Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi,aksamlar kizlar aksam tavuk sote yaptim az kalorili onu yedim azöncede esimle biraz spor yaptik... az yedim ama kendimi tüm gün yemek yemos gibi hissediom cok kötüüü sisko sisko geliom gözüme

günaydın kuzucuklaarrr:KK200::KK200: kiloların yaların eriyip gittiği bigün olsun inşallahhh :dua::KK76::KK76:

Kizlar benimde yarin cok önemli bi görüsmem var simdi gördüm, Adam Termin koymus öglen icin ay cok heycan ve korku icindeyim suan. Is görüsmesi gibi birsey ama durumlar karisik yani anlatamam suan:) söyle söylim iki yildir bu ani bekliyorum diyebilirim...

Kizlar benimde yarin cok önemli bi görüsmem var simdi gördüm, Adam Termin koymus öglen icin ay cok heycan ve korku icindeyim suan. Is görüsmesi gibi birsey ama durumlar karisik yani anlatamam suan:) söyle söylim iki yildir bu ani bekliyorum diyebilirim...
cok önemli yani senin içinnnn:dua: inşallah hayırlarla sonuclanır kuzumm gönlünden geçeni nasip etsin rabbimmmm:dua::dua:

güzel haberler ile dön kuzum

Back
X