Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(30)Hedef52:30
(150)Senad:150
(95)SekerPancarii:95+ 120
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
(185)selcanmehmetcan:90+35+60
(140)sarraf:140

PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:425

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(30)Hedef52:30
(150)Senad:150
(95)SekerPancarii:95+ 120
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
(185)selcanmehmetcan:90+35+60
(140)sarraf:140+110

PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:535

Ben demistim ama bak :KK70::KK70: daha minik onun bebisiiii
Napiyon kuzu döncen mi listeye yarın bana güzel haberler ver :halay:
:KK8::KK8:en kötü ihtimalle sabit cikarim kuzum bu sabah hep 62.9 falan tartti ama ondan önceki gün 64 gösteriyordu pek inanamadim kızımı eşimi tarttim bide :KK70:sonra 63.2 falan çıktım karışık yani bakalım yarina ne çıkarsa artık :KK53::KK53:

Evet ya ama ben derya yı unutmuşum htc nin mesajlarını kontrol ettim orda gördüm ajanlık yaptım azcık: D
seni seni :KK70:ajanlık yaptin dimek :KK70:

Canlarrr beni merak etmissijizz cok mutlu oldum.. hastalandim ben grip mi desem kirginlik mi bilmiyorum kac gundur izin aldim yatiyorum hafta sonu disariya xikmistim o carpti herhalde anlamadim. Siz nasilsiniz bakim ne var ne yokk hep aklimdaydinizz vallaa
geçmiş olsun canım dikkat et kendine büyümüş prensesimiz 20 haftalık olmuş :KK36:masallahhh:nazar:

Bugün bütün gün dışarıdaydım teknik olarak dün oluyor gerçi sanırım
Menüm :
Sabah 2 dilim ekmek bir büyük domates ve bir abim peynir iki yeşil zeytin
Öğlen yarım kase çorba artı tavuk yemeği
Akşam : iki kaşık pilav bir kase çorba birazda bezelye yemeği
Sporda kendimle yarışıyorum birde bugün dışarıda olunca tüm gün baya yoruldum inşallah yarına olumlu yansır bu yorgunluk

Kızlar iyi geceler canlar
Menüm iftardan sonra çorba yedim galeta ile şu içtim o kadar adam arkadaşlar geldi bir avuç dan az kuruyemiş yedim çayla bide bitki çayı içtim o kadar

Canlarrr beni merak etmissijizz cok mutlu oldum.. hastalandim ben grip mi desem kirginlik mi bilmiyorum kac gundur izin aldim yatiyorum hafta sonu disariya xikmistim o carpti herhalde anlamadim. Siz nasilsiniz bakim ne var ne yokk hep aklimdaydinizz vallaa
Çok geçmiş olsun dikkkat etmelisin havalar değişiyor kuzum

:KK8::KK8:en kötü ihtimalle sabit cikarim kuzum bu sabah hep 62.9 falan tartti ama ondan önceki gün 64 gösteriyordu pek inanamadim kızımı eşimi tarttim bide :KK70:sonra 63.2 falan çıktım karışık yani bakalım yarina ne çıkarsa artık :KK53::KK53:

seni seni :KK70:ajanlık yaptin dimek :KK70:
Ay azcık yaptım :D

Kızlar iyi geceler canlar
Menüm iftardan sonra çorba yedim galeta ile şu içtim o kadar adam arkadaşlar geldi bir avuç dan az kuruyemiş yedim çayla bide bitki çayı içtim o kadar
Hafif geçmiş akşam tartiya olumlu yansır umarim

Bugün bütün gün dışarıdaydım teknik olarak dün oluyor gerçi sanırım
Menüm :
Sabah 2 dilim ekmek bir büyük domates ve bir abim peynir iki yeşil zeytin
Öğlen yarım kase çorba artı tavuk yemeği
Akşam : iki kaşık pilav bir kase çorba birazda bezelye yemeği
Sporda kendimle yarışıyorum birde bugün dışarıda olunca tüm gün baya yoruldum inşallah yarına olumlu yansır bu yorgunluk
Pilav dışında güzel hafta sonu yeseydin canin istiyorsa kuzum

Back
X