• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat mı facia mıı

Adama bak karısı ona mesajınızı söyleyince bir de eşinize çıkışmış. Sanki özel bir yemek de sürpriz çok önemli. Baş başa yemek olsa neyse. Sizi haklı buldum ben.

Ne sürprizi ya böyle sürpriz mi olurmus zaten. Kadin sevgililer günü sürprizi diye yemeğe gidecek bi bakacak cümbür cemaat herkes orda.:KK70: sizde suç yok, adamın hatası. Eşimin haberi yok soylemeyin demeliydi.
Adam toplu yemeği sürpriz diye kakalamaya çalışmış elinde patlamış :D

Elalemin kocasi da bir tuhaf,yemege basbasa cikilirsa surpriz olur;)
Senin triplenip yemege gitmemen de tuhaf
Kocanin sana arkadasinin surprizini bozdugun icin cemkirmesi de bir tuhaf
Senin tribin uzerine cocuklarla sevgililer gunu yemegine gitmeye kalkmasi zaten komedi
Senin bu olay uzerine esine elalemin karilariyla mi yemege cikacaksin demen zaten saygisizligin en ust noktasi

Hangisine ne diyeyim bilemedim
Insan guzelce kutlar kutlayacaksa su 14 subati bu ne yaaa

Elalemin kocasi da bir tuhaf,yemege basbasa cikilirsa surpriz olur:KK66:
Senin triplenip yemege gitmemen de tuhaf
Kocanin sana arkadasinin surprizini bozdugun icin cemkirmesi de bir tuhaf
Senin tribin uzerine cocuklarla sevgililer gunu yemegine gitmeye kalkmasi zaten komedi
Senin bu olay uzerine esine elalemin karilariyla mi yemege cikacaksin demen zaten saygisizligin en ust noktasi

Hangisine ne diyeyim bilemedim
Insan guzelce kutlar kutlayacaksa su 14 subati bu ne yaaa

14 şubatlar yasaklansın, kim bilir daha hangi evlerde neler yaşandı :sopa:

14 şubatta fazla hassas bi moda giriyoruz galiba.benmde erkek arkadaşımla yemeğe gitme planımız vardı.ben üç saat ne diyecem diye düşündüm hazırlandım kuaföre gittim elbisemi giydim.ama onun işyerinde tadilat vardı ve bitmedi işçileride bırakıp gelemedi.plan bozulunca bende üstümü değiştim evde bişeler hazırladım 11 de anca yemeğimizi yiyebildik.tribe girip Günü zehir edeceğime bozuntuya vermemeyi tercih ettim gayet güzel geçirdik.bazen büyütmemek gerekiyor bazı şeyleri

Bu ülkenin kadınları 14 Şubat'a hazır değillerdi.

Henüz okuyamamış, genç yaşta evlendirilmiş, meslek edinememiş, elti sorunlarını aşamamış, koca dayağı yiyen, kaynanayla altlı üstlü oturan kimselerdi.

E tabi ne oldu? Elin amerigalısının kırmızı güller, seksi iç çamaşırları, özgür ve bağımsız plan programlarıyla kutladıkları o meşşşhurrrr gece bizim toplumda boşanma oranlarını arttırdı. Eee alışmadık şeyde şey durmaz.

Konu sahibi ne olursun kişisel algılama. Genel veryansın edesim geldi.

14 şubatta fazla hassas bi moda giriyoruz galiba.benmde erkek arkadaşımla yemeğe gitme planımız vardı.ben üç saat ne diyecem diye düşündüm hazırlandım kuaföre gittim elbisemi giydim.ama onun işyerinde tadilat vardı ve bitmedi işçileride bırakıp gelemedi.plan bozulunca bende üstümü değiştim evde bişeler hazırladım 11 de anca yemeğimizi yiyebildik.tribe girip Günü zehir edeceğime bozuntuya vermemeyi tercih ettim gayet güzel geçirdik.bazen büyütmemek gerekiyor bazı şeyleri
Olmadık hayaller falan da kurmamıştım Oysaki.
Gerçekçiyimdir aslında.
Tüm öküzler Çevremde imiş işte yani.

İnsan neden 14 şubatı cümbür cemaat kutlar ki? Çok saçma. Gidecekseniz kendiniz başbaşa gidin. Ki ben size hak verdim madem sürpriz olacaktı size söylenmesi gerekiyordu.

14 şubat falan kutlamadık biz dolayısıyla kavga da etmedik oh mis :KK50:

içinden geldiği zaman yapılmalı bi şeyler bence yemişim 14 şubatını :110:

hem madem ki amaç sevgililer günü kutlamak, topluca ne işiniz var zaten, başbaşa kutlanmalı kutlanacaksa da.

o adama da iyi olmuş, sanki bana başbaşa romantik bi yemek hazırlamışta neymiş süprizmiş.
toplu yemeğin süprizi mi olur. hazır organizasyonu bulmuş süpriz diye karısına yutturmaya çalışmış.

14 şubat falan kutlamadık biz dolayısıyla kavga da etmedik oh mis :KK50:

içinden geldiği zaman yapılmalı bi şeyler bence yemişim 14 şubatını :110:

hem madem ki amaç sevgililer günü kutlamak, topluca ne işiniz var zaten, başbaşa kutlanmalı kutlanacaksa da.

o adama da iyi olmuş, sanki bana başbaşa romantik bi yemek hazırlamışta neymiş süprizmiş.
toplu yemeğin süprizi mi olur. hazır organizasyonu bulmuş süpriz diye karısına yutturmaya çalışmış.
Ama benim huzurum kaçtı onların yüzünden.
Onların kaçtığını hiç sanmıyorum

Bu ülkenin kadınları 14 Şubat'a hazır değillerdi.

Henüz okuyamamış, genç yaşta evlendirilmiş, meslek edinememiş, elti sorunlarını aşamamış, koca dayağı yiyen, kaynanayla altlı üstlü oturan kimselerdi.

E tabi ne oldu? Elin amerigalısının kırmızı güller, seksi iç çamaşırları, özgür ve bağımsız plan programlarıyla kutladıkları o meşşşhurrrr gece bizim toplumda boşanma oranlarını arttırdı. Eee alışmadık şeyde şey durmaz.

Konu sahibi ne olursun kişisel algılama. Genel veryansın edesim geldi.
MBA yaptım,30 da evlendim,yöneticiyim,eltim yok,dayak yemiyorum,kaynanamla aynı şehirde de oturmuyorum.
Ciğerini biliyorum beklemiyorum da bişey şaşırmadım da bunların hepsi tamam.Ama bugün duydumki elalemin kocası karısının arabası iki defacık bozuldu diye hediye araba almış.Hakkıdır Allah daha iyi etsinde insan bir noluyor diyor yani.Sende sürün Sinem karda kışta taksi bulucam diye.Hadi buldun manyak gibi gitmiyordur inşallah diye stres yapmalısın.Aman hayatta istediğin Hiçbirşey öyle kolayca olamasın.İllede sürünmelisin,çabalamalısın,burnundan gelmeli.
:sinirli:

Back
X