Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim o kadar yoğun çalışıyor ki hiç bir plan yapmadık, ama unutmamış bana çok güzel bir hediye almış,akşamdan verdi, ben birşey alamadım, erkeklere hediye almak çok zor. Ne almalıyım?
Eşim o kadar yoğun çalışıyor ki hiç bir plan yapmadık, ama unutmamış bana çok güzel bir hediye almış,akşamdan verdi, ben birşey alamadım, erkeklere hediye almak çok zor. Ne almalıyım?
benim erkek arkadaşım başka şehirde![]()
bi mesaj atsa o bile mutlu edicek beni
neyse yarın ne yapıyor olacağım ?
yarın iki tane çok önemli sınava gireceğim
sevdiğim yanımda değil ona mı yanayım
bu sınav benim için çok önemli geçemezsem ona mı yanayım
süper bi 14 şubat beni bekliyor yani![]()
Kıyamam =( Sınavlarını geç inan bana kendi hayatın herşeyden önemli. Uzakta olması dezavantaj ama kalpler bir olsun yeter. E mesaj atmasın o da arasın canım bi a a a a a..
wala ttlm ben ewli diilm ama sewglme we bana aynı tsrttn aldm yrnda yanına gdrken o tsrtu gycm ona da aldıım tsrtu wercm gysn dıebi d resmlermzn hepsını flasha attm ona wercm:d
İhtiyacı olan birşeyler aldım, kıyafet. Ama güzel oldu , beğendi, mutlu oldu, amaç da buydu zaten. Hediye , gün bahane...
Bu arada bana da altın, ,sme özel bileklik yaptırmış, ikimizin ismi yazıyor. Ben de çok beğendim hediyemi,![]()
ilk defa bu yıl içimde kaldı 14 şubat.. önceden bugün için hediye bile beğenmiştim ki bitti gitti.. Dün aynı mağazadan arkadaşımın sevgilisine bişeyler aldık (içimden bir ses tülaya bağlar; ezikmiyim la ben?) nerden nereye oluyo insan ama yapcak bişey yok
yarın bir sapan alıp alsancak civarındaki tüm sevgilileri nohutla vurucam. Kırmızı gül satan abee al yarin sevinsin diye dolaşan çiçekçi teyzelerin üstne köpecigimi salıcam. Belki bir kaç raptiye alır park halindeki araçların altına serpiştiririm..