- Konu Sahibi Pinarbartu
- #57.521
benim de heyheylerim üstümde bugun kızlar çokıyorum ben yarın görüşürüzzzzzz
elif şafak siyah sütü okudun mu ?
cok normal heyheyli olman bebişin var:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelirizz şekerDDD
ama önce kocişi ikna etmem lazım![]()
Hint felsefesinin 4 kuralı...
KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.
KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile
değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir."
KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.
KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun
bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir."
günayydınnnnnnnnnnngünaydın kacilerrr nassınız bakemmm?
hayır ben hep böyleyim.. insanların bana yaptığı kötülükleri çok çabuk gözardı edebiliyorum...Kıs yumuşama mı hissediyorum
he romantikkkkkkkkkkkkAllam şuna bak romantik takılmışlar..o kadar bekledim kimse gelmedi![]()
günayydınnnnnnnnnnn
saol hayatımmm hırslandığım tek birşey var... onlara neden bu kadar taviz verdim... niye hiçbirşeylerine tek kelime etmedim... içimde bunlar var... her uykuda rüyamda ya hakana ya da ailesinden birine içimdekileri bağıra bağıra sayıyorum....
zaten niyeti var hatunun da uygun vakit olmadı :)
ikna edersin sen
canım o iki taraflı bi durum...erkeklere olsaydı da niye erkekler derdir...annelik vasfı yumuşaklık,saflık,şefkat gerektiren bi durum ve erkekğimin o durumda olmasını pek istemezdim..bu sefer diğer büütün dengeler altüst olurdu...kadına olan arzusu muhtemelen azalrı ve evlilik kavramı olmazdı:))çok mu felsefikim ne:)))he hee heeecevabı bir bakıma ceza
hz havva hz ademi kandırıp cennetteki yasak meyveyi yiyince allah kadına doğumu vermiş diye biliyorum vardır bir hikmeti
yok aslım nie ayıp olsun onlar da öğrenmeli her istediğinde müsait olmayacağını...kız ne hassassın öle bi durumda küçük bi çocuk disipline alışıyor...sen her istediğinde komşunun kapısını gece gündüz destursuz çalıp çay içmeye gitmediğin gibi o da bazen müsait dilim cevabına bozulmaz merak etme aslım kaptanım....komşunun çocukları geldi oyun oynamak istediler
bend eişim var 5 dk ancak dedim oynadılar gittiler
ayıp oldu ama napıyım yoksa akşama kadar oynuyorlar
emoşum süperisnn kapanışıdaa açılışıdaa sen yapmışssın yaws:))
Allah zihin açıklığı versin canımmmm inş. verirsin dersleriniii:)sonraa bize kalırsın
negüzel şeyler diyorsun öyleee sen :) yiyim ağzını:) (tabi az kalorili ise:)
canı merhabaaa:)) sabahın köründe ne işin var yawssssssss uyu gitt:))
emoş nöbetçiydii hem hastane hem forum ona emanettiD sen uyusaydınnn rahat rahat şeker
![]()
SÜREKLİ HAYATINDAN ŞİKAYETLENEN ARKADAŞLARA İTHAFEN...
şimdi anlıyom kıs biz senle niye ii anlaşıyoruz hehehe
sorma yaaa akşam erkenden yattım tavuk gibi.saat 10.30du düşün artık:)))..ertesi güne de bu saatte kaltım doğal olarak:))
olsun canım sonrasında düzenli bi hayatı getiriyor kısa vadede yoğun ama uzun vadede başarılı bi hayatın anahtarı işte ne yapcen:))saat 10 da kahvaltı
sonrasında 2 makina çamaşır ser topla bu arada saat 3 e kadar ders çALIŞMAYA ÇALIŞMA
saat 3 tensonra 2 tepsi pogaça ve havuçlu kek(yarın yerli malı yapcaklarmış)
ve çayın yanında yaptıklarımızı koyup ikindi yemegi yedik..
sonrası saat5-6 arası biraz uyumuşum
uyandım bulaşık ders derken bu saat oldu.
işte benim HAFTASONU TATİLİM böyle geçti pazar günüm
aynı durumlar benim içimde geçerli sadece yanımda bir nefes olacak kötü mü bekar olanlar iş yapmıyor mu mesela şuan evli olsam kovayı ben doldurmaz sobayı ben yakmazdım dimi![]()
günaydın fatoşşş haftasonu yoktungüanydın hatunlarr nabersiniz?ben bi geçmiş yapiim...
haklısın hayatım konuşsaydımda bunlar yola mı gelecektii.. salla gitsinyok öyle edüşünmeeee canımmmmsenn yuvanın huzuru için sustun baktınki susmaklada ele geçen birşey olmuyorrr bundan sınra sessiz kalmayacaksın, ama çok cırcır olsaydın busefer ben yaotım benim suçum der dahda kötü olurdunnnnn üzülmee hiçbirşey içinnn
ne olsun şekerim çok iyiyim kikinaber şekerim???
ayy kıyamam canım benim yaaaa.....evlilik terapsitini hala düşünmüyor musun?bugün hakan terastayken onu izledim soğukta balık temizliyordu rüzgar vardi.. Öyle acıdımki haline.. Benden sonraki yalnız geçireceği günleri düşünüp benden sonra pişman olacakmı diye düşünürken ağlama krizine girdim... Sonrada uyudum..... Abim gelsede bi sarılsam kendimi kuytu bi köşede hissediyorum.. Allahtan forum varda herşeyi unutuyorum
yaaa kızlar buraya gelin buraya:))hee hee heeeeaa istanbulda mı ayşeeeeeeeeeeeee...valla yapaşlım sizde gelin hehehhe
düşünüyordum taaa ki paraları benden gizli harcayıp annesinin resmini telefonunun ekranına koyana kadar.... ne düşünücem keşke beni bi kere düşünseydi bi kere yanımda olsaydı varsa yoksa ailesi... aileme bana o kadar iftira attı ki artık onu değil kendimi düşünücem yeter artıkın ne bilim böyle düşünüyorum şekerimayy kıyamam canım benim yaaaa.....evlilik terapsitini hala düşünmüyor musun?