- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.721
8. Takımdan selamlar
Hayırlı kandiller diliyoruz
dualarda buluşmak ümidiyle
Hayırlı kandiller diliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt sabah 66.1 çıktım bugün 4 dilim ekmekle günü açtım ama.mecburen bahar temizliğine başladım daha azı bende halsizlik yapıyor .. akşam yemeğini hafif geçirmeyi düşünüyorum
Tabi 2 dk ip atlamayı da ihmal etmedim akşama kadar 30 dk yaparım ben onu :)))
Nibir pincikGünaydııın
Hayırlı kandiller
günaydın pincirimhayırlı kandilllerrr
Günaydın kuzumHayırlı kandiller ben şimdilik iyiyim kuzum sen nasılsınnn zorladı mı diyet akşam senii
![]()
sporlarda iddalıyız bu haftaevt sabah 66.1 çıktım bugün 4 dilim ekmekle günü açtım ama.mecburen bahar temizliğine başladım daha azı bende halsizlik yapıyor .. akşam yemeğini hafif geçirmeyi düşünüyorum
Tabi 2 dk ip atlamayı da ihmal etmedim akşama kadar 30 dk yaparım ben onu :)))
inşallah ya hayat kalitem yükselcek verirsem umuyorum ki veririminşallah geçersin canımm![]()
ordaki telaş koşturma eritir seni zaten ben tartılmıcam cumaya kadar dayanırsam elbette iyi gitmiş tebirklerSağolun kizlarrr allah razı olsun mekanı cennet olsun inşallahh...
Siz napiyosunuzSchonerDuft ben diyete devam edemedim ama 1 günde 1 kilo gitti 55.2 çıktım yarın devam edeyim yine bugün zaten yemeğe vaktim olmicak diye kahvaltimi sağlam yaptım bi daha yiyebilir miyim bilmiyorum
Allah kabul etsin tatlim 1 yemek kasigi dondurma da goz hakki olmus orucken olug o kadarDün akşamki menümm
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık pilav
tavuklu bezelye yemeği
boool su
bide dondurma yedim 1 yk kaşığı
yatmadanda bi kase yoğurt yedim ve yattım![]()
Cumaya kadar tartilmicak msn canimBİRAZ ZORLADI AMA HALEN ŞİŞKİNLİĞİM VAR STRESTEN OLUYOR SANIRIM HEPSİ .. NİYETLİMİSİN BUGÜDE
Hosgeldin banusum
umarım çünkü şişliğim devam ediyor wc sorunu da öyle çişe çok çıkıyorum sadeceCumaya kadar tartilmicak msn caniminsallah cok guzel bi eksi gorursun
![]()
Bide az kalorili bi diyet ya kiz iyce zorlasiyo wcye cikmakumarım çünkü şişliğim devam ediyor wc sorunu da öyle çişe çok çıkıyorum sadece![]()
İyi gidiyo bozmayinca dayan sende kuzu cumaya vermiş olcaksinnordaki telaş koşturma eritir seni zaten ben tartılmıcam cumaya kadar dayanırsam elbette iyi gitmiş tebirkler
Sağolun canimm sizinde kandiliniz mübarek olsunnEki Görüntüle 1993568 9. Takimdan sevgilerle
Evet bende öyle.dusundum hatta öğlen 1 çorba arada 1 süt düşünüyorum aksmaa kadar :)) 2 dilim yediğim zaman sürekli yayiryordum doktor şeker hastası değilsen şeker bağımlılığı oluşmuş olabilir şekerine baktır gel dedi :/4 dilim ekmek..hımm
o zaman bugün daha ekmek yeme canım akşamda sebze yemeği yoğurt salata vs yiyebilirsin
Yani 5 ay oldu az ağrıyor.ama idare ediyoruz :) evde başka spor yapamıyorum ya dans ya mekik yada ip atlamasporlarda iddalıyız bu haftadikişlerin acımıyor mu ip atlarken