• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

Ben de 18 şubatta oldum hiçbir belirtim yok inşallah pozitif haberlerimizi yazarız 🌸
Insallah. yarin transfer haric 7 gunum ama hic cesaretim yok evde test yapmaya . Cumaya kadar bekliycem. Rabbim bu yolda olan herkese hayirlisi ile saglikli sihhatli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallah.

Evet bu akşam verdim 9 çıktı sonucum yarın doktorumla görüşeceğim biraz üzdü bu sonuç ama bakıcaz inşallah yükselir
Üzme kendini hiç öyle güzel yükselir ki seninde mutluluğunu paylaşacağız burda hep birlikte bi anda yükselir Allahın izniyle 🥹

Üzme kendini hiç öyle güzel yükselir ki seninde mutluluğunu paylaşacağız burda hep birlikte bi anda yükselir Allahın izniyle 🥹
Amin inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkacak Allah’ın izniyle. ümitsizliğe kapılmak için çok erken bir kere daha kan vereyim bakalım o zaman belli olur her şey

Amin inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkacak Allah’ın izniyle. ümitsizliğe kapılmak için çok erken bir kere daha kan vereyim bakalım o zaman belli olur her şey
İnşAllah çok güzel bir şekilde yükselir 🥰

Evet değişecek umutluyum ben 🥰
İnşAllah çok güzel bir şekilde yükselir 🥰
Doktorumla görüştüm bu sonucun tüp bebekte çok düşük olduğunu gebelik sayılmadığını söyledi belki laboratuvardan dolayı sonuç böyle çıkmıştır tekrar ver duruma göre ilacı keseceğiz dedi. Ben elendim kızlar Allah size güzel sonuçlar nasip etsin inşallah 🙏🏼

Doktorumla görüştüm bu sonucun tüp bebekte çok düşük olduğunu gebelik sayılmadığını söyledi belki laboratuvardan dolayı sonuç böyle çıkmıştır tekrar ver duruma göre ilacı keseceğiz dedi. Ben elendim kızlar Allah size güzel sonuçlar nasip etsin inşallah 🙏🏼
İki gün sonra yine ver belki daha yükselmemiştir olmazsa da üzülme başka embriyon varsa yine denersin süreç çok sıkıcı biliyorum ama illa ki olacak dualarım seninle

İki gün sonra yine ver belki daha yükselmemiştir olmazsa da üzülme başka embriyon varsa yine denersin süreç çok sıkıcı biliyorum ama illa ki olacak dualarım seninle
Tekrar deneyeceğiz artık yapacak bir şey yok teşekkür ederim 🙏🏼

Rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekli sana nasip olan da hayır vardır biz üzülüyoruz ama belki de bizim için gerçekten hayırlı olan olması gereken bu şekildedir

Hayırlı güzel haberlerle gel canım bende 14 şubatta transfer oldum belirtin varmı idrar testi yaptınmı
Sonuclarim çıktı pozitif 🥹🤲Rabbim her keze bu mutluluğu yaşamayi nasip etsin 🤲🥹her kezin kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥹🤲🤲

Rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekli sana nasip olan da hayır vardır biz üzülüyoruz ama belki de bizim için gerçekten hayırlı olan olması gereken bu şekildedir
Öyle tabi hayırlısı hakkımız da yıkılmak yok yola devam bir sonraki sefere inşallah 🙏🏼 umarım sizin sonuçlarınız pozitif olur mutluluğunuzu bende sizinle paylaşırım 💕

İnançlı insanlarız ben inanıyorum burda senin güzel haberini alacağız bu sefer olmaz bir dahakine olacak inşallah burada senin sevincinide yaşayacağız Allahın izniyle dualarımda hep varsın canım tüm arkadaşlarımınız var 🙏🏼🙏🏼

Insallah. yarin transfer haric 7 gunum ama hic cesaretim yok evde test yapmaya . Cumaya kadar bekliycem. Rabbim bu yolda olan herkese hayirlisi ile saglikli sihhatli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallah.
Ben de aynı şekilde , aminnn aminn 🌸🌸

Zamanı var demek ki daha çok iyi anlıyorum hislerini. Eminim Elinden geleni yapmışsındır. Hiç üzülme sen şimdi hormonları bırakınca rahatlarsın merak etme 🙏🏻

Ben de dayanamadım ve idrar testi yaptım negatif çıktı bakalım belki kan da çıkar perşembe günü kan vereceğim. 14 şubat transfer günümdü

Back
X