 şubatmış arkadaş yaa, kk'de mağdur olmayan üye yok galiba
Bundan sonra takvim direkt 13ten 15e atlasın, şubat 29 çeksin![]()
Adam toplu yemeği sürpriz diye kakalamaya çalışmış elinde patlamışNe sürprizi ya böyle sürpriz mi olurmus zaten. Kadin sevgililer günü sürprizi diye yemeğe gidecek bi bakacak cümbür cemaat herkes orda.sizde suç yok, adamın hatası. Eşimin haberi yok soylemeyin demeliydi.
Ayy ben bu ve bunun gibi birkaç yorumu alkışlıyorumAdam toplu yemeği sürpriz diye kakalamaya çalışmış elinde patlamış![]()
Elalemin kocasi da bir tuhaf,yemege basbasa cikilirsa surpriz olur
Senin triplenip yemege gitmemen de tuhaf
Kocanin sana arkadasinin surprizini bozdugun icin cemkirmesi de bir tuhaf
Senin tribin uzerine cocuklarla sevgililer gunu yemegine gitmeye kalkmasi zaten komedi
Senin bu olay uzerine esine elalemin karilariyla mi yemege cikacaksin demen zaten saygisizligin en ust noktasi
Hangisine ne diyeyim bilemedim
Insan guzelce kutlar kutlayacaksa su 14 subati bu ne yaaa
Olmadık hayaller falan da kurmamıştım Oysaki.14 şubatta fazla hassas bi moda giriyoruz galiba.benmde erkek arkadaşımla yemeğe gitme planımız vardı.ben üç saat ne diyecem diye düşündüm hazırlandım kuaföre gittim elbisemi giydim.ama onun işyerinde tadilat vardı ve bitmedi işçileride bırakıp gelemedi.plan bozulunca bende üstümü değiştim evde bişeler hazırladım 11 de anca yemeğimizi yiyebildik.tribe girip Günü zehir edeceğime bozuntuya vermemeyi tercih ettim gayet güzel geçirdik.bazen büyütmemek gerekiyor bazı şeyleri
Ama benim huzurum kaçtı onların yüzünden.14 şubat falan kutlamadık biz dolayısıyla kavga da etmedik oh mis
içinden geldiği zaman yapılmalı bi şeyler bence yemişim 14 şubatını
hem madem ki amaç sevgililer günü kutlamak, topluca ne işiniz var zaten, başbaşa kutlanmalı kutlanacaksa da.
o adama da iyi olmuş, sanki bana başbaşa romantik bi yemek hazırlamışta neymiş süprizmiş.
toplu yemeğin süprizi mi olur. hazır organizasyonu bulmuş süpriz diye karısına yutturmaya çalışmış.
MBA yaptım,30 da evlendim,yöneticiyim,eltim yok,dayak yemiyorum,kaynanamla aynı şehirde de oturmuyorum.Bu ülkenin kadınları 14 Şubat'a hazır değillerdi.
Henüz okuyamamış, genç yaşta evlendirilmiş, meslek edinememiş, elti sorunlarını aşamamış, koca dayağı yiyen, kaynanayla altlı üstlü oturan kimselerdi.
E tabi ne oldu? Elin amerigalısının kırmızı güller, seksi iç çamaşırları, özgür ve bağımsız plan programlarıyla kutladıkları o meşşşhurrrr gece bizim toplumda boşanma oranlarını arttırdı. Eee alışmadık şeyde şey durmaz.
Konu sahibi ne olursun kişisel algılama. Genel veryansın edesim geldi.