Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz benim annemler hala yapio:) bide almanyada yapiyolar bunu türk komsularimiz var onlarla toplasiyorlar, disarda ara sokak gibi bi yerde yani evin yani. Gelen gecen almanlar merak icinde yanlarina gelir hep:) bakalim busene icin yapilcak yufkalar yarina planli. Islerimi ayarlarsam bende gitmek istiyorum anneme, zevkli oluyor:)
evet keyifli oluyor mis gibi de kokar ... istedikten sonra heryerde yapılır bence bereketli olsun şimdiden

Daha yemicem söz söz :KK70: mahvolduk cuma az çıkayım yoksa aha daha soylicen ben yarın aç kalayım :KK70: şaka bu yana haklısın sen öyle deyince kzidim kendime bende :KK43:
:KK19::KK19:
evet onu da hala unutmadım :KK70:
unutmak ne mümkün :ruh: ddidi didiiddiididi dididididid dididididiiiii:KK75:
Wuuuuuuuuuu bak seni gormimmmde kimi gorimmmmm:KK53:
bende oyleyimmmm cok halsiz oluyorm kizimla artik ben:skandal:
ayy uyuyamazsında sen şimdi :silah:
Yarın açlık günü cumaya hazırlık bir menü hazırladım inşallah işe yarar bugün sporu fazla kaçırdım galiba şu an baya acıktım normalde acıkmazdım bu yememe
Sabah: düz kahvaltı peynir , zeytin 4 tane , bir bardak yeşil çay , domates
Öğlen: 2 dilim tb ekmeği , yayla çorba , nohut yemeği
Akşam : yine çorba , yoğurt , salata
7 gibi : yarım wasa bar
Şu anda azıcık açım ve uyuyamıyorum ödevler tepemden bakıyor :işsiz:o_O
senin okul bitsin diye bekliyorummmm :işsiz: yoosammm coktan cemkirmeye başladımdı sana :tokat:

Kizlar 73.900düsmüsümmmm ay cok mutluyum suannn
senin başlangıc kilon bende 73.4 gözüküyo o_Oo_Oo_O

Dünkü menüm;

Sabah

2 yumurtadan omlet ve peynir
sekersiz çay

Öğlen

Makarna ve yoğurt :işsiz:
tavuk sote

Akşam
yarım dilim kek
4 lokma pizza :ruh:

arkadaşıma gitmiştim kız benim için yapmış yemeye mecvbur kaldım az az o_O

Dünkü menüm;

Sabah

2 yumurtadan omlet ve peynir
sekersiz çay

Öğlen

Makarna ve yoğurt :işsiz:
tavuk sote

Akşam
yarım dilim kek
4 lokma pizza :ruh:

arkadaşıma gitmiştim kız benim için yapmış yemeye mecvbur kaldım az az o_O
Ne zaman makarnasiz ekmeksz keksz biseysiz menu gorucez:işsiz:

Kizlar ben buraya hangi gün yazdim tam hatirlamiyorum gecen cumaydi galiba o gün 74,400 düm busabah 73,700 ciktim iyimi yoksa daha fazlasi mümkünmü? 6 gün icinde 700gr. bide hafta sonu azcik bozmustum diätimi:)
güzel vermişsin kuzum tabi daha fazla verebilirsin ama kalıcı gitmesi önemli az olsun sabit kalsın

:KK19::KK19:

unutmak ne mümkün :ruh: ddidi didiiddiididi dididididid dididididiiiii:KK75:

ayy uyuyamazsında sen şimdi :silah:

senin okul bitsin diye bekliyorummmm :işsiz: yoosammm coktan cemkirmeye başladımdı sana :tokat:

senin başlangıc kilon bende 73.4 gözüküyo o_Oo_Oo_O
Gunduzmu :) uyuyarak oruc tutmam zaten. Kizimla zaman cabuk gecer belki:ruh:

günaydın canlar ben bir süre tezime odaklanacağım. Zaten işimden dolqyı sürekli.giremiyorum çok sık giremüyorum bu durumda spora da ara vermem gerekebilir. @keptin bu durumda biraz izne ayrılmak istiyorum.
tm canım :KK51: zati bi gelip bi gidiyon düzen tutturamadın hallet sen işlerini:KK51:
Günaydın kızlar..
Annemle yufka açiyoruz iki gündür :hamarat:gelemedim buraya kusura bakmayin..bugünluk te idare edin beni canlarım :21:
ayy pehh severiimmm bizde yaparız hala bu sene bana da yapılcak herseyi 2 katı yapcaz salcayı yufkayı makarnayı:ruh:

çocukluğumda bizde yapardık evin arkasındaki talvar altında geceden başlanırdı yapılmaya mahalledeki ninelerde gelirdi eyy gidi günler ne çabuk geçmiş ...
hee şipit yapardıkkk yufkanın içine yag salca sürüp yerdik:kk77::kk77:
El ar demiyi gonuşuyilar gonsuuuu nereye düştük biz:KK70::KK70:
:işsiz::işsiz::işsiz:nımısslııı bir bağyannımmm ben baa ne diiysiinn:eek::eek:
Ramazanda vakit burda sohbet olursa cok cabuk geciyo:eğlence:
valla mecbur 6 ya kadar buralardayım ben zati :D:D:D
yarın kutlama yapıyok mu mezuniyetim şerefine :D:D:D:D
regli dönemlerinizde duygusal olup otu boka ağlıyor musunuz kızlar
ayy bende bi sinir bi sinirrr:işsiz: ama bu ay hiç bişi olmadı öle :bicak: pat diye anlamadan ilk deefa böyle oldu stresten galiba be tam balayı dönüşüne denk geliyo hep aynı tarihte giderse tabi :kahve:
gunaydin kızlar kaptinn kaptinn içine mi doğdu ne oldu ben ödem olmuştur diye beklerken 62.8 çıktım bugün :KK6::KK8:
abdala malum olurmş :KK53::KK53::KK53::KK53: ne temiz kalpliyim be :D:D
Selam yavruslarrr nasilsinizzz:anneadayı:
bebeğiiimm iyiyiz cok şükürr sen nasılsınnn:KK200:

senin başlangıc kilon bende 73.4 gözüküyo o_Oo_Oo_O[/QUOTE]

evet canim ama hafta sonu yani cumartesi Sabah 74,500 cikmistim;(

Back
X