tatlım ne oldu daha konuştunuzmu? döndümü?
yok tatlım bişi olursa sana özelden yazıcam..burayada yazarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ne oldu daha konuştunuzmu? döndümü?
Sen ayrıldıysan nabız yoklamak için aramıştır. Hani acaba pişman oldu mu gibisinden:44:
Unutamamış olma ihtimali de var, sırf sesimi duyurayım normal konuşayım da pişmanlık hissetsin ihtimali de var.
Ben olsam hiç bi'şey olmamış gibi hayatıma devam ederdim unutamayan insan bi'şekilde ulaşır zaten yine adam gibi.
14 Şubat gibi özel günlerde ulaşma olayı kafada soru işaretleri bırakıyor çünkü...
Ya ogünü boş geçirmek istemeyip özlüyorlar ya da cidden hala çok seviyor o günü bahane görüp ulaşıyorlar.
Bunlardan hangisi olduğunu da anca ilersi günlerdeki davranışlarından anlayabilirsin:44:
erkekler kafa karıştırmaya bayılıyorlar canım..karabatak gibi kendilerini gösterip geri gidiyorlar..ümitlenmiştim,ama artık ümit etmiyorum..
Kesinlikleee. Oyüzden tepkisiz bi'şekilde olucakları izlemek daha mantıklı![]()
canım bir hafta oldu..hala bir ses yok..ne olur bilmiyorum..ne biliyim bu saatten sonra zaten bişi yapmaz gibime geliyor.
Yani şuan seni etkilemek istemiyorum ama erkeklerin bi'çoğu dediğin gibi kendilerini göstermeye bayılıyorlar. Benim eski ilişkimde bir küsür yıl sürmüştü. Ayrıldıktan sonra bayramı seyranı geç normal bi'zamanda da nasılsın, merak ettim gibi mesajlar atar 3-5 konuşur beni ümitlendirir sonra sanki hiç konuşmamışız gibi keserdi.
Bu onların hayatında olmayım ama yine de beni unutma, unutma ki egom tavan yapsın demenin başka bi'yolu olsa gerek![]()
Eğer sen ayrıldıysan da "ben bir adım attım, şimdi sıra onda" diye düşünüyor olabilir.
canım zaten aradığında barışmak istediğimi söyledim..ama geri durdu..arkadaşmı kalmak istiyorsun diyorum hayır diyor..ee bu ne şimdi ben anlamadım.
Hmm parçaları birleştirecek olursak şöyle bi'şey çıkıyor kafamda;
Sen ayrılıyorsun(?) sonra o 14 Şubat'ta seni arıyor. Sonra barışmak istediğinde sessizlik oluyor.
Bu durumda ya "iyice pişman olsun öyle barışayım hemen yüz vermeyim" diyo olabilir ya da şuan yalnız kalmak cazip geliyo da olabilir.
Eğer o ayrıldıysa da nabız yokluyodur ben yokken ne vaziyette diye.
Eğer sen adımına 'barışmak istiyorum' diye karşılık verdiysen malesef yine beklemek zorundasın zira yine sen adım atarsan egosunu iyice okşamış olacaksın.
parçalar doğru canım..bence süründürmek falan değil bunun amacı..yanlız kalmak cazip geliyor olabilir..ozaman neden umutlandırıyorsun..defol git arama dimi.
neymiş hatırlamış,kutlamak istemiş..Kendi işinin yoğunluğu geçince beni arayacakmış buluşup konuşucakmışız.aynen böyle dedi.
canım zaten aradığında barışmak istediğimi söyledim..ama geri durdu..arkadaşmı kalmak istiyorsun diyorum hayır diyor..ee bu ne şimdi ben anlamadım.
ben şunu anlamıyorum. sevmese neden beni unutmasın diye mesaj atsınki. umrunda olmaz bence kafa karıştırmak filanda istemez tabiki bi çıkarı yoksa senden faydalanmak gibi . ee öyle birşeyde yok seni tanıyorum.nacizane fikrim
ee terk ettiğin için gururuna yediremeyen bir akrep o. ama olsun sende çok üstüne gitme.çok da ters davranma .