14 şubatta arayan eski sevgili

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
İlişki bir ay önce bitmiş ve eski sevgili arayıp sevgililer gününüzü kutluyor..Fakat daha sonra iletişim yok..Düşünceniz nedir kızlar..
Uzun kısa cevaplarınızı bekliyorum.

14 şubatta yalnız olmanın acısıyla birşeylere sarılma isteği bu,

bunların yılbaşlarında geri dönenleri de mevcut, gereksiz insanlardır kendileri :1:

düzeltme: 1 ay önce bittiğini okumamışım, bilmem belki unutamamıştır

Son düzenleme:
14 şubati bos gecmek istememis belli ki..?
aramis kutlamis...
14 subat gectigine gore daha aramamasi normal...
var böyle tipler... :)

Bi anlam yüklememek gerekir, barışmak isteyen gelir adam gibi niyetini söyler; vur-kaç yapmaz -bence tabi-..

sadece sevgililer gününüzü mu kutladı..başka birşey konuşmadınız mi?

bence sizi bu bahaneyle aradı..etki tepki meselesi..:6:

uzun seneler beraberlık yaşadıysanız eğer alışkanlık olabılır
1 ay önce bıtmış bıle olsa dur sevgılıler günü şunu bı arayayım gıbısınden..

Ama bıdaha aramadıysa eğer pek umutlanmazdım yok sayardım

aslında konuştuk bişeyler..ama ilişki olmayacak gibiydi..e be adam niye arıyosun ozaman..umutlandırıyorsun.çok kızdım çok.

sen terkettiysen,seni unutamamış bir umut varmı diye yoklamıştır.

o terkettiyse,geride bıraktığı enkaz ne alemde kontrol etmek için arıyordur.

beraber ayrılma kararı aldıysanız ,tekrar birlikte olmak istiyor olabilir.

en kötüsü 14 şubat saplarındansa eskileri yokluyordur..

sen terkettiysen,seni unutamamış bir umut varmı diye yoklamıştır.

o terkettiyse,geride bıraktığı enkaz ne alemde kontrol etmek için arıyordur.

beraber ayrılma kararı aldıysanız ,tekrar birlikte olmak istiyor olabilir.

en kötüsü 14 şubat saplarındansa eskileri yokluyordur..

ben ayrılmıştım ama hiç bir umut varmı diye aramış gibi değildi..gayet normal yolda görse selam verip geçecek gibi konuştu.

arkadaş kalamam ben amacın bu ise dedim..ilişki olur gibisine..ilişki şuan olmaz demeye getirdi..arkadaşmı olalım bumu dedim..hayır dedi..şuan çok işlerim var dedi..aynı şehirdeyiz ama bazı yoğun işleri varmış işle ilgili..aradığımda görüşelim yüzyüze deyip ortada bıraktı...

belki özlediginden belki yoklamak için belki boşluktan belki belki diye uzadıkça uzar bu liste :)

arama madem ya neden umutlandırıyorsun dimi..kızlar arada yazdıklarımıda okuyun..detaylar arada yazdıklarımda var.

arama madem ya neden umutlandırıyorsun dimi..kızlar arada yazdıklarımıda okuyun..detaylar arada yazdıklarımda var.

Detaylara baktımda sen biraz hevesli görünmüşsün canım ya..
Eğer o mesajına sağol seninde deyip devamını getirmeseydin belki bi adım daha atardı ama oda kaybolmuş böylece..

Detaylara baktımda sen biraz hevesli görünmüşsün canım ya..
Eğer o mesajına sağol seninde deyip devamını getirmeseydin belki bi adım daha atardı ama oda kaybolmuş böylece..

aslında devamını bilerek getirdim canım..arkadaş kalmak istemediğim için dayanamadım.arkadaşmı kalmak istiyosun diyorum onada hayır diyor..ne dediğini bilmiyor..

aslında devamını bilerek getirdim canım..arkadaş kalmak istemediğim için dayanamadım.arkadaşmı kalmak istiyosun diyorum onada hayır diyor..ne dediğini bilmiyor..

İşte boşver gitsin o zaman, zaten sen ayrılmışsın hiç uğraşma derim..
Sen merak edip sorunca havalanmış hemen ciddi anlamda barışmak istese devamını getirirdi..

belki barışma umudu vardı
senden bi ışık bekliyodu
eğer soğuk konuştuysan bi daha cesaret edememiş olabilir

arayacakmış işlerinin yoğunluğu geçince..ben birini bulursam bu arada diye hiç düşünmüyor..buda böyle bir çeşit..
elalem deliye biz akıllıya muhtaç.

belki barışma umudu vardı
senden bi ışık bekliyodu
eğer soğuk konuştuysan bi daha cesaret edememiş olabilir

canım arada yazdıklarımda var..ben ılımlı yaklaştım kendisi sonra konuşalım dedi..arkadaşta kalmak istemiyormuş..amaç ne anlamadım.

Back
X