• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat'ta neler yapıyoruz...Planı olan olmayan herkes buraya..

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
66
Kızlar yarın neler yapacaksınız?
Bu sene çok çok farklı seçenekler var aslında ama ben birşey bulamadım hala.
Hediye almaya kalksan fiyatlar uçmuş.
Yarım elma gönül alma mı yapsaaakk yoksa kendi el emeğimiz göz nurumuz birşeyler mi??

Eşim o kadar yoğun çalışıyor ki hiç bir plan yapmadık, ama unutmamış bana çok güzel bir hediye almış,akşamdan verdi, ben birşey alamadım, erkeklere hediye almak çok zor. Ne almalıyım?

Eşim o kadar yoğun çalışıyor ki hiç bir plan yapmadık, ama unutmamış bana çok güzel bir hediye almış,akşamdan verdi, ben birşey alamadım, erkeklere hediye almak çok zor. Ne almalıyım?

wala ttlm ben ewli diilm ama sewglme we bana aynı tsrttn aldm yrnda yanına gdrken o tsrtu gycm ona da aldıım tsrtu wercm gysn dıe:D bi d resmlermzn hepsını flasha attm ona wercm:d

ihtiyacı olan birşey varsa onu al bence. Hem hediye olur hem ihtiyacını gidermiş olursun canım

benim erkek arkadaşım başka şehirde :(
bi mesaj atsa o bile mutlu edicek beni
neyse yarın ne yapıyor olacağım ?
yarın iki tane çok önemli sınava gireceğim
sevdiğim yanımda değil ona mı yanayım
bu sınav benim için çok önemli geçemezsem ona mı yanayım
süper bi 14 şubat beni bekliyor yani :43::43:

benim erkek arkadaşım başka şehirde :(
bi mesaj atsa o bile mutlu edicek beni
neyse yarın ne yapıyor olacağım ?
yarın iki tane çok önemli sınava gireceğim
sevdiğim yanımda değil ona mı yanayım
bu sınav benim için çok önemli geçemezsem ona mı yanayım
süper bi 14 şubat beni bekliyor yani :43::43:

Kıyamam =( Sınavlarını geç inan bana kendi hayatın herşeyden önemli. Uzakta olması dezavantaj ama kalpler bir olsun yeter. E mesaj atmasın o da arasın canım bi a a a a a..

Kıyamam =( Sınavlarını geç inan bana kendi hayatın herşeyden önemli. Uzakta olması dezavantaj ama kalpler bir olsun yeter. E mesaj atmasın o da arasın canım bi a a a a a..

hediyesini aldım gelince vericem zaten. pazar günü gelicek inş :) odundur biraz mesaj atsa o bile mutlu edicek yani :44:
inş geçerim sınavımı dua et canım benim için :18:

wala ttlm ben ewli diilm ama sewglme we bana aynı tsrttn aldm yrnda yanına gdrken o tsrtu gycm ona da aldıım tsrtu wercm gysn dıe:D bi d resmlermzn hepsını flasha attm ona wercm:d

bence resimleri sevdiğiniz bir şarkıyla slayt yap daha güzel olacağını düşünüyorum

hayırlısı canım benim. Rabbim zihin açıklığı versin inşallaaahh

dün ben hediyemi merak ettiğim için ver diye tutturdum oda verdi artık :) ama ben yarın vericem hediyemi
akşamda ikimizde işten cıktından sonraa yemeğe gidicez..klasık geçicek sanırım ama ilk sevgılılerr gunumuzz bızımm çook özel ve güzel olcagından eminimmm:16::16:

ilk defa bu yıl içimde kaldı 14 şubat.. önceden bugün için hediye bile beğenmiştim ki bitti gitti.. dün aynı mağazadan arkadaşımın sevgilisine bişeyler aldık (içimden bir ses tülaya bağlar; ezikmiyim la ben?) nerden nereye oluyo insan ama yapcak bişey yok
yarın bir sapan alıp alsancak civarındaki tüm sevgilileri nohutla vurucam. kırmızı gül satan abee al yarin sevinsin diye dolaşan çiçekçi teyzelerin üstne köpecigimi salıcam. belki bir kaç raptiye alır park halindeki araçların altına serpiştiririm..

:(

Kızlar şöyle güzel bi sevgililer günü mesajı bulamadım ya,bilen varsa yazabilir mi?

İhtiyacı olan birşeyler aldım, kıyafet. Ama güzel oldu , beğendi, mutlu oldu, amaç da buydu zaten. Hediye , gün bahane...
Bu arada bana da altın, ,sme özel bileklik yaptırmış, ikimizin ismi yazıyor. Ben de çok beğendim hediyemi, :16:

İhtiyacı olan birşeyler aldım, kıyafet. Ama güzel oldu , beğendi, mutlu oldu, amaç da buydu zaten. Hediye , gün bahane...
Bu arada bana da altın, ,sme özel bileklik yaptırmış, ikimizin ismi yazıyor. Ben de çok beğendim hediyemi, :16:

iyiymiiiiiiiiişş =)

melesef benim için berbat bi sevigiler günüydü..aslında ben saat sipariş etmiştim ama geldiğinde istediğim gibi değildi iade ettim sonra durumu eşime söylemek zorunda kaldım sürpriz falan bozuldu hediyemden yana..önceki hafta eşim sabah salonda telle konuşuyordu kargocuya evin adresini veriyordu ben başka odadaydım uyuyordum hala belki sürprizi vardır die sormadım açıkçası ama bi hediyesi falan yoktu..yada dün bi tuhaftı triplerdeydi...sanki bana bozulmuş gibiydi.. akşam eve gitim hiç konuşmadık sonra bi yatılı misafirimiz vardı o gelecekti o yüzden özel bi gün olmadı bizim için ama hala eşimle bozuğuz o bana ben ona anlamadım sebebini ..sizce neye bozulmuştur.bu akşam anlarım nedenini sorcam ama feci canım sıkkıın bu duruma..ve eğer bana bi hediyesi yoksa o kargo işinide çok merak ediyorum doğrusu...:37::37:

ilk defa bu yıl içimde kaldı 14 şubat.. önceden bugün için hediye bile beğenmiştim ki bitti gitti.. Dün aynı mağazadan arkadaşımın sevgilisine bişeyler aldık (içimden bir ses tülaya bağlar; ezikmiyim la ben?) nerden nereye oluyo insan ama yapcak bişey yok
yarın bir sapan alıp alsancak civarındaki tüm sevgilileri nohutla vurucam. Kırmızı gül satan abee al yarin sevinsin diye dolaşan çiçekçi teyzelerin üstne köpecigimi salıcam. Belki bir kaç raptiye alır park halindeki araçların altına serpiştiririm..

:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X