- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.921
tamamdir canim:) ay bende iyice karistim varya hihihiHeh tm şimdi oldu işte anlaştık :)) düzeltiyorum hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdir canim:) ay bende iyice karistim varya hihihiHeh tm şimdi oldu işte anlaştık :)) düzeltiyorum hemen
az yedim iyi oldu ama bol su içiriyor wcye de çıkcak gibi sancı varkimyonlu suda içtim bol bol pırt pırt
yanlız sansür heç kalmadı ayp ayp
![]()
yemeği merak ettim bende de 2 kilo kadar organik kabak var rende yapıp soğanla kavurmayı düşünüyorum yoğurt ile yerimSabah kalktım bitki çayını içtim dört tane kayısı yedim bi tane yeni dünya yedim annem kabaktan birşey yaptı ki çok güzel oldu köfte gibi eklemek falan zaten yok bayağı doydum yani![]()
turşu susatırkuru fasulye yedim kuzum küçük tabak turşu ve soğan suyunda kacıncı şişe dibine vurdum bilemiyorum ağzım kurudu
sizde ne vardı ööğğ dedin .... ben çok vermem gibime geliyor ya karamsarlaştım birazcıkyarın cuma akla kara cıkcak ortaya
ben şahsen son cuma tartım oldugu için ugrasmam pek ama yinede fazla rahat olmayın bence
spor listelerinden eksiler gelcek vee pazartesi top 3 yapcam kilo verenlerin içinden
![]()
olur arada öle cok şaapmamak lazımtamamdir canim:) ay bende iyice karistim varya hihihi
akşam hiç bişi yemedin mi nsıl yemedinnnnbugün nedense bi siskinlik var bendede dün aksam hibirsey yemememe ramen bügün midem sanki cok yemek yemisim gibi hissetiriyo bana. Bakalim simdi bi rezene cayi yaptim kendime birazdan yine toplantilarim var kosturmaca basliyo:)
türlü etsiz olcak bol patlıcan olcak barbunyada olcek harika oluyoturşu susatırbende corbayla türlü yedim biraz da yogurt
![]()
türlü dediğim patlıcak kabak patates vardı içindetürlü etsiz olcak bol patlıcan olcak barbunyada olcek harika oluyo
giysilerin yeme içmeme hiç olumsuz etkisi olmamıştırbirde beli dar olan bir pantolon var onu giydim az yemek yediryo yüksek belli kendisi
düdüklü kullanmasını biliyon mu ? bilmiyorsan kesinlikle öğren türlü düdüklüde harika oluyortürlü dediğim patlıcak kabak patates vardı içindeben bi tek patlıcan yedim 4 5 catal falan aldım
bende oluyor valla hele zayıflayım göbek azalsın bacak az daha incelsin bakarım kıyafete fazla gelirse gözüme yemem içmemgiysilerin yeme içmeme hiç olumsuz etkisi olmamıştır![]()
o ney be ne biçim kutlama
hee sana bırahtımmmgarışmammm
tatlışımm bendeki listede geçen cuma 73.4 müşsün şu an kilon daha fazla diye hatırlıyorum ben ama karıştırıyo muyum ki
görüşürüz böcükümmmm
merhaba beybi
neler yediinn
du şimdi bulup paylaşcam son listeyi tm poncik gelene kadar herkes kendisi yazsın sporlarını
hmmmkaptanın cok işi varmış
hmmm
ne kadan yogunmuşş
hııı
cok bunalmışşş
![]()
korkuyorum ben düdükli tenceredendüdüklü kullanmasını biliyon mu ? bilmiyorsan kesinlikle öğren türlü düdüklüde harika oluyor
yok artıkbende oluyor valla hele zayıflayım göbek azalsın bacak az daha incelsin bakarım kıyafete fazla gelirse gözüme yemem içmem![]()
valla yaaa sıkıntı bastı benide hava kasvetli bi değişikkk akşamda üstüme pike aldım dondum kalkıp battaniye almaya da üşendimay resmen boyleyim
bu yaz niye gelemedi ki
pazar gunu acayip sicakti yine oyle olsa yaz gelse skldmm kapali havadsn
Mantar yenir tatlım aslında yarım tabak yeHe akşam mantar yapcam eşim yer artık çok tokum ben 1 kase yoğurt yersem atlatır günü dengelerim
çok işine yarıcak kullanmasını öğrenirsen kormana gerek yok yıllardır kullanıyorum hiç korkmam canımda kıymetlidir ...korkuyorum ben düdükli tencereden
yok artık![]()
Annem kabakları rendeldi bir yumurta un azıcık yağ koydu kabartma tozu da koydu tuz pul biber tavaya azıcık yağ koyup kaşık kaşık koydu pişirdi tqtlim benim çok hoşuma gittiyemeği merak ettim bende de 2 kilo kadar organik kabak var rende yapıp soğanla kavurmayı düşünüyorum yoğurt ile yerim
pişman olursam yediğime 1 kase yerim olmazsaMantar yenir tatlım aslında yarım tabak ye