14 Şubatı kimler yalnız geçirecek

sadece 2 sene sevgilim varken geçti 14 şubat ama gel görki o iki 14 şubattada ayrı şehirlerdeydik..
yani onlarda yalnızdı ama bu sene başka şehirde olan sevgilim bile yok..

yalnızlar kervanında bende varım kızlar. yaaaa 14 şubatta sevgilimle olmak istiyorum haksızlık bu ama aylar ne çabuk geçiveriyor yaaa

sadece 2 sene sevgilim varken geçti 14 şubat ama gel görki o iki 14 şubattada ayrı şehirlerdeydik..
yani onlarda yalnızdı ama bu sene başka şehirde olan sevgilim bile yok..

anzercim benim en büyük isteklerimden biridir 14 şubatta sevgilimle gezmek ve hediyemi almak :S ama hayal işte amannnnn bu 14 şubatı biz bize geçiririz hem:)

frekanslarımız tutmuyo galiba gittikçe tahammülümüzde azalıyor ve bencilliğimizde ekleniyor

Kesinlikle dogru tespit.
Hele bi kac aci tecrube edindikten sonra yeniden ayni seyleri yasamamak icin hem daha bencil, hemde tahammulsuz oluyorsun.

Neyse.. 14 subata daha 1 aydan fazla var. O zamana kadar neler olur neler.
Aslinda yoklama alsak iyi olur. bakalim bu konuya cevap yazan hanimlar, 14 subati gercekten yalniz mi gecirecekler?

anzercim benim en büyük isteklerimden biridir 14 şubatta sevgilimle gezmek ve hediyemi almak :S ama hayal işte amannnnn bu 14 şubatı biz bize geçiririz hem:)

Bana saçma gelir normalde sevgililer günü ama şimdi kutlamak isteği geldi nedense bu sene..
Aynen canım bizbize oluruz ne güzel :)

Ne sevgilisi bir kedim bile yok anlıyor musun hadi gülümse :) Kızlar 14 şubata kadar belki olur bir şeyler dicem ama kendi adıma çok umutsuzum yani :)

aynen Jerrycim sebepte korkularımız. o zamana dek neler olur doğru canım bakalım mucizeler olcaksa kucaklarımı açıyorum. bu sevgililer gününde yalnız olmak istemiyorummmmm. o gün yoklamayı yapalım o zaman :) bakalım kimler o gece burada olcak ve neler hissedecekler.

Bana saçma gelir normalde sevgililer günü ama şimdi kutlamak isteği geldi nedense bu sene..
Aynen canım bizbize oluruz ne güzel :)

banada saçma gelirdi birzamanlar amane bliyim bu yıl farklı hissediyorum. yanımda sevgilim olsun kutlim bende. bakalım canım o gün neler hissedecez acaba

Yoklama fikri iyiymiş kızlar Herkese duyrulur "14 ŞUBAT'ta YOKLAMA VAR" ;-)

ben yalnız geçireceğim ah be yaramı deştin sevgili ile geçirmek vardı ama napalım kaderrr(((((((

ben 5 senedir yalnız geçiriyorum..diğer günler gibi geçiyo yaa !!!acıtmıyo artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…