- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.561
ne yidiniz gızlaaaar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni arkadasa sorsaniza belki girer siz daha azsiniz haksizlik olmasin
demem ne yeddiğimi sanane sen oruclusunnne yidiniz gızlaaaarannem dün akşam yoğurt mayaladıydı
eve gidince bende yicem
inşallah iyi olursam
![]()
yok kuzu onun evde tadilat falan varmış galiba bi süre daha deneme süresini başlatmıcam onun işleri bittiğinde gelcekYeni arkadasa sorsaniza belki girer siz daha azsiniz haksizlik olmasin
YOK KUZUM HAFTAYA TEKRAR YAPACAM BERABER YAPARIZheeene yidiniz bakim
sizi yarı yolda bıraktım gibi oldu
![]()
Iyi bakalimmmdemem ne yeddiğimi sanane sen oruclusunnotobüsnen git eve
yok kuzu onun evde tadilat falan varmış galiba bi süre daha deneme süresini başlatmıcam onun işleri bittiğinde gelcekben bu hafta başlıyorum spora kapatırız arayı sende cıkmayaydın keşkem
![]()
demem ne yeddiğimi sanane sen oruclusunnotobüsnen git eve
yok kuzu onun evde tadilat falan varmış galiba bi süre daha deneme süresini başlatmıcam onun işleri bittiğinde gelcekben bu hafta başlıyorum spora kapatırız arayı sende cıkmayaydın keşkem
![]()
YOK KUZUM HAFTAYA TEKRAR YAPACAM BERABER YAPARIZ
ABAH 1 YUMURTA 1 BARDAK SÜT ÖĞLEN SALATA ARADA ELMA ERİK 1 KABUKLU CEVİZ AMA HALEN ÇOK ACIKTIM
afiyet olsun kuzumm çok güzel hiç bozma
aferin sana böyle ol hepdi kız acıhmadım kiçok iyiyim
temem otobüslen gidecem
![]()
:
aferin sana böyle ol hepbende eve gdip uyucam
cok uykum var
![]()
uyu eferinhem karnının sesini duymamış olursun
![]()
su an bi sıkıntı yok gibi sakin oralar
![]()
anneme diyimde bana sebze haşlasınakşam gider o sakinlik ben biliyom![]()
MEYVE SAATİME 10 DK KALDIBÖYLE YAZINCA ÖĞÜN ÖĞÜN DAHA HIZLI VERCEMİ HİSSEDİYORUM
anneme diyimde bana sebze haşlasındoyarım onlann
sen baya acıktın niye öyle oldu![]()
BU 1 HAFTADIR HİÇ DOYMUYORUM Kİanneme diyimde bana sebze haşlasındoyarım onlann
sen baya acıktın niye öyle oldu![]()
ay bendehaşlanmış sebzehım
ensevdiğim
yemeden duramam
![]()
saat 4 gibi elmamı yerim bende sonra eve gidince de sebzemi yerim artıkBU 1 HAFTADIR HİÇ DOYMUYORUM Kİ![]()
![]()
ay bendeher öğün yerim
ne kaa sglıklı dimi
![]()
ben türlü yapcam patates patlıcan kabak barbunya koyarım azcık domates ağzımın suyu aktı maden suyu iç 0 kalori osaat 4 gibi elmamı yerim bende sonra eve gidince de sebzemi yerim artıkbi tek sebzeymiş yalnız yanına salaya yogurt falan hiç bişi yok
![]()