Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2.ci brdağı içicem mesela elim gitmiyor şuan 1 dikişte içtim yoksa içemicim umarım bu eziyete değer

işe yarar ise iyi olur deysin dimi .... başka şeyler buluruz ben yapmış oldum :KK70: :KK70: sen yapma kendine bu eziyeti

bakayım ona bir markanın gıda takviyesi olarak çıktı senin ki gibi görmedim

göz hakkı :KK70: :KK70:
Ic ic isee yarar insallah. Ben tarcinli karanfilmi iciyorm yesilcay mis gibi koktu

Mantarcı grubuz biz takimcak :KK70: canım mantarda çekti simdi:KK53:

bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burda :KK43: tartıda hayırlısı olur inşallah:KK70:

herkes kendine getirsin ozaman :KK70: bak öylede diyete uygun bi kaşık bi kaşık :KK22:
Kizz o karbnhdrat degilmi? Ben hic yemedim merak ettigim halde.

olsun ama hem cok faydali hem ck lezzetli ben hic usunmiyorm nedensw sik sik yaparimm.
Hem diyette cok guzel bazen kiymali yapiyorm princ atmiyorum. Yogurtla misssss.
Bazen soganli kavurup ustune yumurta kiriyorm dagitmadan imhh:kk77: noodle ne issss onami takildin :KK70:
Kalorisiz noodle canim. Bende kıymalı soğanlı sarımsaklı seviyorum ispanagi yanınada yoğurt çok iyi gidiyor gerçekten ♡ dikkatimi çekti bu sağlıklı şeylerin yapılışı daha zahmetli. Yoksa fırına pizza atmak 1 dakikanı bile almıyor :işsiz: şekerpancarı aklıma labneli makarna soktu yapicam ama hangi öğün yesem diye düşünüyorum :KK70:

Hmm guzel gorunuyor
Dener misin
tamam kararımı verdim mantarlı labneli belki içine karides atarım aa çok güzel olucak mantarı hatırlattiğın için sağol canım :KK15:

Kizlar bu arada hijyen diyincw aklima geldi muhtemelen biliyorsunuzdue hatirlatayim. Elmalari soyuyosunuz dimi disinda mumlama yapildigi icin bicagin tersiyle yuzunce beyaz beyaz seylee cikar ne kadar yikarsaniz. Aklima geldi

Kalorisiz noodle canim. Bende kıymalı soğanlı sarımsaklı seviyorum ispanagi yanınada yoğurt çok iyi gidiyor gerçekten ♡ dikkatimi çekti bu sağlıklı şeylerin yapılışı daha zahmetli. Yoksa fırına pizza atmak 1 dakikanı bile almıyor :işsiz: şekerpancarı aklıma labneli makarna soktu yapicam ama hangi öğün yesem diye düşünüyorum :KK70:

tamam kararımı verdim mantarlı labneli belki içine karides atarım aa çok güzel olucak mantarı hatırlattiğın için sağol canım :KK15:
Ben sanki kalorili diye biliyorum ama baktinmi:deli:

Ay diyorm ya sudan gecireni gordu gozm :kusmuk: kimsede ispanak yemem annem harix tavuk cigeri yemem salatalarda dusundurucu :KK70:
:D :D herkesin mutfağından bişi yememek gerekli ... birine gitmiştim eşinin midesi bozuldu bitki kaynattı çay süzgeçleri oluyor ya kirli bulaşık makinesinde alıp kullandı :D :D :D neler neler var

mantar pek severinnkkk hele ki pilavın yanında mantar soteyse :KK70::KK70: şahane oluyo beee :ruh:
Ben dün tavuk sote yedim içine iki kaşık makarna attım yedim yedim sonra diyorumki ayy pilav olsaydı ne iyi olurdu :D böyle şeyler pilavla yenir ama bana pilav yasak :((

Kizlar bu arada hijyen diyincw aklima geldi muhtemelen biliyorsunuzdue hatirlatayim. Elmalari soyuyosunuz dimi disinda mumlama yapildigi icin bicagin tersiyle yuzunce beyaz beyaz seylee cikar ne kadar yikarsaniz. Aklima geldi
evet yaglı yaglı oluyo zaten buzhane malı belli ediyo kendini :KK12: biz köyden gelenlerden yiyruz genelde inşallah onlarda bişey yoktur:dua:

Ben dün tavuk sote yedim içine iki kaşık makarna attım yedim yedim sonra diyorumki ayy pilav olsaydı ne iyi olurdu :KK70: böyle şeyler pilavla yenir ama bana pilav yasak :KK43:(
bizim öğle yemeklerinde pilav yada makarna kesin cıkar makarna yemiyorumda pilav cıkınca alıyorum ekmek yerine pilav yiyorum 3 kaşık fln :super: ama akşam olmaz tabi akşam ekmekte pilavda yüketmemek en güzeli ama gün içinde düşük kalorili beslenip öğle yemeginde pilav iyebilirsin tadımlıkHoppa

