Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy esim erken geliyo ya isten kiz dün mutfagi temizledim sonra esim geldi yemek falan bugünde kizi doyurdum acik uyudum sonra evi süpürdüm bulasik yerlestirdim simdi çamaşır asıcam:ruh:iş bitmiyiii:ruh:bugun oturacaktim güya :ruh:
Ben dun yaptimmm bugune camasir isim kaldi. Zor bigun olucagini bildigimden is birakmadm :D :D ama oyle olsa ne olceeeeeek yarin gene ayni

Bildigim kadariyla o form caylarinda sinameki var. Onlar fazla kullandigin da zararli.
Bagirsaklarn alistiginda sonra cayi birakinca wc sorunlarn cikar. Arkdsm bizzat yasadi cay iciyodu birakinca 3 4 gun cikamiyodu. Bak istersen netten

Bakmaya gerek yok
Direkt kutunun üzerine baktım
İçerikteki ilk madde sinameki zaten :silah:
Yerine ne tüketsek acaba kayısı falan belki
Diyete girince en büyük sıkıntılardan birisi de wc herhalde :işsiz:

günaydın . bugün ben de tekrara jilliana başlıyorum . İlk haftayı atlattıktan sonra vucut direk alışıyor ama ilk hafta sıkıntılı. sonra hareketler kesmiyor laklfalafla

Ciddiyim de lütfen
Ben de çerez gibi gelen günlere gelmek istiyorum :KK1:

Canim o form caylari gercekteb zararli bagirsakdaki suyu yok edio zamanla benim cok sevdigim ablam o yüzden vefat etti:KK43: kansere cevirme riski cok yüksek,bunlar tabi en kötü durumlar, normaleede bagirsaklari bi süre sonra tembellestirio... cay icmedin zamanlar normal wc aliskanligina dönemiosun

Başın sağ olsun Buki...

Ben de sinamekiyi görünce tembelleştirdiğini düşündüm zaten

Neyse iki kere içmiştim

Bir daha içmem artık :silah:

Ben dun yaptimmm bugune camasir isim kaldi. Zor bigun olucagini bildigimden is birakmadm :KK70: :KK70: ama oyle olsa ne olceeeeeek yarin gene ayni
Ayy bende yaptim dün bugune iş kalmasin diye dün esim kizima oyun hamuru almış :ruh:oynarken:ruh:minik minik dökmüş heryerlere:ruh:anne cinnetuss:ruh: tekrar süpürdüm heryeri :KK51: çamaşıri seriyim oturacum:KK51: aksama yemek arastiracim:rolleyes:

Bakmaya gerek yok
Direkt kutunun üzerine baktım
İçerikteki ilk madde sinameki zaten :silah:
Yerine ne tüketsek acaba kayısı falan belki
Diyete girince en büyük sıkıntılardan birisi de wc herhalde :işsiz:

Ciddiyim de lütfen
Ben de çerez gibi gelen günlere gelmek istiyorum :KK1:

Başın sağ olsun Buki...

Ben de sinamekiyi görünce tembelleştirdiğini düşündüm zaten

Neyse iki kere içmiştim

Bir daha içmem artık :silah:
Lifli seyler yerseniz kabiz olmazsiniz kizlar hep soyluyorm bunu sizzeee

"Yarım bardak pişmiş herhangi bir baklagil türü yaklaşık 3 adet meyve kadar besin lifi içerir ve daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur."

Lifli sebzeleri hiç sevmem ama baklagil olabilir :KK53:
Bugday da olur birsuru secenek var ama ben senin kabizlik yasayacagini dusunmuyorm yeterli besleniyosun.

Bugday da olur birsuru secenek var ama ben senin kabizlik yasayacagini dusunmuyorm yeterli besleniyosun.

İlk 2 gün olmayınca garip buldum :27:
Ama o daha yeni başlamaktandı bence
Bu arada menülerime bakıyormuşsunuz kaptanım teşekkürler :süslü:

Niye kimse yooookkkkkk. Nyse bende gideyimmmmmm:işsiz:

Ben buradayım
Ama hem Ramazan hem cumartesi herkesler dinleniyordur :KK6:

Ben ölüyorum kızlar kollarım o kadar çok ağrıyor ki allahtan geri kalanımda çok bir ağrı yok ama kollar fena :bicak:

Back
X