Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok nişan stresi sardı beni nasıl oynucağımı düsünüyorum :KK43:

Ya en mutlu günlerinden birisi olacak, sevdiğin adam kavuşacaksın onu mu takıyorsun boşver sen içinden geldiği gibi mutlu olduğun gibi oyna sonuçta dans showa çıkmıyorsun kendi aranızda mutlu bir kutlama yapacaksınız :KK60:

tm canımcıımmm ben şeederim onu sonra bana bakk sakın izine artı cıkarak ayrılma fena yaparımmmm

diyoosuunnn taaamm mademki öyle olsun kuzuşşşş
:KK51::KK51:

oyyy evde iş yapılmıyo tabiiii:ruh: eşinin sınavları ne zaman bitiyo kuzu ne zaman düze cıkıyosunuz inşallahhh:dua:

hemen atla zati detoksa da :KK70::KK70:

evet ilk gün ilk öğün gayet güzel geliyo ama sonrasında :kusmuk::kusmuk:

Normaldir tabi o kadar çok 7 gün boyunca içince sabah akşam insana kusmak gelir :KK70:

ama paketli gıda tüketmişsin kuzum :KK53:
o şeker diyetinde yasaktı .. ben dün yeşil fasulye yedim 100 gr akşam iyi geldi bana bugünde kalırsa eşimden 100 gr daha yerim :KK70: :KK70:

Amaan pfffft başlamışım paketli gıdaya
Öyle şeker diyeti mi olur
Şeker almıyos işte daha ne
Paketli gıda diyeti denmemiş hem şeker orucu denmiş
O zaman şeker olmıcak mantıken hemen nasıl çürüttüm bak işime gelmeyince :ukala::KK70:
Zaten yediğimiz çoğu şey paketli
Taze fasulye mi yani yeşil :KK23:

Ya en mutlu günlerinden birisi olacak, sevdiğin adam kavuşacaksın onu mu takıyorsun boşver sen içinden geldiği gibi mutlu olduğun gibi oyna sonuçta dans showa çıkmıyorsun kendi aranızda mutlu bir kutlama yapacaksınız :KK60:

Normaldir tabi o kadar çok 7 gün boyunca içince sabah akşam insana kusmak gelir :KK70:

O zaman şeker olmıcak mantıken hemen nasıl çürüttüm bak işime gelmeyince :ukala::KK70:

öylede işte insan düşünmeden edemiyorrrr
bugün benim nişanımın olcagı yerde bı tanıdıgın nısanı var bakıyım oraya gıtcem nasıl olcak :KK53:

ahahah dün akşam ben halıda yattmdı :KK70::KK70::KK70:::KK70:

bakiyim nasıl olcak utanmazsam kalkcam oynamaya :KK70::KK70::KK70::KK70:

baktım ama bulamadım ordan videoyu kestim 15 sn olarak gönderdim izle instagramdan :KK70::KK70:

Kimse hatirlamaz bile seni merak etmee kalk eglen istedigin gibi

Sen niye yattin halida ki boyle bi rahat geliyor bana sert ya yer sirtim falan rahat ediyor :27:

Kimse hatirlamaz bile seni merak etmee kalk eglen istedigin gibi

Sen niye yattin halida ki boyle bi rahat geliyor bana sert ya yer sirtim falan rahat ediyor :KK53:

ya hatırlarlarsa o komik oynayan gelin buydu diye :D:D:D:D:D
arkadaşım geldi onu yatağımda yatırdım bende yerde yattım cok düsünceli arkadaşım :D:D:D

öyle deme deme öyle yiyesin var zaten abur cubur yoksa oturup cips yicim şeker yok içinde :sus:
ben paketli hiç birşey yemiyorum ekmek dısında onu da açık bulursam alacam çünküm evde tartım var tartıp yiyorum herşeyi :D manyadım iyice herşeyi tartıyorum ... badem kayısı et ekmek peynir :D :D gel senide tartayım :D evet evet bugün öğlen müşavirim getirmiş 100 gram kadar yidim şimdi birazdan ayran içerim iyice doyarım :KK59:

buki nasılsın kuzum heyecan var mı sunum için
iyim canim ay hic sorma fena Hemde:( bide ingilizce sunum yapmayali cok oldu pek pratigim cok iyi degil o yüzden cekinioyrum biraz almanca olsa tamamda inglizce zorluo beni acikcasi:( sen nasilsin tatlim

iyim canim ay hic sorma fena Hemde:KK43: bide ingilizce sunum yapmayali cok oldu pek pratigim cok iyi degil o yüzden cekinioyrum biraz almanca olsa tamamda inglizce zorluo beni acikcasi:KK43: sen nasilsin tatlim
derin dein nefes al ver sunuma giderkende ya fettah çek birde izleyener patron beni çok sevsin de ya vedud çek yüzlerine ne kadar çekersen hiç heyecan kalmaz su gibi geçer gider .. benim güzel gidiyor değişiklik yok

Back
X