Yapma yaaa...o bal gibide unutmuş:))))Çeviriyor:))))
ewet bencedee çewiriyor haha her seneye kutlamaktan gına geldiki herhaldee artık hiç önemsemiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma yaaa...o bal gibide unutmuş:))))Çeviriyor:))))
ewet bencedee çewiriyor haha her seneye kutlamaktan gına geldiki herhaldee artık hiç önemsemiyor![]()
O zaman ilişki biraz monotonlaşıyor mu ne?
bizim ilişkimiz monoton değil ama şunu itirtaf etmeliyimkii hediyelerimiz azaldı ne o bana ne ben ona almıyoruz.. doğum gününde bi pasta mum hoooop bitti haha![]()
14 şubat için söylenecek tek şey eşim ve benim için rabbimin bize en güzel hediyesini verdiği oğlumuz ne hedıyeye nıhtıyac var ne kutlamaya 14.02.2012 den beri sevgililer günü artık bizim için oğlumuzun gunuiyiki dogdun kelebeğim
küçük süprizler iyidir:)))şaşırtmak lazım:)))
sabah dedim ki kocaya ''ducuuu bugün sevgililer günüüüü''o da dedi ki ''iyi de biz sevgili değiliz ki evliyiz armutum evlii'' haa tamam demekle yetindim..
başka bi beklentim yoktu zaten![]()
Bizde tükettik hediyeleri sanırım zamanla 6 yıldır birlikte olunca doğum günü , tanışma yıldönümü , 8 mart kadınlar günü, evlilik yıldönümü yılbaşı derken fikir kalmadı... Bende eşime sevgililer gününde sen bana hediye al ben almayacağım hem beni mutlu et hem de kendini dedim bir sürpriz bekliyorum bugün hayırlısı. Bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun![]()
ha haaaademe yaa ruhu canlı tutmak lazımmmm
ayyy dostlar. ikibucuk aylik evliyim ve 9 haftalik hamileyim. aslinda hamile kaldigimi ogrebdigimizde ben kocama babalik hediyesi aldim ama o bisi almadi. onun disindada ufak hediyeler aldim.o yine bisi almadi. sizce sevgililer gunu icin bisi alirmi..hic sanmiyom. ama cook istiyorum surpriz yapmasini. genelde tum surprizleri ona ben yapiyom. bu kez ondan bekliyorum. ama.hic umidim.yok cok.uzgunum bu konuda. abartiyom belki ama.cok.onemsiyorum.b
oyle seyleri napim yaa..
![]()
ne ruhu 6 yıla doğru gidiyoruz genç olabiliriz ama içimiz geçmiş bizim![]()
hediye hiç bitmez marli unutma...
inşallah canım sanada güzel bir hediye alır...
otelde rezervasyon yaptırdım,suit jakuzili meyve sepeti kırmızı şarap falan:)bu arada herkesin sevgililer gününü de kutlarım...
bu gayet iyi bir organizasyon:)))
bakıcaz:)organizasyon ii bakalım neler olacak:):)