Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim göbek ayrı bir dünya oldu kızlar nasıl gidecek göbek eriten diyet var mı bildiğiniz mekik zorluyor bu ara böbreğim kötü

benim icin sorun yok 7 kere yıkananılırım keptin halletisn :KK53::KK53::KK53: ben 4 ayda bi günde 17 kere bile yıkanabilirim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hahahahahahahahahahahahhaaa tmmm sakin ol dugune daha cok var :D :D

kestircem kestirem hersey bebikim için :KK70::KK70::KK70::KK70:hemen yapcam bi tane valla ne borc biter ne baska bişi bebekten mahrum kalmayalım bari :KK70::KK70:

ne senesi yaz sonu böylesin bu spora devame edersen :KK8:
:D siz iyi degilsiniz hahaahahahahahahaha ates basiniza vurmus :D

nooooooooo hc sexy degl

benim göbek ayrı bir dünya oldu kızlar nasıl gidecek göbek eriten diyet var mı bildiğiniz mekik zorluyor bu ara böbreğim kötü
gunde 3 kasik yogurtttr yatmadan yee yogurt kuru var birsuru

birde şey dicem sen tecrübelisin özel bölge eritmek için bişi yapıyon mu kilodan orası da :KK70:
Ebru sallinin bi hareketi vardi o cok iyi geliyo diyodu bi bak YouTubedan istersen:sus: isinmanin icinde yapiyodu isinma haretlerine bakarsan anlarsin hangisi oldugunu :sus: yere yatip popuyu sıkıp o bolgeyi azcik yukarı yitiyodu sanirim boyle biseydi:sus: ama kilo verdikce heryer eriyo gider orasi hemencik zaten eriyon gunden gune:KK19:

hahahahahahahahahahahahhaaa tmmm sakin ol dugune daha cok var :KK70: :KK70:

:KK70: siz iyi degilsiniz hahaahahahahahahaha ates basiniza vurmus :KK70:

nooooooooo hc sexy degl

Nasil seksi olmaz o koca popoylan:rolleyes: bel incecik :KK8:hafif kasli olcak:KK8: tabi tercih meselesi :ıslık:

hahahahahahahahahahahahhaaa tmmm sakin ol dugune daha cok var :KK70: :KK70:

:KK70: siz iyi degilsiniz hahaahahahahahahaha ates basiniza vurmus :KK70:

nooooooooo hc sexy degl

ok yoğurt yatmadan yerim kürü yiyemiyorum ki denedim düz yoğurt yerim

Back
X