- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.961
Beni miEvet bence de at onu
Denemedm hiç ama mantar balıkla da güzel gidiyor Güveçte üstüne e kaşar sahaneee dur alayım bende bi ara fırında deniyeym

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni miEvet bence de at onu
Denemedm hiç ama mantar balıkla da güzel gidiyor Güveçte üstüne e kaşar sahaneee dur alayım bende bi ara fırında deniyeym
Evet yaptiklari icin omuzlari cok genis mesela kolu tas gibi yani ftnss salonlarinda ki kas yapanlarla bir degil. Benimde var eldivenim bizim evde box torbasida vardi kizima oda yapinca birine hediye ettik bende yapmak isterdmBenim esimde 6 yaşından 20 yaşına kadar box yapmis seneler gecince biraz saldi tabi ama küçüklükten kas kazandigi icin cok sansli metabolizmasi daha hizli kas orani fazla oldugu icinayy annenlere yakin olsan ne guzel olurdu kizini birakir salona giderdin
![]()
aticaam kasiniyiEvet bence de at onu
Benimi sen beni sen benimi atican beni sen beni beni sen oylemi sen himm beni senBeni miatmak mi
az kaldi ben atacam herkesi takimdan
![]()
Cnm valla koydum simdi kendi suyuyla pisiyor miss gibi koku sardiAy çok sahane duruyooo annem de bazen evde tek kabak patlican fln kalınca yapıyo böyle hepsini karıştırıp çok güzel oluyo ama o içine pirinç te atıyo tabi pek diyetlik olmuyo![]()
Kimseler atamaz benibak dondurmali paklava yirim yanınızda
![]()
AhahahhahahahahjBenimi sen beni sen benimi atican beni sen beni beni sen oylemi sen himm beni sen
Avcunu tuzla simdi veeeee ...
Ahahhahahahhahab valla yaparBi gun dondurmai tatli partisi yapak
Parte uzerimizE konuyu kapatir valla![]()
Bende mantar cok severimBizim grup mantarcı çıktıiçine biraz kiyma ekledim şimdi işyerine goturucem ekmeksiz yiyeceğim için. tadına baktım şimdi çok güzel oldu kıvamıda
isteyene paylaşabilirim tarifimi tabikide. sağol cnm :**
Cnm emzirirken yesil cay tuketilebikir miYarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Been iki sallama koyup demliyodm ama ben begenmiyorm tadini sana faydasi olue insallah gun icinde tuketirsin.
Ben hergun icmiyodum arada 1 fincan icebilirsin cnm zarari yokmus.Cnm emzirirken yesil cay tuketilebikir mi
Hic bilgin var mi?
Heee bu arada icme icme senin bebegin kucuk yaa unuttm benimki buyuktuu bence icmeeee canim yinede sen bilirsin.Cnm emzirirken yesil cay tuketilebikir mi
Hic bilgin var mi?
Sen kurusun tabiiiiiii milleti sisirceenKimseler atamaz benibak dondurmali paklava yirim yanınızda
![]()
hahahahahaha niiiiBi gun dondurmai tatli partisi yapak
Parte uzerimizE konuyu kapatir valla![]()
Ahahahhahahahahj
Senle ben
![]()
Cnm bende mantiken dusunup icilmez diye hic icmiyrdum daHeee bu arada icme icme senin bebegin kucuk yaa unuttm benimki buyuktuu bence icmeeee canim yinede sen bilirsin.
Ahahahhahahahahj
Senle ben
![]()
Bende en cok oraya guldum yaaa daha aklima geldikce guluyom rozide senin kizBidaha izledim![]()
bence ben anayimmmm sen o kel kafa
Ahliii olsayidi kahfasinda sac olirdiiiii![]()
Bencede senin bebekin coook ufak bende kesnlkle icmiyodum ben diyete baslarken yanilmiyosam kizim 9 aya gircekti. Ozaman bile tek tuk nadir iciyodum.Cnm bende mantiken dusunup icilmez diye hic icmiyrdum da
Belki senin bildigin vardir diye sormak istedim :)
Hahahahaha valla benziyooo yaramazlik bakimindanBende en cok oraya guldum yaaa daha aklima geldikce guluyom rozide senin kiz![]()
Hala guluyomHahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahhahahaa ayyy kahkahaaaaaaaa atiyorummmmmmm allah cezani vermeeeeeeeeeesinnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahaha valla benziyooo yaramazlik bakimindan![]()
![]()
![]()
![]()