:kusmuk::kusmuk:kuscam yaaa :kusmuk::kusmuk:

o yüzden ıspanak sevmiyorm işte :KK70: yıkamassı cok büyük dert :KK70::KK70:

hmm tm o zaman bende didimm bi<den menü mü kaçırıyosunnn:KK53:

evden getircm onuda artık ama kaç kişiyiz 1 kaşık bile düşmez yani kişi başı öf valla yemekten sogudum :KK70::KK70:

ooohhh geeezzzz:ruh::ruh:
Hee bu hafta leyleği havada gördüm galiba sürekli bir aktivite :KK45:

Mantarcı grubuz biz takimcak :KK70: canım mantarda çekti simdi:KK53:

bende yatakta yuvarlaniyorum fena yağmur var burda :KK43: tartıda hayırlısı olur inşallah:KK70:

herkes kendine getirsin ozaman :KK70: bak öylede diyete uygun bi kaşık bi kaşık :KK22:
En güzeli yağmur ohh ne güzel serinlemiştir hava :KK36:

bizim öğle yemeklerinde pilav yada makarna kesin cıkar makarna yemiyorumda pilav cıkınca alıyorum ekmek yerine pilav yiyorum 3 kaşık fln :super: ama akşam olmaz tabi akşam ekmekte pilavda yüketmemek en güzeli ama gün içinde düşük kalorili beslenip öğle yemeginde pilav iyebilirsin tadımlıkHoppa
Bizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesek :D almanlar yağsız tuzla kaynatıyor sonra süzüyorlar yiyorlar. Bu diyette bende öyle yapicam. Baktım dayanamıyorum yağsız yicem :(

En güzeli yağmur ohh ne güzel serinlemiştir hava :KK36:
aynen ya bende severim yağmuru serinledik çok şükür ama sahile güneş yakışır ♡

Bizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesek :KK70: almanlar yağsız tuzla kaynatıyor sonra süzüyorlar yiyorlar. Bu diyette bende öyle yapicam. Baktım dayanamıyorum yağsız yicem :KK43:

Tadını biliyorsun önceden de yediğin bir gıda boşver nişasta dolu içi 1 ay yemezsen bir şey olmaz onun yerine başka şeyler tüket

:KK70: :KK70: herkesin mutfağından bişi yememek gerekli ... birine gitmiştim eşinin midesi bozuldu bitki kaynattı çay süzgeçleri oluyor ya kirli bulaşık makinesinde alıp kullandı :KK70: :KK70: :KK70: neler neler var
iyyyyyy :D ayy igrenc yaaaaaa :D :D gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle:KK57::KK57: dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm:KK57: :kusmuk:

Bizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesek :KK70: almanlar yağsız tuzla kaynatıyor sonra süzüyorlar yiyorlar. Bu diyette bende öyle yapicam. Baktım dayanamıyorum yağsız yicem :KK43:

bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o ya:kusmuk: gozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin :D

o ne öyle yagsız kavurmadan mı yapıyolar o_Oo_O

Pılav demısken
Doyetısyen annemızın bans yazdıgı
Faydalı bılgıler

Evet pirinç ekmek grubundadır 3 yemek kaşığı pirinç 1 dilim ekmeğe eşit. Zaten akşam eğer ihtiyaç duymuyorsan ekmeği fazla yemene gerek yok ama mutlaka kompleks karbonhidrat dediğimiz gruptan (tahilli ekmek, tahilli makarna, bulgur pilavı vs) bir besin tüketmiş ol ki sonradan açlık ve kan şekeri düşmesi yasamayasin. Pirinç bu yüzden tam tahilli ekmekle eşit değil çünkü kötü bir karbonhidrat.

Kıyma et yerine geçer tabi ama gün içinde et grubundan tükettigim miktar önemli. Et yerine tuketebilecegin besinler peynir ve yumurta. Peynir tuketmiyorum demişsin tek alternatif yumurta kalıyor. Balık yiyebilirsen haftada 2-3 kere şahane olur. Hem de pratik at fırına pişsin.

iyyyyyy :KK70: ayy igrenc yaaaaaa :KK70: :KK70: gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle:KK57::KK57: dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm:KK57: :kusmuk:

bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o ya:kusmuk: gozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin :KK70:
Şişko kalırım daha iyi :D bende öyle yiyemem. Yanı okadar sebze et diyete uygun şeyler varkene gerek yok. Neyse en azından denemiş oldun, bizde biliyoruz artik iyi birsey olmadığını :D sen bizim "büyüğümüz" olarak acayip şeyleri dene bizimle paylas bizde ona gore yapalım :D

ne öyle yagsız kavurmadan mı yapıyolar o_Oo_O
evet canim hatta yıkamıyorlar bile biz suyun altına tutuyoruzya kavurmadan. Oda yok yani. Abimin kaynanası alman. Sos pişirmişler. Makarna haşlayıp süzgece koymuslar. Süzgeci ortaya almışlar masanin. Sonra herkes kendine almış tabagina. Abim diyorki bi geldim baktim makarna birbirine yapismis yagsiz tuzsuz. Almis yag dokmus tencereye sosunuda almis hepsini bir pisirmis yemis. Almanlar aa ne güzel oldu bizede yap demisler :D değişik tipler. Abim diyorki ondan bunlar böyle zayıf. Yemek yapmasını bilmiyorlar cunki :D ahahah

Back
X