- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.121
Pilav yerine 2 kase yoğurt olsaydı keşke iyi yarın tartı günü malûm1 tabak dolu yayla çorbası
2 yk pilav 3 yk tavuk göğsü
1 kase ev yoğurdu
şimdide soda iciyorum çok şiştim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pilav yerine 2 kase yoğurt olsaydı keşke iyi yarın tartı günü malûm1 tabak dolu yayla çorbası
2 yk pilav 3 yk tavuk göğsü
1 kase ev yoğurdu
şimdide soda iciyorum çok şiştim![]()
Duşa giriyordum tartilmadan edemedim tok halim öyle boşa mı gitti şimdi 3 günlük diyetAaa hani tartilmicktin yarına kadarrr
Pilav yerine 2 kase yoğurt olsaydı keşke iyi yarın tartı günü malûm
Hee o da var afiyet olsun kuzumasla doyamazdım![]()
Bugün herkeste patlicanli menulerrrrMenüm..
Sabah: yumurta salatası, peynir, domates, salatalık..
Ara: iki bardak çay, bir avuç fındık..
Akşam: bir kase mercimek, iki karnıyarik, yoğurt..
Evet öyle olmuş :) pek severim kendisini..Bugün herkeste patlicanli menulerrrr![]()
Canlarrr beni merak etmissijizz cok mutlu oldum.. hastalandim ben grip mi desem kirginlik mi bilmiyorum kac gundur izin aldim yatiyorum hafta sonu disariya xikmistim o carpti herhalde anlamadim. Siz nasilsiniz bakim ne var ne yokk hep aklimdaydinizz vallaahakket en son alışverişe cıkcaktı nerelerdesiiinnnmunter
Canlarrr beni merak etmissijizz cok mutlu oldum.. hastalandim ben grip mi desem kirginlik mi bilmiyorum kac gundur izin aldim yatiyorum hafta sonu disariya xikmistim o carpti herhalde anlamadim. Siz nasilsiniz bakim ne var ne yokk hep aklimdaydinizz vallaahakket en son alışverişe cıkcaktı nerelerdesiiinnnmunter
Ben demistim ama bakdaha minik onun bebisiiii
Napiyon kuzu döncen mi listeye yarın bana güzel haberler ver![]()
seni seniEvet ya ama ben derya yı unutmuşum htc nin mesajlarını kontrol ettim orda gördüm ajanlık yaptım azcık: D
geçmiş olsun canım dikkat et kendine büyümüş prensesimiz 20 haftalık olmuşCanlarrr beni merak etmissijizz cok mutlu oldum.. hastalandim ben grip mi desem kirginlik mi bilmiyorum kac gundur izin aldim yatiyorum hafta sonu disariya xikmistim o carpti herhalde anlamadim. Siz nasilsiniz bakim ne var ne yokk hep aklimdaydinizz vallaa
Çok geçmiş olsun dikkkat etmelisin havalar değişiyor kuzumCanlarrr beni merak etmissijizz cok mutlu oldum.. hastalandim ben grip mi desem kirginlik mi bilmiyorum kac gundur izin aldim yatiyorum hafta sonu disariya xikmistim o carpti herhalde anlamadim. Siz nasilsiniz bakim ne var ne yokk hep aklimdaydinizz vallaa
Ay azcık yaptımen kötü ihtimalle sabit cikarim kuzum bu sabah hep 62.9 falan tartti ama ondan önceki gün 64 gösteriyordu pek inanamadim kızımı eşimi tarttim bide
sonra 63.2 falan çıktım karışık yani bakalım yarina ne çıkarsa artık
seni seniajanlık yaptin dimek
![]()
Hafif geçmiş akşam tartiya olumlu yansır umarimKızlar iyi geceler canlar
Menüm iftardan sonra çorba yedim galeta ile şu içtim o kadar adam arkadaşlar geldi bir avuç dan az kuruyemiş yedim çayla bide bitki çayı içtim o kadar
Pilav dışında güzel hafta sonu yeseydin canin istiyorsa kuzumBugün bütün gün dışarıdaydım teknik olarak dün oluyor gerçi sanırım
Menüm :
Sabah 2 dilim ekmek bir büyük domates ve bir abim peynir iki yeşil zeytin
Öğlen yarım kase çorba artı tavuk yemeği
Akşam : iki kaşık pilav bir kase çorba birazda bezelye yemeği
Sporda kendimle yarışıyorum birde bugün dışarıda olunca tüm gün baya yoruldum inşallah yarına olumlu yansır bu yorgunluk
Patlıcan sevilmez mi yaEvet öyle olmuş :) pek severim kendisini..