14 Şubatı kimler yalnız geçirecek

bende yanlız gırerım buyuk bı ıhtımal :)
bı gecen sene sevgılıler gununde sevglım oldu oda herseyı berbat etmıstı salak

okyanus85 sen bi 10 yıl daha sevdiğin insanı beklemeye devam edersen hep yalnız olacaksın sanırım.
Umarım bu bekleme olayına bir son verir, hayatını yaşarsın. Önüne çıkacak fırsatları görebilirsin.

Daha 14 Şubat'a çok var.
İnsanın ömründe saniyeler içinde ne değişimler yaşanırken yalnız olacağımız kesin değildir bence o gün için.
Umut edin.

Cnm ben beklemiyorum artık onun gelecegi yok o kendi keyfinde umursadığı yok hem benim için hayırlı olsaydı olurdu diye düşünüyorum demek ki hayırlı değil. Olmuyorsa zorlamamak lazım bunda da vardır bi hayır. Birini bulma konusuna gelince ne zaman ne olacağı belli olmaz tabi ama karşıma düzgün bi insan çıkmıyor ki ben napayım şans işte

Son düzenleme:

İyi o zaman,sevindim buna.
Zaten sen çok fazla beklemişsin. Ömründen giden zamana yazık. :/
Ama neyse... Artık önünje bakman güzel.
Olmayınca bırakacaksın dediğin gibi.
Çıkar çıkar. Sen enerjini yüksek tut. İnançlı ol hayallerin konusunda.
Gerçek olur elbet.

İnşallah cnm :)))) hepmizin hayelleri gerçek olsun.

bi gecen sene yanlız değildm. ama bu sene yalnız geçireceğm

Son düzenleme:
Kızlar durun hemen umutsuzluğa kapılmayın daha çok var o güne,biz sevdiceğimle 14 şubatta çıkmaya başladık

14 şubatı yalnız mı geçireceksiniz? Hahahahahahahahhahahh Bende :84:

Bennn 14 Şubatı hep sevgilisiz geçirdim nedense. bu sene de öyle olucak galiba

yanlız gırıcem ama o yenı sevgılısıyle gırıcek dokunuyor ınsana ya...

Boşver diycem ama insan boşveriliyor. Ama sen yinede kafana çok takmamaya çalış hayat bu bellimi olur belki bir gün tam tersi olur senin yanında biri olur onun olmaz ;-)

23 senedir her 14 şubat yalnızım ne zaman bi farklılık olacak kıyamet ne zaman kopacaga döndü benim iş artk asdfghnj

bu gidişle bende galiba
4 senenin sonuna geliyoruz galiba

bi huzun var bu öesajd, anlatmak istersen dinleriz canim

kizlar bende yalnizz kutlayacam 14 subati :)

amannn gunumuzde adam gibi adam yok eger ona yakin bisey bulursaniz atin derin dondurucuya zira nesli tukenmek uzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…