Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizzz iyide niye benden 200 sildin ben anlamiyor bu ne kurali..
Bu hafta cok spor yapamadım moral cok bozuk cenazemiz vardi birde dayimin akciğerde kitle cikti cok uzulduk 38 yaşında ins temiz cikar sonuclar bu hafta acayip stresli gecti benim için :KK43:(
Başınız sagolsun canim:( dayina da cok uzuldum insallah kötü huylu bisey degildir:dua:bize de haber ver:dua:

Gunaydin canim sıkma ki canini cok normal reglde fazla çıkman:KK19: tam iyi gune denk gelmiş cumaya odem falan kalmaz:spor:
Evet ödem konusunda iyi olacak ... fıstık ezmenin içine hiç tahin denedin mi ağır mı olur acaba diyorum tahin yağlı ya yeni bitti bende fıstık ezmesi bu arada

Başın sagolsun canım yakinmiydi vefat eden .... dayina da çok geçmiş olsun
Gorumcemin kayniydi ama cok iyi br insandi ahlak bakimindan ne mide kanseri olduğunu öğrendi adam 1 ay icin çöktü hic birsey yiyemedi cunku kanser heryerini sarmış ve 45 yasinda 4cocugu vardi en küçüğü 4 yasinda ne bilim cok üzüldüm iyi biriydi...
Dayimda ayni hayalimde evlenmek istedigim yumusak huylu mütevazi kimseyi kirmayan anneye babaya bile of demeyen adamm amma velakin hic gun yüzü görmedi eski esinden çok cekti cok cektirdi bi tatli as yedirmedi bosandi evlendi yeni eşiyle cok mutluydu tam kendi gibi bir insani buldu 4 aylik evli tesaduf dr gitmesi akciğerde kitle cikmis buyumus onun şokunu yaşadık. .
Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin..

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun.
Dayinda insallah sonuclari temiz cikar.

-200 kesicem takima gelmedigin icin ozellikle.kbkma yeni kuralim bu yani kizmani gerektircek bir olay yok.
Sağol canim
Haa ben cok yogunum yorgunluktan giremim beni spor listesinden cikarin baci ramazan geldi aha nasil spor yapemm bi geldim mi gecmisi okuyamim tesadüf bazi sayfalara bakim bos olursam gelirimki buraya belki donerim bilmimm

Evet ödem konusunda iyi olacak ... fıstık ezmenin içine hiç tahin denedin mi ağır mı olur acaba diyorum tahin yağlı ya yeni bitti bende fıstık ezmesi bu arada
Denedim canim bir küçük kavanoz fistik ezmesine 1 tatli kaşığı ekleyip karıştırdım lezzet verdi ben tahini cok seviyorum :kk77: bu yaptigima koymadim ama :kk77:

Gorumcemin kayniydi ama cok iyi br insandi ahlak bakimindan ne mide kanseri olduğunu öğrendi adam 1 ay icin çöktü hic birsey yiyemedi cunku kanser heryerini sarmış ve 45 yasinda 4cocugu vardi en küçüğü 4 yasinda ne bilim cok üzüldüm iyi biriydi...
Dayimda ayni hayalimde evlenmek istedigim yumusak huylu mütevazi kimseyi kirmayan anneye babaya bile of demeyen adamm amma velakin hic gun yüzü görmedi eski esinden çok cekti cok cektirdi bi tatli as yedirmedi bosandi evlendi yeni eşiyle cok mutluydu tam kendi gibi bir insani buldu 4 aylik evli tesaduf dr gitmesi akciğerde kitle cikmis buyumus onun şokunu yaşadık. .
Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin..
Çaresi var mı peki kötü huylu iyi huylu rabbim şifa versin

Günaydin kizlar bugün temizlik günüm fatla ortada olmayabilirim hazir esimde dersee tüm gün biseyler yapim

Kızlar nabersiniz ?
Ben felaket durumdayim çok yoruldum ve daha bitmedi yarın biticek inşallah pazartesi burdayimm

Kızlar nabersiniz ?
Ben felaket durumdayim çok yoruldum ve daha bitmedi yarın biticek inşallah pazartesi burdayimm
Iyi baby badanami yapiyosunuzzz.
Yarin bende yokum sabah 5 gbi yola cikicaz. Gece anca girerim eve. Yarin buralar kendi halinde dursun madem :D :D zaten hafta sonu

Back
X