Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence suan vanillavda keptin de benim gibi dusunuyo. Seni sevmek veya sevmemek ne alaka komik olma. Ki biz takim ici degerlendirmesi yaptigimizda senin uyumlu oldugunu belirtmistim.
Senin tavrin cok yanlisti benim soylemek istedigimi anlayamadin. Ben burda adam dovmuyorum bence herkes tepkimi almasi gerektigi gibi aliyor.
Ayrica ohoo siz boyle yaparsaniz dedim senden baska burda yenilerde var sen ama bence bana nem kapmissin patlicak yer aramissin burdan patlatym dedin.

Bana aynen senin gibi cikisan bir sahisla tartistikkk ama sonra ozelden konusup halletmistik ve o kisi aylarca burda takima devam etti ben sohbet dahi etmedim karismadimda kaptinn kaptinn da sahittir. Oyuzden bu senin dusunceni çürüttu malesf..
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok fikirlerinde ozgursun.
Sana neden nem kapacağım? Hangi sebeple ? Beni sevmeme n dende bahsetmedim orayida baska bisey anlamissin sen eğer öyle değilsen ben yanılmışımdır her neyse şeytan uğraşıyor gurur yapıp yazdıkları m da var kendimce hakettiklerinde var .kotu bişey söylediğimi de zannetmiyorum bazen dostların senin hatalarını görmek istemeye bilirler ama bazı uslubların hos ve uygun değil gruptan ayrıldım ama cevap yazdinmi diye bakıp cevapliyor um bunuda yine önemsediğim için yaptı m umarım eziklik olarak algılamazsın iyi geceler .

Sana neden nem kapacağım? Hangi sebeple ? Beni sevmeme n dende bahsetmedim orayida baska bisey anlamissin sen eğer öyle değilsen ben yanılmışımdır her neyse şeytan uğraşıyor gurur yapıp yazdıkları m da var kendimce hakettiklerinde var .kotu bişey söylediğimi de zannetmiyorum bazen dostların senin hatalarını görmek istemeye bilirler ama bazı uslubların hos ve uygun değil gruptan ayrıldım ama cevap yazdinmi diye bakıp cevapliyor um bunuda yine önemsediğim için yaptı m umarım eziklik olarak algılamazsın iyi geceler .
Yahu sen nerelere girdin dostuna kadar sen geleli kac gun olduda boyle tanidin beni masallah insan sarrafisin sanirim.
Ben ne yaptim yahu sana bukadar laf soz.
Bu benim sadece fikrim degil vanillavla konusabilirsin.
Ben niye sahsi olarak seni istemiyim ki? Hey allahimm cidden cok uzadiii sanadaaa iyi geceler. Daha yorum yapmicam.

Parteyi tanımıyorsun cidden Kubar
Bence bu kadar laf etmeni hak edecek bir şey yapmadı da fazla üstüne gidiyorsun
Geldiğinden beri de fark etmiş olmalısın ki burada herkes birbirine hatasını söyler
Yani o kaptan diye seni azarlamıyor çünkü zaten herkes birbirine yeni bir fikir olsun veya hatası olsun söyler
Sana gayet takılarak konuştuğunu düşünüyorum
Listeye almam bak derken bunu tehdit eder gibi söylediğini düşünmüyorum
Çünkü burası bir mahkeme veya yargı merkezi de değil seni neyle tehdit edecek ki
Ama siz bu diyetle olan yaşam stiline uyum sağlarsanız kilo verecek ve fit bir şekilde buradan ayrılacaksınız
Amaç bu

Sen o tostculari bosver helee vanillav uyariyi aldi daha yapmaz. Belki hafta sonu icin bi iki dilimcik yagsiz olabilir:sus:
:KK51: sen anladi beni

