Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi geceler kızlar akşam İsveç menüsündeki yarım portakal suyu vardı onu içmeden kayınvalidem lere gittik bir fincan şekersiz türk kahvesi ve sonrasında iki küçük dilim karpuz ve bi tane kayısı yedim isveçe yine ihanet

İyi geceler kızlar akşam İsveç menüsündeki yarım portakal suyu vardı onu içmeden kayınvalidem lere gittik bir fincan şekersiz türk kahvesi ve sonrasında iki küçük dilim karpuz ve bi tane kayısı yedim isveçe yine ihanet
Ne zaman sonlandiriyosun cok agir geliyo sana uymadigin zaman psikoljk yipratiyo dikkatli ol.

Ne zaman sonlandiriyosun cok agir geliyo sana uymadigin zaman psikoljk yipratiyo dikkatli ol.
Ben ona değil o bana uyuyor zaten çoğu zaman :-) mevsim meyve ve sebze lerine göre ayarlıyorum mesela geçen gün evde salata yapacak bişey kalmadı patlıcan ve biber közleyip salata şeklinde yaptım

Ben ona değil o bana uyuyor zaten çoğu zaman :-) mevsim meyve ve sebze lerine göre ayarlıyorum mesela geçen gün evde salata yapacak bişey kalmadı patlıcan ve biber közleyip salata şeklinde yaptım
Uzun suremi yapicaksin bende bi donem agir yaptim cidden insani cok yipratiyor.
Mesela şoyle bisey var kesinlikle cok net sekilde agir beslenme uygulandigi zaman en ufak bir kacamak ( aslinda kacamak sayilmaz) hemen sana arti getiriyo.
Mesela hic nisasta almayan biri bigun biraz nisasta tukettigi zaman eksiyi engelleyebiliyo. Bunu denedim ve onayladim.
Oyuzden bana gore bukadar kilo verirken vucudumu asiri derecede tanidim
Yani hafta icinde bazen meyve, bazen nisasta vs gibi seyler tuketilmeli.
Sureklii agir yaptigin zaman biyerden sonra bunye zaten onu kabul ediyo ve zayiflamak duruyo.
Tabi bunlarin yaninda en onemlisi saglikli vermek. Yagdan yakmaya calismak.

Seninle hedeflerimiz aynı arkadaşım inşallah veririz ama sen benden 2 kilo öndesin
Burda yenisinde diyette yenisimisin. Ben 66altina inmeye gayret etmedm cok yorulmusluk bikmislik vardi bende yazlari zaten benim gibi gezenteye cok zor.:) ama kafaya koydum bu kis gidecek. Suan korumaya calisiyrm aniden donebilrm listeye hic belli olmaz.
Evrim gecirmis biriyim inanki biktim yani hayatim dikkat etmek uzerine artikkkkk yemeyi cok seven biri olarak eziyet.

Uzun suremi yapicaksin bende bi donem agir yaptim cidden insani cok yipratiyor.
Mesela şoyle bisey var kesinlikle cok net sekilde agir beslenme uygulandigi zaman en ufak bir kacamak ( aslinda kacamak sayilmaz) hemen sana arti getiriyo.
Mesela hic nisasta almayan biri bigun biraz nisasta tukettigi zaman eksiyi engelleyebiliyo. Bunu denedim ve onayladim.
Oyuzden bana gore bukadar kilo verirken vucudumu asiri derecede tanidim
Yani hafta icinde bazen meyve, bazen nisasta vs gibi seyler tuketilmeli.
Sureklii agir yaptigin zaman biyerden sonra bunye zaten onu kabul ediyo ve zayiflamak duruyo.
Tabi bunlarin yaninda en onemlisi saglikli vermek. Yagdan yakmaya calismak.
Onüç gün sürecek zaten yarın beşe başlıyorum

Back
X