Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tedavi ortalama 20 gün sürüyor karnım delik deşik olacak yine :KK70: vitaminler ücretli alınıyor iyi bir folik asit 40 lira vardir içinde omega 3 olanı pahalı oluyor... 10 kilo demen bile korkuttu şu an beni tedavi sırasında da 1 kilo veririm artık napim bozmam diyetimi açta kalmamaya özen gösteririm..
Burda var canım 2 senedir var h.cevizi ve yıldız meyvesi favorim mangonun kurusu güzel kendisi berbat :KK70: :KK70:
Tatlı bir şey yok menüde dolma yeyince kalorim doldu dayanamaz isem 1 active yerim kayısılı ya da kuru kayısı yerin

Deme ya o da mı paralı
Bebeğin beyin gelişimi be bu :olamaz:
Çabucak gider kız o merak etme
10dan yukarı alanlar var 20-30 alanlar var 10 iyi kaldı bence :D

Ay çok üzülüyorum gündüz uyuyunca gece uyuyamayan insanlara :KK70: Kıyamam sana kuzum :KK70:
Aksam güneşi kismetsize vururmus:KK53::KK53::KK53:
Buda benden özlü söz :KK70:

Valla işten gelince kanepe o kadar cazip geliyo ki kuzum :KK70: yatcan yemeğinde önüne gelcek hizmetçiler Aşçılar oohhhh:ruh: bide yelleyen birini bulcan tepende durcak :KK70::d:KK70:

İşte hayaller hayatlar maalesef zengin olmak lazım onun için :D

SchonerDuft SchonerDuft
kaptinn kaptinn
SekerPancarii SekerPancarii

Kızlar ben rippedin level 3ü yarıda bırakıcam galiba yani yarın kalktığımda nasıl olacağıma da bağlı ama arkadaşlarım dedi ki çatlak büyürse kırılır 1 ay yatarsın korkuyorum olabilir mi ki öyle bir şey
Şöyle diyorum en azından birkaç gün veya 1 hafta ara versem ağrı sızı geçince devam etsem
O ara yoga, esneme, yerde yapılanları falan yapsam olur mu
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara vereyim yaparken de kötü hissediyorum çünkü:110:

Bacağını sakatlayanlar için sandalyede spor, cardio falan geliştirmişler onlara bakıyorum şimdi youtubedan :cry:

SchonerDuft SchonerDuft
kaptinn kaptinn
SekerPancarii SekerPancarii

Kızlar ben rippedin level 3ü yarıda bırakıcam galiba yani yarın kalktığımda nasıl olacağıma da bağlı ama arkadaşlarım dedi ki çatlak büyürse kırılır 1 ay yatarsın korkuyorum olabilir mi ki öyle bir şey
Şöyle diyorum en azından birkaç gün veya 1 hafta ara versem ağrı sızı geçince devam etsem
O ara yoga, esneme, yerde yapılanları falan yapsam olur mu
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara vereyim yaparken de kötü hissediyorum çünkü:110:
Şuan sana çok kızıyorum hafife alıyorsun çatlağı biraz dinlenmen gerekli zorlamasan kuzum dinlensen gider ayak sakatlayacaksin iyice kendini 1 aya iyi olmazsan nasıl gideceksin onu düşündün mü orda nasıl idare edeceksin lütfen kendini yorma :sinirli::KK4:

Deme ya o da mı paralı
Bebeğin beyin gelişimi be bu :olamaz:
Çabucak gider kız o merak etme
10dan yukarı alanlar var 20-30 alanlar var 10 iyi kaldı bence :KK70:

İşte hayaller hayatlar maalesef zengin olmak lazım onun için :KK70:
Gerçi hamiş kalayım da sorun kilo vermek olsun yine :D :D
...
Her şey para ile kuzum malesef

Şuan sana çok kızıyorum hafife alıyorsun çatlağı biraz dinlenmen gerekli zorlamasan kuzum dinlensen gider ayak sakatlayacaksin iyice kendini 1 aya iyi olmazsan nasıl gideceksin onu düşündün mü orda nasıl idare edeceksin lütfen kendini yorma :sinirli::KK4:

Ya evet hafife aldım belki iyileşiyordu ama bugün akşam çok acıdı özellikle :(
Yapmıcam artık

Bak mesela şu gibi videoları yapsam olur mu bacağa hiç yük binmiyor sandalyede yapıyorlar

Bu videoları iki set yapsam bence terlerim 200-300 kalori yakarım dimi :dua:

sen nasılsın kuzum

BEn iptalim bu hafta ya. İş stres falan vucudum patlattı. Hiç spor yapmıyorum bünyem Pertek oldu işe gidip bitkin eve geliyor direkt uyuyorum
Bu hafta eksi de göremeyeceğim galiba. Velvette Velvette istersen listeden cıkarmalıyım beni tartıda 300 400 gr fazla görüşüyorum şu an

BEn iptalim bu hafta ya. İş stres falan vucudum patlattı. Hiç spor yapmıyorum bünyem Pertek oldu işe gidip bitkin eve geliyor direkt uyuyorum
Bu hafta eksi de göremeyeceğim galiba. Velvette Velvette istersen listeden cıkarmalıyım beni tartıda 300 400 gr fazla görüşüyorum şu an

Bir hafta çarşamba +dasın diye listeden çıkartma olur mu hiç :KK19:
Daha cumaya kadar vaktin var spor yapamasan da yediklerine dikkat et
Ben de +300üm bu arada sakatlandım spor falan hak getire:işsiz::KK45:
Anlıyorum yani seni

Ya evet hafife aldım belki iyileşiyordu ama bugün akşam çok acıdı özellikle :KK43:
Yapmıcam artık

Bak mesela şu gibi videoları yapsam olur mu bacağa hiç yük binmiyor sandalyede yapıyorlar

Bu videoları iki set yapsam bence terlerim 200-300 kalori yakarım dimi :dua:

Üst bölge çalış o zaman ama burda ayaklar yorulcak yine tekrar diyorum kalori düşür gerekirse ama spor yapma zorlama

Toparlarsın kuzun birşey olmaz

Üst bölge çalış o zaman ama burda ayaklar yorulcak yine tekrar diyorum kalori düşür gerekirse ama spor yapma zorlama

Tamam bacaklı zor olan kısımlarını pas geçerim o_O

Kadın doğum diyetisyeni yok ki hastanelerde normal diyetisyen var oda standart liste verip gönderiyor burda

Ne var acaba şimdi kadın doğumda merak ettim böyle şeylerin söylentisini duyuyoruz ama üstüne düşmüyorlar herhalde her yerde :olamaz:

Tamam bacaklı zor olan kısımlarını pas geçerim o_O

Ne var acaba şimdi kadın doğumda merak ettim böyle şeylerin söylentisini duyuyoruz ama üstüne düşmüyorlar herhalde her yerde :olamaz:
Herşey lafta kuzum trde işini iyi yapan çok az insan var herkes cebini düşünüyor... Kadın dogumcuya göre kilo etkisiz eleman diyetisyene göre yüzde 30 etkiliyor psikolog ve psikiyatriste göre yüzde yüz stres etkiliyor e ben hangisine inanayım öğreneyim uygulayım :D sistem böyle tüp bebekte yüzeysel olarak o da
....
Zorlamadan yap o zaman dikkat et illa yapmak istiyorsan...
..
Canım şekerli şeyler istiyor sen bu krizleri nasıl atlattın

Back
X