Koşarak uzaklaşıyorum :skandal::KK17:
Kırbacın yetişemeyeceği bir yere :D

Evet allahın izniyle hafta içinde diyete devam kaçamaklıda olsa bitircem İsveçi

Ya çok ağır bence de senin aldığın kalori 500ü geçmiyordur bir günde

Parteyi tanımıyorsun cidden Kubar
Bence bu kadar laf etmeni hak edecek bir şey yapmadı da fazla üstüne gidiyorsun
Geldiğinden beri de fark etmiş olmalısın ki burada herkes birbirine hatasını söyler
Yani o kaptan diye seni azarlamıyor çünkü zaten herkes birbirine yeni bir fikir olsun veya hatası olsun söyler
Sana gayet takılarak konuştuğunu düşünüyorum
Listeye almam bak derken bunu tehdit eder gibi söylediğini düşünmüyorum
Çünkü burası bir mahkeme veya yargı merkezi de değil seni neyle tehdit edecek ki
Ama siz bu diyetle olan yaşam stiline uyum sağlarsanız kilo verecek ve fit bir şekilde buradan ayrılacaksınız
Amaç bu
Uzun zamandir burdayim ve eminim ki benim yorumlarimdan cekinip yiyeceginide yemeyen ve zayiflayan olmustur. Cook cook eminim bu bana yeter. Arada olur boyle :KK66:

Sabah
Tost beyaz peynirli salam
Ara
1 dilim ekmek üstüne tahin 1 .cy pekmez
Öğlen
350 gram kadar karpuz 6 kiraz
Ara
Yok
18.30
4 servis kaşığı türlü etsiz kabak ve patlıcan ile yapıldı
300 ml ayran
Bol salata ve biber

Ara ağzıma 4 badem attım farkında olmadan baktım yemişim : D su içmeyi unuttum bugün
8 gibi mısır kaynatacam yiyip yememe arası gidiyorum
Badem:))
Ben bugun senin menunu cok begendim cnm
Ogleden sonra ara olsa iyi olurdu tabi

Canım bende şimdi yaptım akşam yemeğimi çorbanın yanına 1 dilim patatesli börek yedim inşallah kötü olmaz . Ben pek acıkmıyorum canım bütün gün su ictigim için
Hep o sekilde mi besleneceksin kubarcim
Yoksa kilo alirsin
Bu tarz beslenmenkilo verdirir ama biraktigin an feci alirsin cnm

Gunaydin
Yine birden gitti
82.7:KK49:
Aslinda simdi tam bi hafta oluyor bnm
84,9'dan 82,7 ye
Ptesi baslamkstim
Haftada 2,2 kilo superrr:KK200::nazar:

• Sevgili grubum rapor veriyorum pek yüzüm yok ama neyse bugün kayınvalideme gittim öğleden sonra yarın misafirleri gelecek miş ikram hazırladım çay demledi yaptıgım kurabiyeler den koydu bi tane kurabiye yedim akşama yemekte misafirleri vardı güveç pilav çorba ve salata yaptık pilavı sadece yaparken tadına baktım olup olmadığına akşam İsveç menüm de salata ve haşlama et vardı salata diyetiminkinden biraz daha yağlı ve tuzluydu ondan yedim artık baya ve güveçin etlerinden almaya çalıştım dometesinden ve suyundan yemedim sonra da bi yeşil elma hep diyet dışı ama napim ya diyemiyorum orda sıkı bi listem var ona uymak zorundayım diye yapılanları kendi menüme göre yemeğe çalışıyorum yarın tartıda inş kaçamak olan kurabiye ve haşlama yemem gereken eti güveç şeklinde yemem çok etkilemez inşallah ya. Bu arada İsveç diyeti ile başladığım soda limon suyu yeşil çay üçlüsüne devam ediyorum yorumlarınızı bekliyorum ne olacak bnm bu isvçle imtihanım :-)
Senin su diyetin sonucunu merakla bekliyrm :)) yerine diyeti :)

Kötü mü olmuş sucuk :skandal:
Yumurtadan kusmuk geldi galiba bana tostu da geçenlerde denedim çok özlemiştimdi :ruh:

Kimse tehdit etmiyor ki canım
Yani kurallar var ve kilo veremezsek takımın yüzdesi düşüyor
Sonra ceza alırız ve takımca uğraşmamız gerekir
İlk geldiğinde bazı yanlışlar olur ben hala bazı yanlışlar yapıyorum
Başta da yapıyordum ama öğrendim burada öğreniyorum ne nedir ne değildir
Kotu mu olmus sucuk:KK53:
Cok tatlisin ya
Az kaldi cnm hedefine
Hadi bakalim :sopa:

Back
X