- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #204.241
ay bu temizlikler bitmedi su ramazan bi geleydiyuk serpmedim kiymali sade yedim bol proteinlibeni bayağı tutar temizliğe basliyacagim kizimi uyutup
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bu temizlikler bitmedi su ramazan bi geleydiyuk serpmedim kiymali sade yedim bol proteinlibeni bayağı tutar temizliğe basliyacagim kizimi uyutup
![]()
Ahahhahahahahahahahahahahha yuuuu bitifulll beybiiBizim ingiliscaamiz cok iyidirSekerPancarii
Mesela dur soylim
Ayem eyes greeennnnn hahahahahaahahahahahahahahaahahahaha ayem fitink mommmmm![]()
![]()
![]()
.
Ayemee bitifilllll![]()
bugün menü de ne vardı![]()
ekmek yemeyince acıkılmıyo pekben yedimmm tam 12 de yiyorum öğle ymeğimi sabahta 7.30 la 8 arasında
![]()
hangi saatler arası yapıyoruz peki isteyen istediği saat mi ? yapmaya çalışayım bendeayyy o beyaz sortumuzlan salınaraktan
bebekiimm 27 dk lık bi kardio jillian diye bi kadının videosu adı 30day shred youtube tan kaldrmışar izlesene de varmş
3 leveldn olusuyo 10ar gün yapılıyo 1 ayda tamamlanıyo ben hiç 2.levele gecemedim bakalım bu sefer nasıl olcak![]()
Hosgeldin cinimO 18i şu 3 ayda versem benden mutlusu yok
Tebrik ederim bu arada
Keptinn çık git buralardan deyip gruptan atmadığı sürece buradayım
Listeye girsem de girmesem
Mühim olan burada olmak
Sağlık ve güzellik için bir şeyler yapıyor olmak
Normalde çok sevmiyorum ekmek ama yemiyorum ya kesin canım ister şimdi
Ben Parteye bir şey yapamam korktum ondan
Kırbacı falan varmış öyle dedi dün
Şekerpancarını daha görmedim bakalım onun neleri var![]()
BuAhahhahahahahahahahahahahha yuuuu bitifulll beybiiayem ingilizcaaa veriii veriii guudd
ayem it ise bitiful
go tu du fitmom
![]()
yalnız bacak ölücümüz aynıÖlçülerimi de aldım bakalım 1 ay sonra nasıl olacak
Kolları ve bacakları da dahil ettim
Çünkü kollarımın tombik olmasından zaten şikayetçiyim uzun bir süredir
Nasıl değişecek merak ediyorum
Bacakları da Jillian kalınlaştıracak mı meraktan
Göğüs: 103
Bel: 88
Kalça: 115
Göbek: 102
Üst bacak:58
Alt bacak:40
Üst kol:34
Alt kol:26
Jillianda ikinci gün
Öncesi fotoğrafımı da çektim![]()
Regl olunca nasıl yapacağım Jillian bilmiyorum
Bende pek ağrı olmuyor
Belki ayaklarıma hep çorap giyiyorum ondandır
Ama artık iki kat falan giyinip önlem alacağız
Ya da arada wcye koşa koşa
Şu voleybol oynayan orkid kızları gibi olsak keşke![]()
hee diiıysııınn zor mu olur acaba du bakim denicem yaa yapabilirsek cok iyi olur bencevalla yalan yok ben iftardan sonra jillian yapmam kesinlikleama baska seyler yaparim poopo kok ic bacak basen vs gbi ayrica yuruyus
böcüküm gelmişAhahhahahahahahahahahahahha yuuuu bitifulll beybiiayem ingilizcaaa veriii veriii guudd
ayem it ise bitiful
go tu du fitmom
![]()
Bence zor. Ben zaten cok yemesem bile bi anda yedigim icin rahatsiz oluyorm bide ustuneeee jillian yook yapmam ben biliyormhee diiıysııınn zor mu olur acaba du bakim denicem yaa yapabilirsek cok iyi olur bence![]()
Ayem know bilemenko
patates yemeği pilav kelle paça corbasıbugün menü de ne vardı
....
bizde k.fasulye bulgur var ayran domates ile geçiştiryim deidm ama öğğ yranı içemedim ... mecburen az fasulye yicem
aynen kuzuuum oruc tutmuyosan gündüz de yapabilrisin yada sabah sana kalmışhangi saatler arası yapıyoruz peki isteyen istediği saat mi ? yapmaya çalışayım bende
du bakem kizceyi uyuttum mezurayla en son o oynuyoduyalnız bacak ölücümüz aynıbn bunları kopyaladım canım kaybedersen benden istersn.
htc71 sende ölcsene bakim fark ne kadar senn ölcülerde var bende
![]()
Nerdasin sen kaç saatt diyisunböcüküm gelmiş
sen nirdaasııınnn
yav heee melaakkeee
ay lave yu sizi
dur ben denicm sen konusma bu konuda daha fazla hevesimi kaçırmaBence zor. Ben zaten cok yemesem bile bi anda yedigim icin rahatsiz oluyorm bide ustuneeee jillian yook yapmam ben biliyormyap bencedeeeee iyi olur tabiii
bu cocukların eline kız giren dul çıkıyodu bakem kizceyi uyuttum mezurayla en son o oynuyodumetre gibi bendeki cekip cekip bozdu kaldırdım bulmam lazım nereye koydum
![]()
Kuru melaake benim adim bi keremyav heee melaakkeee
ay lave yu sizi![]()