Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak şimdi mısır ununu tereyağda kavuruyosun kokusu çıkınca suyunu döküyosun yağı üstüne cıkana kadar kaynıyo en son kaşar veyaz eritme peynir artık ne varsa onu atıp karıştırıppp direk sofraya koyuyosun :kk77::kk77::kk77: çok canım cekti şu an :KK70::KK70:

tamamdir biyere kopyalim ben bu tarifi, esime yapim mutlulukdan Ucar kesin

Biri kuymak mı dedi bizim oraların yemeği yaw çok hsotur ben ne zamandır onu da yemiyom :S
bende yemiyorm byadır belki de ondan zayıfladım :D:D cok ekmek yediriyo o :dondurma:
evet her adımda tantuni döner çiğ köfte bulursun birde künefeciler çoktur ayy nasıl canım istedi imdi şireli börek olcak harika olur
künefe cok seviyorum :işsiz: ama yiyemiyorum :işsiz:mezun olcam ben:işsiz::işsiz:

O kavrulmuş mısır unundan yapacaksın harika oluyor karstan peynir getirtirdim sadece kuymak için bak canım çekti şimdi
hangi peyniri getirtiyodun kuzuuum bende getirticem de ardahan tarafından :KK51:
tamamdir biyere kopyalim ben bu tarifi, esime yapim mutlulukdan Ucar kesin
hafta sonu yaparsın o uyurken kokusundan tanır zaten koşarak gelir mutfaga eminim :D:D

14. TAKIM
515. Etap =>0,257% => 1. NOTA
518. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ =>1. NOTA SİLİNDİ

3 hafta önce aldıgımız uyarı da silindi bu hafta 3. olunca :rapci::rapci:
hadi kızlar bu hafta herkes dikkat etsin ramazandan önce 1. olalım takım olarak:KK9::rolleyes::rolleyes:

14. TAKIM
515. Etap =>0,257% => 1. NOTA
518. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ =>1. NOTA SİLİNDİ

3 hafta önce aldıgımız uyarı da silindi bu hafta 3. olunca :rapci::rapci:
hadi kızlar bu hafta herkes dikkat etsin ramazandan önce 1. olalım takım olarak:KK9::rolleyes::rolleyes:
3.CÜ MÜ OLDUK :KK9::KK9::KK9::KK9:

bu hafta birinci olalım yaaa :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

bende yemiyorm byadır belki de ondan zayıfladım :KK70::KK70: cok ekmek yediriyo o :dondurma:

künefe cok seviyorum :işsiz: ama yiyemiyorum :işsiz:mezun olcam ben:işsiz::işsiz:

hangi peyniri getirtiyodun kuzuuum bende getirticem de ardahan tarafından :KK51:

hafta sonu yaparsın o uyurken kokusundan tanır zaten koşarak gelir mutfaga eminim :KK70::KK70:
bende seviyorum ben yumurta hariç herşeyi seviyorum D:

bende yemiyorm byadır belki de ondan zayıfladım :KK70::KK70: cok ekmek yediriyo o :dondurma:

hafta sonu yaparsın o uyurken kokusundan tanır zaten koşarak gelir mutfaga eminim :KK70::KK70:
Çok tuzlu bı peynir suya konuluyor ismini unutuyorum arkadaş sorayim tatlim

cızlı yedim öğlen :deli: yanına bol salata yoğurt akşam açlık grevi yapcam 1 bardak maydonoz içerim 1 bardak yoğurt tadını beğenmiyorum artık yaz geldi diye kış yoğurdu favorim

Back
X