- 18 Haziran 2020
- 1.605
- 2.071
- 133
- Konu Sahibi RuhGezgini
şaggaa demi? Bu yasandiysa tam bir salaksin
Biz napalim, kuma kuma yasa git iste
Biz napalim, kuma kuma yasa git iste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok iki oğlandan biri şehit oldu kocası tam söylerken şehit haberi geldi kadın adamı susturdu sakın söyleme dedi. öylece bittiSonunda kadın öğrendi mi acaba hangisi onun bebeği
Ay kuscam bayılcam artık bu ne .Ayrıca evli bir adamla yatıp zevkini yaşayıp hamile karısını gördüp hamile kalmaya da utanmıyorsunuz. Gram utanma yok, benim söyleyemeyeceğim o ikinci kadın lakabını alnınıza dövme yaptırın, yakışır. Bu arsızlık bu ne ahlaksızlık. Yazık size1 yıldır birlikteyiz. O 28, evli, karısı 7 aylık hamile.
Ben de 5 aylık hamileyim.
Kafede tanıştık; yağmur yağıyordu, şemsiyem kırılmıştı. “Buyur,” dedi, şemsiyesini uzattı. Gözleri o kadar sıcaktı ki, üşümem bitti. “Eşimle bitti, boşanacağım,” dedi. 18’imdeydim, kalbim ilk kez böyle çarptı. İlk öpüşmemiz o kafenin arkasındaki karanlık sokakta. “Son kez,” dedi, ama her hafta buluşuyorduk. Gizli oteller, “arkadaşım” yalanları, telefonunda karısının “Ev
” mesajları…
Bir gün markette karşılaştık. Karısı gülümsedi, karnı kocamandı. “Bebeğim tekmeliyor, dokunmak ister misin?” dedi. Elimi uzattım. O an anladım: Ben hiçbir zaman “ev” olamayacağım.
Dün gece ağlayarak söyledim:
“Ben de hamileyim.”
Sessizlik.
“Ne yapacağız? Karım öğrenirse… Lütfen zaman ver.”
Zaman.
Yine zaman.
hâlâ üniversiteye gidiyorum neden kilo aldın diyorlar. Diyemiyorum ki hamileyim . Bebeğim her gece tekmeliyor; elimi karnıma koyuyorum, “Seni seviyorum,” diyorum. Ama korkuyorum. Çünkü babası hâlâ “zaman” diyor
Devamını merak ettim wattpad adı ne bunun1 yıldır birlikteyiz. O 28, evli, karısı 7 aylık hamile.
Kafede tanıştık; yağmur yağıyordu, şemsiyem kırılmıştı. “Buyur,” dedi, şemsiyesini uzattı. Gözleri o kadar sıcaktı ki, üşümem bitti. “Eşimle bitti, boşanacağım,” dedi. 18’imdeydim, kalbim ilk kez böyle çarptı. İlk öpüşmemiz o kafenin arkasındaki karanlık sokakta. “Son kez,” dedi, ama her hafta buluşuyorduk. Gizli oteller, “arkadaşım” yalanları, telefonunda karısının “Ev
” mesajları…
Bir gün markette karşılaştık. Karısı gülümsedi, karnı kocamandı. “Bebeğim tekmeliyor, dokunmak ister misin?” dedi. Elimi uzattım. O an anladım: Ben hiçbir zaman “ev” olamayacağım.
“Ben de hamileyim.”
Sessizlik.
Zaman.
Yine zaman.
hâlâ üniversiteye gidiyorum neden kilo aldın diyorlar. Diyemiyorum ki hamileyim . Bebeğim her gece tekmeliyor; elimi karnıma koyuyorum, “Seni seviyorum,” diyorum. Ama korkuyorum. Çünkü babası hâlâ “zaman” diyor
Şemsiyeyle tanışma hikayesi Kore dizilerinin klişesi. Bu hikayede biraz Kore, biraz Türk, biraz İspanyol esintileri var ama yetersiz. Geliştirilmeli.hahaha cok komik
cidden markette fuckbuddynin karisini görmüş de "istersen dokun" demis de
hamile kadinlar da acip gobeklerini biri ellesin diye geziyordu.
tanisma hikayesi zaten ofsayt , kim şemsiyesi kirilmisken yagmurda kafeden cikar ki? adam anlamistir salak demek ki diye kandirmistir![]()
duzenli sevistigin adamin 5 aylik hamileligi anlamamasina hic girmeyecegim bile.
bir dahakine daha iyi calis hikayene. boyle insanlarin sinir uclarina basacak yorumlar falan da yap, daha cok rating alirsin
yok yok how i met your mother finaliŞemsiyeyle tanışma hikayesi Kore dizilerinin klişesi. Bu hikayede biraz Kore, biraz Türk, biraz İspanyol esintileri var ama yetersiz. Geliştirilmeli.![]()
Klasik dizi senaryosu gibi trollcan seni1 yıldır birlikteyiz. O 28, evli, karısı 7 aylık hamile.
” mesajları…
“Ben de hamileyim.”
Sessizlik.
Zaman.
Yine zaman.
Valla Allah yardımcınız olsun ama sizin gibilaein yüzünden bir sürü günahsız bebek ya çocauk esirgemeye gidiyor şanslıysa ya da haberlerde duyuyoruz apartman boşluğunda şaurada burada bebek cesetleri....1 yıldır birlikteyiz. O 28, evli, karısı 7 aylık hamile.
” mesajları…
“Ben de hamileyim.”
Sessizlik.
Zaman.
Yine zaman.