• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat transfer olanlar 💕

eksilimonn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51
Puanlar
3
Merhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Birlikte atlatalım 😍 sevgililer gününe denk gelmesi de ayrıca bi hoş geldi 😍

Merhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Bende sevgililer gününde gebe olduğumu öğrendim dondurulmuş 5.Aa ve 4Ab transfer edildi çok şükür pozitif gördüm. Rabbim inşallah hayırlısyla herkese nasip eder

Merhaba bende dün transfer oldum aynı duyguları yaşıyoruz bana test için 26 şubat dediler 🙏🏼

Ne guzel bızde cuma gunu basladık tup bebek tedavisine doktorum dondurulmuş transferi önerdi bize Allah nasıp etsın inşallah
Hayırlı olsun benimde dondorulmuş transfer oldu pcos olduğum için umarım her şey güzel geçer sizin için kolaylıkla geçersiniz her aşamadan güzel sonuçlara ulaşırsınız 😍

Bende sevgililer gününde gebe olduğumu öğrendim dondurulmuş 5.Aa ve 4Ab transfer edildi çok şükür pozitif gördüm. Rabbim inşallah hayırlısyla herkese nasip eder
Ya nasıl mutlu oldum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 😍 benimde dondurulmuş 2 tane 4aa transfer edild bakalım beklemedeyiz 🥹

Amin inşallah 😍💕 kasık ağrım var bugün dünde ağrı oluyordu ara ara ama bugün daha fazla normaldir diye düşünüyorum sizde de öyle oldu mu?
Evet evet oldu yumurtlama döneminde de ağrılar oluyor ya öyle oldu hafif koku hassasiyetim oldu üçüncü günde böyle lekelenme gibi bir akıntım oldu

Evet evet oldu yumurtlama döneminde de ağrılar oluyor ya öyle oldu hafif koku hassasiyetim oldu üçüncü günde böyle lekelenme gibi bir akıntım oldu
rahatladım o zaman ağrım olunca bir korkmadım değil 🥹 hafiften olmasını bekliyordum da biraz fazla geldi

Bende 14 şubatta transfer oldum asıl sevgilime kavuştum Rabbim bizden ayırmaz sağlıkla nasip eder inşAllah

Back
X