- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.641
yarın ki öğlen menüm kuru fasulye bulgur pilavı ..... pilav 1 kaşık yesem sabah ekmek yemezsem bol kuzu kulağı salatalık domates peynir yesem nasıl olur dengeler değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşamda karbonhidrat tüketmezsen olur benceyarın ki öğlen menüm kuru fasulye bulgur pilavı ..... pilav 1 kaşık yesem sabah ekmek yemezsem bol kuzu kulağı salatalık domates peynir yesem nasıl olur dengeler değil mi
akşam ya mantar ya semiz otu yoğurt olur sabah ekmekte yemeyim dimiakşamda karbonhidrat tüketmezsen olur bence![]()
yem bence yumurta ye yiyebilirsen sebzeli bi omlet yaparsn kendine oh misssakşam ya mantar ya semiz otu yoğurt olur sabah ekmekte yemeyim dimi
Evet ama bu degl niyeyse sevmedmNasil seksi olmaz o koca popoylanbel incecik
hafif kasli olcak
tabi tercih meselesi
![]()
ates sonmmesine az kaldi diyosunbenim düğünüme 4 bucuk ay kaldı
doktoruna bi sor kuzum da öle yap olma mıııı
ne kaa ayıp büyüklerin yanında
birilerinin göz kaldı galibaacaba kimmiiiiinnnn
![]()
ahahahahahEvet ama bu degl niyeyse sevmedm
bizim yanimizda sis susun bakimmmmamm nisanli kizlaa oyle seyler konusmaz
ates sonmmesine az kaldi diyosun+25
bu olay sizi asar
![]()
pişman değilim diyor bi de yaapsikolojiyi pişmanlığa doğru çekmen gerek yoksa bir dört çatal daha gidecek mideye
bugün 64 ü gördün![]()
Bak bu sözlern lafta kalirsaaaa senin o tabiniii tabini yeeeerimmmmahahahahah![]()
size burdan mahsun kırmızıgülün tabi tabi şarkısını armağan ediyorum
![]()
Bende yemiyombende bayadır yemiyodum![]()
ah işte bak esiler nasılda biliyo şarkıyıBak bu sözlern lafta kalirsaaaa senin o tabiniii tabini yeeeerimmmm
ah o pasta orda olmayadı nolurduEvet kızlar menum
Sabah bitki çayı
Ondan sonra pazara çıktım
Öğlen çay zeytin menemen peynir
Ara da dört kayısı dört çatal pasta
Akşam çorba yeşil fasülye yemeği salata
sen yiyemezsin pasta yidinBende yemiyom![]()
Yaaaa mekik çektim kaptanim görev tamamah o pasta orda olmayadı nolurdu
sen yiyemezsin pasta yidinbunu asla unutmayacagım süt oğlaann
![]()
Ahahahahahahaah puahahahahahah işte bak esiler nasılda biliyo şarkıyı![]()
o zaman tm o zaman bi daha olmasındıYaaaa mekik çektim kaptanim görev tamam![]()
Ahahahahahahaah puahahahahah![]()
ooo telafide ederim diyoruz yani ...tamam tamam kaçamak oldu gibi mekik çektim elli tane valla canım çıktı yaw
Psikoljkdir bence sismen lazio zaman tm o zaman bi daha olmasındı
ekmek pilav makarna türü şeyler yedigimde cok acıkıyorum ben yaaa![]()
dimi baya bi tok tutması lazım onnların ama ben yediğimde normalden daha cok acıkıyorumPsikoljkdir bence sismen lazi
Vuuuuuhuuuay bu ara herkesler bana zayıflamışın diyo belin cok incelmiş diyo![]()
Ama benanaçoğ hoştır![]()