• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 subatt yalani yalancii

Sevgilisi de olabilir onun yanına da gitmiş olabilir ama sen olmayan bir ilişkinin basında annesi üzerinden oynamıssın ve maca 1-0 yenik girdin.
Ayrıca annesinin yanına gitmiş olabilir de. Kaç yasında olması bir sey degistirmiyor. Benim erkek arkadasım da 39 yasında yılbaşında da bugun de annesinin yanındaydı. Annesının ıhtıyacı var cunku.

belki sizinkisinin ozel bir sebebi vardir annesinin ihtiyaci olmasi icin? bnc 14subat disinda yuzlerce gun varken insan ogun ozel birisiyle gecirir.. bnc geciriyordurda gercekten hayatinda birisi olmasa benimle gorusmek isterdi bence.. huysuz duruyor olabilirim disardan size ama konu suki ben bu insanin annesinle olduguna inanamiyorum. mesela bikeresindede gece konusuyorduk saat 1de. bana dediki bidakka ariycam seni dedi ve kapadi. sonra dedim noldu ilk gecistirdi ne noldu cokmu onemli. sonra dediki is icin baskabisehirden istye donmustu, annem inince hbr wer demisti unutmusdum mesaj atti ona aradim hbr wermeye dedi. annesinin yanindanda donuyor degildi. surekli sehirdisina cikan insan her dondugundengeceyarisida annesine habermi veriyor 36yasinda adam bunada inanmamisdim ama caktirmadim

Çok kötü ve zor şeyler yaşamışsın evet güveninin zedelenmesi normal. Ne diyeyim bilemedim. Umarım en kısa zamanda gönlüne uygun birini bulursun ve güvenini tazeler

tskler. evet gercekten boyle bir olaydan sonra yine guven vermeyen biri yine 14subat vakasi, tamam bu sevgilim deil ama sevgilisi olan oyalayan biride olabilir.. simdi whatspa baktimda engelliydi bnd ablama ekledim baktim, sbh 9dan beri girmemis bu bile supeli bi durum. cokmu supeciyim bendemi sorun dicem ama yokyok deil gercekten sorunlu insanlar karsima cikio .evet allah hayirlisini cikarsin ya biktim bnd pff

Back