- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.141
Basakmisin
Teşekkür ederim inşallah daha da çok gider
BasakkYoğh ben yay burcuyum kaptanım sen?
Burç listesi yapıp elden ele dağıtalım
güzel havalarda bende severim cok socak veya cok soguk olmaması lazımAz önce gömdüm ben bitter sadece bugünlük ama
Temizlik seviyorum ben ya içim rahatlıyor ortalık temizlendikçe
Yoğh ben yay burcuyum kaptanım sen?
Burç listesi yapıp elden ele dağıtalım
Yarışalım
Hadi caaaanimgüzel havalarda bende severim cok socak veya cok soguk olmaması lazım
bende ikizler
Guzel guzell devam boylee tebrikler canimGerçekten ben çok aşırı dikkat ettim ama bu kadar verebildim
800gr galiba bence cok iyi canıııımm bu hafta daha cok dikkat edip 1 kg üstü verirsin eminimGerçekten ben çok aşırı dikkat ettim ama bu kadar verebildim
hee noldu daHadi caaaanim
Evet ama ben severm ikizlerburcunu800gr galiba bence cok iyi canıııımm bu hafta daha cok dikkat edip 1 kg üstü verirsin eminim
hee noldu dayanr dönerim ben
Basakk
güzel havalarda bende severim cok socak veya cok soguk olmaması lazım
bende ikizler
Evet ama ben severm ikizlerburcunucok guvenmem ama
Yarışalım
Ama ben de çok titizimdir her şey özenli ve zamanında yapılacak
Yoksa çok geriliyorum işler tıkır tıkır gitmeyince
İkizlerle hep kapışıyorum ben
Ben de ikizlerle hiç anlaşamam normalde hep bir zıtlaşma şeysi oluyor
Babam da kardeşim de ikizler de oradan biliyorum
amh 10 15 günde çıkıyor rahim filmi isterse regliden sonra 5 gün içinde çekilmek gerekli birde kist varsa ancak erir ilaçla tahlillerin çoğu regli iken yapılıyor öğren bunları işine yararcak bilgiooo o zaman tamadır bu iş sporla da sıkılaştın mı tanıyamazlar bilebence hırs yapmalısın cok iyi sonuclar alıcaksın eminim
ama o zaman tahliller için erken değil mi ki1 ay var sonucta değişebilir sonuclar yani
Sonunda
yazık kız enerjisi düğünden sonraya kalsın ihtiyacı olcakNiye elletmiyomuşuh en coh o temizlicek biz sadece gösteririk şurayı şöyle temizle burayi boyle silkahvemizlen
aspirinler oluyor ya ondan sık birde balkon yıkadığımız fırçalar onlar ile fırçala 5 dk beklet durula çemeyi duşluğu ayrı bir sünder ile sürt tertemiz oluyor normal banyo yıkamaktan daha kolay bencehe kuzum yaa kuvetliymiş banyosu da su an ki ter derdim onun temizliğiii
evet ama regliden sonra birden gidecek ondan biraz motive oluyorCok moral bozucu emegin karşılığı alamamak ama hic modunu dusurme bebegim elbet inecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?