14 Şubatta nasıl bir sürpriz yapacaksınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi naz8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

naz8

Allah'ım sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
1.677
85
163
Kızlar eşlerinize veya sevgililerinize 14 şubatta nasıl bir sürpriz yapmayı düşünüyorsunuz? bu konuda fikre ihtiyacım var...

ya hani bu yeni evli yastığı oluyor ya -adını bilemiyorum- hani böyle uzun.ben ondan hediye etmeyi düşünüyorum.iki tarafına,köşelerine isimlerimizi yada en azından baş harflerimizi işletmeyi düşünüyorum.Tabi sevigliye verilecek bir hediye gibi gelmiyor bana ama zaten şubat sonunda isteme olacağı için uygun olur diye düşündüm.hem esprili hem anlamlı :44:
Bir yastıkta kocayalım hesabı :61:

vallahi ben sürpriz yapmak için böyle günleri beklemem yaparım sürprizlerimi,kaldı ki bizim günümüz bile değil,"sen valentin"??????

ben ilginç olarak bi doğum gününde sihirli kupa yaptırmıştım. hani şu içine sıcak su konunca foto çıkanlardan. geçen doğum gününde de mause pade oğluml ikisinin fotosun bastırdım. bu ikisi çok hoşuna gitmişti. geçen sevgilile gününde kendisi de bana yılın en iyi sevgilisi yazılı bi oskar hediye etmişti. o da süperdi. bunlar fikir olsun dedim. bu sene 14 şubatta napıcam bilmiorum ama. borcumuz da çok pahalı bişi alamam. düşünüorum :S

ben ilginç olarak bi doğum gününde sihirli kupa yaptırmıştım. hani şu içine sıcak su konunca foto çıkanlardan. geçen doğum gününde de mause pade oğluml ikisinin fotosun bastırdım. bu ikisi çok hoşuna gitmişti. geçen sevgilile gününde kendisi de bana yılın en iyi sevgilisi yazılı bi oskar hediye etmişti. o da süperdi. bunlar fikir olsun dedim. bu sene 14 şubatta napıcam bilmiorum ama. borcumuz da çok pahalı bişi alamam. düşünüorum :S

yılın en iyi sevgilisi oscarı güzel bir fikir canım:69:

biçok insan aynı anda aynı şeyi kutluyor kutlanıcak bişi de değil yani
sevgilim bişi yapmz umarım hiç hoşuma gtmıyo çünkü

hiçbir şey almayı düşünmüyorum
yanımda olsun gözlerimebaksın sevgisini hissettirsin yeter

Back
X