- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.701
Nelegg neleggggkızımı uyuttum geldimgeçmişi okudum da oyle neler var neler
![]()

Sen nerelerdeydin bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nelegg neleggggkızımı uyuttum geldimgeçmişi okudum da oyle neler var neler
![]()
Haklısın gerçekten ben yüz gram versem bile buraya yazıp heveslenmek istiyorum bazen o kadar boş oluyor ki biri verdi ben hemen gaza gelip tebrik ediyorum motive ile olan birşey ya kilo vermek mesela burası olmasa çoktan bırakmıştım benSen kızdırma babanı kuzum gelmisler o kdar yoldan yazikkk
Evet hakliyim ve kızıyorum bizim emeklerimiz hevesimiz hiçe sayiliyo
aynen kuzum biraz ciddiet olması gerekiyor ki hepimiz kurallara uyalım ki amacımıza ulaşalımSen kızdırma babanı kuzum gelmisler o kdar yoldan yazikkk
ay ben hele kaç kere bırakırdım izne çıkmak istedim keptin sağolsun desteği ile devam ettim yoksa tekrar 78 olmuştum belki de daha fazlaHaklısın gerçekten ben yüz gram versem bile buraya yazıp heveslenmek istiyorum bazen o kadar boş oluyor ki biri verdi ben hemen gaza gelip tebrik ediyorum motive ile olan birşey ya kilo vermek mesela burası olmasa çoktan bırakmıştım ben
Aynen valla öyle tatlım bana da çok desteği oldu buranınay ben hele kaç kere bırakırdım izne çıkmak istedim keptin sağolsun desteği ile devam ettim yoksa tekrar 78 olmuştum belki de daha fazla
çok haklisin canımSen kızdırma babanı kuzum gelmisler o kdar yoldan yazikkk
Aynen bebeğim herkes birbirinden destek gormek istiyo yani mesele buraya gelip menu yazıp kilo bildirmek değil destek amaçlı burda olmalıyızHaklısın gerçekten ben yüz gram versem bile buraya yazıp heveslenmek istiyorum bazen o kadar boş oluyor ki biri verdi ben hemen gaza gelip tebrik ediyorum motive ile olan birşey ya kilo vermek mesela burası olmasa çoktan bırakmıştım ben
Bencedeeaynen kuzum biraz ciddiet olması gerekiyor ki hepimiz kurallara uyalım ki amacımıza ulaşalım
ay ben hele kaç kere bırakırdım izne çıkmak istedim keptin sağolsun desteği ile devam ettim yoksa tekrar 78 olmuştum belki de daha fazla
Daha dikkat et o zaman ki kizmayayimçok haklisin canımbugun yaz temizligine basladim cam kapı koltuk hali ugrasiyorum bugün gün icinde gelemedim
ama daha dikkat edicem kuzum
![]()
ay ben hele kaç kere bırakırdım izne çıkmak istedim keptin sağolsun desteği ile devam ettim yoksa tekrar 78 olmuştum belki de daha fazla
dediginiz gibi kizlar gerçekten çok faydasi var ben 15 kilo verdim belki bende 10 kilo sonra birakmistim ama şimdi iyice hedefe yaklaştım biraz daha salmış vaziyetteyim son 1 kilo daha versem yeter gibi geliyor bazen esiyor 2 kilo daha vereyim diyorum bakalım napicamAynen valla öyle tatlım bana da çok desteği oldu buranın
Katiliyorummm ben herkesi cagirmiyorm takıma ki çok kalabalık olmasın herkesle ilgilenebileyim diye yoksa doldururum 15 kişiyi takıma isteyen zayiflasn isteyen gitsin kilo vermeyeni gönderirim olur biterValla buralari bekleyen zayıflamak isteyen Cok insan var aslında ciddi bir yer burasi
Seni 60 yapiciyuuukkdediginiz gibi kizlar gerçekten çok faydasi var ben 15 kilo verdim belki bende 10 kilo sonra birakmistim ama şimdi iyice hedefe yaklaştım biraz daha salmış vaziyetteyim son 1 kilo daha versem yeter gibi geliyor bazen esiyor 2 kilo daha vereyim diyorum bakalım napicam![]()
Farkındayım biz çok kalabalık değiliz gerekcekten bu arada ben çıkıyorum babam yan yan bakıyor goruruusuz canlarKatiliyorummm ben herkesi cagirmiyorm takıma ki çok kalabalık olmasın herkesle ilgilenebileyim diye yoksa doldururum 15 kişiyi takıma isteyen zayiflasn isteyen gitsin kilo vermeyeni gönderirim olur biter![]()
kalabalık olsak daha mı iyi konuşacak daha çok kişi demek motivasyon demekKatiliyorummm ben herkesi cagirmiyorm takıma ki çok kalabalık olmasın herkesle ilgilenebileyim diye yoksa doldururum 15 kişiyi takıma isteyen zayiflasn isteyen gitsin kilo vermeyeni gönderirim olur biter![]()
git desende gitmim zatiiAynen bebeğim herkes birbirinden destek gormek istiyo yani mesele buraya gelip menu yazıp kilo bildirmek değil destek amaçlı burda olmalıyız
Bencedee
yok izin sana
Daha dikkat et o zaman ki kizmayayimçokta yorma kendini kizarim
![]()
Seni 60 yapiciyuuukk![]()
Onayladin beni dimi
Kuzum orası öyle de bu sefer takip edemiyorum ben kim napti ne verdi ne yedikalabalık olsak daha mı iyi konuşacak daha çok kişi demek motivasyon demek
düzle 60 olsundediginiz gibi kizlar gerçekten çok faydasi var ben 15 kilo verdim belki bende 10 kilo sonra birakmistim ama şimdi iyice hedefe yaklaştım biraz daha salmış vaziyetteyim son 1 kilo daha versem yeter gibi geliyor bazen esiyor 2 kilo daha vereyim diyorum bakalım napicam![]()
hee anladım doğru diyorsun takipte önemliOnayladin beni dimisende cemkir sende
Kuzum orası öyle de bu sefer takip edemiyorum ben kim napti ne verdi ne yedi
Eee ben soylemekten bi hal oldummmm..Onayladin beni dimisende cemkir sende
Kuzum orası öyle de bu sefer takip edemiyorum ben kim napti ne verdi ne yedi