- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #203.801
ahahahhahaahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de iştah açık malesef sağlam gidiyorafiyet olsun yine iyi yemişsin, bende su 2 gundur iyi yiyorum ramazanda da 2 3 kg veririm inşallah![]()
bende de iştah açık malesef sağlam gidiyor
akşam zor geçiyor bende sürekli yeme isteği o yüzden sürekli su içiyorum bastırsın diyevalla yesem bende de gider ama eskisi gibi sürekli acıkmıyorum artık
güzel oluyo haiff yapıyola sağolsunlar şekerden kacmak için1 çeşit yetmemişucundan yeseydin ama güzel oluyor mu
he sağolsun pek seviiyy yeni üyeleri lap diye yapıştırmış hemen kuralları
akşam zor geçiyor bende sürekli yeme isteği o yüzden sürekli su içiyorum bastırsın diye
güzel oluyo haiff yapıyola sağolsunlar şekerden kacmak için1er çatal aldım 2 sinden yeter didimm
he sağolsun pek seviiyy yeni üyeleri lap diye yapıştırmış hemen kuralları![]()
eşim khve içirmiyor banaişte türk kahveside gideriyo o isteği kuzum
kıın gözü korktu sanırımgüzel oluyo haiff yapıyola sağolsunlar şekerden kacmak için1er çatal aldım 2 sinden yeter didimm
he sağolsun pek seviiyy yeni üyeleri lap diye yapıştırmış hemen kuralları![]()
eşim khve içirmiyor banabende kırmamak için önünde içmiyorum önceden hiç içmiyordum artık gizli içiyorum geldiğim son nokta
![]()
tedavi için kuzum ... pek hoş olmuyor ama napim kısmen haklıay doğru ya demiştinay sebebi neydi ki
ilerde benim esimde muhtemelen böyle olcak
![]()
tedavi için kuzum ... pek hoş olmuyor ama napim kısmen haklı
kurallara uyalım uymayanları uyaralım![]()
sen içmeeşim khve içirmiyor banabende kırmamak için önünde içmiyorum önceden hiç içmiyordum artık gizli içiyorum geldiğim son nokta
![]()
kıın gözü korktu sanırım
ay benimde canım istiyor ne yalan sölim
kimsecikler yok![]()
uyuyorum ben artıksanki kendi cok uyarmış gibi
sen içmesana yassaaahhh
yarın akşam dogum gününe davetliyim
perşembe akşamı tartı öncesi
![]()
hee sabah içtim ama dün akşmd içtim tektim evdesanki kendi cok uyarmış gibi
sen içmesana yassaaahhh
yarın akşam dogum gününe davetliyim
perşembe akşamı tartı öncesi
![]()
yabancı dizi izliyor musun yada kitap okurmusunuz kızlar 2. takıma imredim ünlük kitap okuyorlardıben varım
uyuyorum ben artık![]()
yabancı dizi izliyor musun yada kitap okurmusunuz kızlar 2. takıma imredim ünlük kitap okuyorlardıkaptinn