• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

Kızlar pozitif devam eden var mı benim test günüm yarın idrar testi negatif çıkmıştı. Negaitifi görünce bütün kasık ağrılarım filan geçti. Tuhaf bir şekilde. Şimdi sadece afedersiniz çok gaz oluyor o dikkatimi çekti.

Bende sevgililer gününde gebe olduğumu öğrendim dondurulmuş 5.Aa ve 4Ab transfer edildi çok şükür pozitif gördüm. Rabbim inşallah hayırlısyla herkese nasip eder
Hayırlı olsun bebeklerinin ikisinde tutunmuş mu peki🥰

Hayırlı olsun çok sevindimmm 🥰 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🏼🫶🏼 Ben evde test yaptım pozitif şükür. Pazartesi günü kan vereceğim inşaAllah 🌸
Çok şükür 🥰🥰 inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla kucağımıza alırız, Allah herkese nasip etsin inşallah. Benim de test günüm pazartesi normalde ama dayanamadım, 6. Gün verdim 86 çıktı, 8. Gün verdim 208 çıktı. Cuma da kendim takip etmek için yine kan veririm sonra da pazartesi kendi doktorumda veririm, başka da kan vermeyi düşünmüyorum hcg için, gına geldi iğnelerden

Çok şükür 🥰🥰 inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla kucağımıza alırız, Allah herkese nasip etsin inşallah. Benim de test günüm pazartesi normalde ama dayanamadım, 6. Gün verdim 86 çıktı, 8. Gün verdim 208 çıktı. Cuma da kendim takip etmek için yine kan veririm sonra da pazartesi kendi doktorumda veririm, başka da kan vermeyi düşünmüyorum hcg için, gına geldi iğnelerden
inşaAllah canım 🫶🏼 evet iğneler beni de çok zorluyor ve ben doğuma kadar kullanmam gerekiyor maalesef kan pıhtılaşma riski olduğu için.. Allah güç kuvvet versin hepimize inşaAllah 🤲🏼

Kızlar pozitif devam eden var mı benim test günüm yarın idrar testi negatif çıkmıştı. Negaitifi görünce bütün kasık ağrılarım filan geçti. Tuhaf bir şekilde. Şimdi sadece afedersiniz çok gaz oluyor o dikkatimi çekti.
Kaçıncı gün test yaptın canım benimde 3. Gün embriyosu bugün 10. Günüm

Back
X