- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #219.121
Ay 1 tane düşer sana dimiBabalar için gözleme yapıyorum şu an annemlebide patatesli en sevdigim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay 1 tane düşer sana dimiBabalar için gözleme yapıyorum şu an annemlebide patatesli en sevdigim
![]()
Evet sabah a sakladım hakkımıAy 1 tane düşer sana dimi![]()
![]()
Şimdi ye 100 mekik çek 50 şınav 10 plank 2 dk kardio bisi kalmazEvet sabah a sakladım hakkımıçok güzel kokuyo bayilcammm
Yok kuzu saat 11 yenmez bu saatteŞimdi ye 100 mekik çek 50 şınav 10 plank 2 dk kardio bisi kalmaz
Saatin farkında değilim ne ara 11 olduYok kuzu saat 11 yenmez bu saatte![]()
Sormaaa bende uyucam şimdi yarın yine issSaatin farkında değilim ne ara 11 oldu
Tedavi ortalama 20 gün sürüyor karnım delik deşik olacak yinevitaminler ücretli alınıyor iyi bir folik asit 40 lira vardir içinde omega 3 olanı pahalı oluyor... 10 kilo demen bile korkuttu şu an beni tedavi sırasında da 1 kilo veririm artık napim bozmam diyetimi açta kalmamaya özen gösteririm..
Burda var canım 2 senedir var h.cevizi ve yıldız meyvesi favorim mangonun kurusu güzel kendisi berbat![]()
Tatlı bir şey yok menüde dolma yeyince kalorim doldu dayanamaz isem 1 active yerim kayısılı ya da kuru kayısı yerin
Ay çok üzülüyorum gündüz uyuyunca gece uyuyamayan insanlaraKıyamam sana kuzum
Aksam güneşi kismetsize vururmus
Buda benden özlü söz
Valla işten gelince kanepe o kadar cazip geliyo ki kuzumyatcan yemeğinde önüne gelcek hizmetçiler Aşçılar oohhhh
bide yelleyen birini bulcan tepende durcak
:d
![]()
Şuan sana çok kızıyorum hafife alıyorsun çatlağı biraz dinlenmen gerekli zorlamasan kuzum dinlensen gider ayak sakatlayacaksin iyice kendini 1 aya iyi olmazsan nasıl gideceksin onu düşündün mü orda nasıl idare edeceksin lütfen kendini yormaSchonerDuft
kaptinn
SekerPancarii
Kızlar ben rippedin level 3ü yarıda bırakıcam galiba yani yarın kalktığımda nasıl olacağıma da bağlı ama arkadaşlarım dedi ki çatlak büyürse kırılır 1 ay yatarsın korkuyorum olabilir mi ki öyle bir şey
Şöyle diyorum en azından birkaç gün veya 1 hafta ara versem ağrı sızı geçince devam etsem
O ara yoga, esneme, yerde yapılanları falan yapsam olur mu
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara vereyim yaparken de kötü hissediyorum çünkü![]()
Gerçi hamiş kalayım da sorun kilo vermek olsun yineDeme ya o da mı paralı
Bebeğin beyin gelişimi be bu
Çabucak gider kız o merak etme
10dan yukarı alanlar var 20-30 alanlar var 10 iyi kaldı bence
İşte hayaller hayatlar maalesef zengin olmak lazım onun için![]()
Şuan sana çok kızıyorum hafife alıyorsun çatlağı biraz dinlenmen gerekli zorlamasan kuzum dinlensen gider ayak sakatlayacaksin iyice kendini 1 aya iyi olmazsan nasıl gideceksin onu düşündün mü orda nasıl idare edeceksin lütfen kendini yorma![]()
Gerçi hamiş kalayım da sorun kilo vermek olsun yine![]()
...
Her şey para ile kuzum malesef
sen nasılsın kuzum
BEn iptalim bu hafta ya. İş stres falan vucudum patlattı. Hiç spor yapmıyorum bünyem Pertek oldu işe gidip bitkin eve geliyor direkt uyuyorum
Bu hafta eksi de göremeyeceğim galiba.Velvette istersen listeden cıkarmalıyım beni tartıda 300 400 gr fazla görüşüyorum şu an
Ya evet hafife aldım belki iyileşiyordu ama bugün akşam çok acıdı özellikle
Yapmıcam artık
Bak mesela şu gibi videoları yapsam olur mu bacağa hiç yük binmiyor sandalyede yapıyorlar
Bu videoları iki set yapsam bence terlerim 200-300 kalori yakarım dimi![]()
Kadın doğum diyetisyeni yok ki hastanelerde normal diyetisyen var oda standart liste verip gönderiyor burdaBence de
Olmadı kadın doğumdaki diyetisyene gidersin özele para vermene gerek yok![]()
Toparlarsın kuzun birşey olmazBEn iptalim bu hafta ya. İş stres falan vucudum patlattı. Hiç spor yapmıyorum bünyem Pertek oldu işe gidip bitkin eve geliyor direkt uyuyorum
Bu hafta eksi de göremeyeceğim galiba.Velvette istersen listeden cıkarmalıyım beni tartıda 300 400 gr fazla görüşüyorum şu an
Üst bölge çalış o zaman ama burda ayaklar yorulcak yine tekrar diyorum kalori düşür gerekirse ama spor yapma zorlama
Kadın doğum diyetisyeni yok ki hastanelerde normal diyetisyen var oda standart liste verip gönderiyor burda
Herşey lafta kuzum trde işini iyi yapan çok az insan var herkes cebini düşünüyor... Kadın dogumcuya göre kilo etkisiz eleman diyetisyene göre yüzde 30 etkiliyor psikolog ve psikiyatriste göre yüzde yüz stres etkiliyor e ben hangisine inanayım öğreneyim uygulayımTamam bacaklı zor olan kısımlarını pas geçerim
Ne var acaba şimdi kadın doğumda merak ettim böyle şeylerin söylentisini duyuyoruz ama üstüne düşmüyorlar herhalde her yerde![]()