Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

8. Takımdan selamlar
Hayırlı kandiller diliyoruz ;) dualarda buluşmak ümidiyle

kandil.webp

evt sabah 66.1 çıktım bugün 4 dilim ekmekle günü açtım ama.mecburen bahar temizliğine başladım daha azı bende halsizlik yapıyor .. akşam yemeğini hafif geçirmeyi düşünüyorum

Tabi 2 dk ip atlamayı da ihmal etmedim akşama kadar 30 dk yaparım ben onu :)))

4 dilim ekmek..:işsiz: hımm :işsiz: o zaman bugün daha ekmek yeme canım akşamda sebze yemeği yoğurt salata vs yiyebilirsin

evt sabah 66.1 çıktım bugün 4 dilim ekmekle günü açtım ama.mecburen bahar temizliğine başladım daha azı bende halsizlik yapıyor .. akşam yemeğini hafif geçirmeyi düşünüyorum

Tabi 2 dk ip atlamayı da ihmal etmedim akşama kadar 30 dk yaparım ben onu :)))
sporlarda iddalıyız bu hafta :halay: dikişlerin acımıyor mu ip atlarken

Sağolun kizlarrr allah razı olsun mekanı cennet olsun inşallahh...
Siz napiyosunuz SchonerDuft SchonerDuft ben diyete devam edemedim ama 1 günde 1 kilo gitti 55.2 çıktım yarın devam edeyim yine bugün zaten yemeğe vaktim olmicak diye kahvaltimi sağlam yaptım bi daha yiyebilir miyim bilmiyorum

Sağolun kizlarrr allah razı olsun mekanı cennet olsun inşallahh...
Siz napiyosunuz SchonerDuft SchonerDuft ben diyete devam edemedim ama 1 günde 1 kilo gitti 55.2 çıktım yarın devam edeyim yine bugün zaten yemeğe vaktim olmicak diye kahvaltimi sağlam yaptım bi daha yiyebilir miyim bilmiyorum
ordaki telaş koşturma eritir seni zaten ben tartılmıcam cumaya kadar dayanırsam elbette iyi gitmiş tebirkler

Dün akşamki menümm

1 kase tarhana çorbası
2 kaşık pilav
tavuklu bezelye yemeği
boool su

bide dondurma yedim 1 yk kaşığı :olamaz:
yatmadanda bi kase yoğurt yedim ve yattım :işsiz:
Allah kabul etsin tatlim 1 yemek kasigi dondurma da goz hakki olmus orucken olug o kadar:sus: bugunde orucsun dimi:KK16:

4 dilim ekmek..:işsiz: hımm :işsiz: o zaman bugün daha ekmek yeme canım akşamda sebze yemeği yoğurt salata vs yiyebilirsin
Evet bende öyle.dusundum hatta öğlen 1 çorba arada 1 süt düşünüyorum aksmaa kadar :)) 2 dilim yediğim zaman sürekli yayiryordum doktor şeker hastası değilsen şeker bağımlılığı oluşmuş olabilir şekerine baktır gel dedi :/

Back
X