- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #223.921
Kısısel bolgılerNasil.yapiommm![]()
Özel başlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısısel bolgılerNasil.yapiommm![]()
Canım çok sağol:*Kısısel bolgıler
Özel başlık
Sanmıyorum kuzumKrptın o kadar kıloyu verebilecen mı?
Ya yok srtikkkk ne hale geldi bu insanlar yazık günah yaaaKızlar bdvye takılıyorum ya bizim ailede de varmış öküz bir koca eşek bir kuzen ....
Dayımın kızın eşi dayımın oğlunu bıçaklamış biz şok olduk kızı da sürekli dövüyormuş bu hafta komşular elinden zor kurtarmış elinden bizim kızda sesini çıkarmıyormuş herşey yeni duyuldu insanlar ne kadar cahil diyordum bunu aklı başında olan kadın sineye çekiyorsa herkes çekermiş
Şimdi görüyorum kuzumKızlar bende kilomu yazdım gozukuyormu
Tebrik ederim tatlım yarın bende görecem inşallahSonunda 68 İ gördüm kızlar
Sonunda 68 İ gördüm kızlar
Şimdi görüyorum kuzum
Tebrik ederim tatlım yarın bende görecem inşallah
Iyi eğlenceler kuzumKizlar anca girebildim kusura bakmayin hazirliklari yaptim mangal icin birazdan cikcaz yarin yine normal bi sekilde burdayom
Kizlar anca girebildim kusura bakmayin hazirliklari yaptim mangal icin birazdan cikcaz yarin yine normal bi sekilde burdayom
Kızlar selam reglm tam gaz devam ama iştahım yok ya zjxnxnx ben bu hafta 84 olmak istiyorum mümkün mü ldkxkkx
Menümü yazim bari
Kahvaltı
Küçük kahvaltı seti almıştım onu yedim
Bi kaşık reçel
Bi kaşık bal
Bi kaşık zeytin ezmesi
Bi kaşık tereyağ
Bir kaşık eritme peyniir
Ve etimek iki adet
Çay
Öğlen
Yarım tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki biber bi domaates
Ara
Bir adet elma
Akşam
Yayla çorbası ( şimdi yapıyorum)
Salata
Spora başladım bugun reglm ama yarım saat yaptım. Devam edice yazarım buraya :*
Sonunda 68 İ gördüm kızlar
Kizlar anca girebildim kusura bakmayin hazirliklari yaptim mangal icin birazdan cikcaz yarin yine normal bi sekilde burdayom
Annemde tartılayım dedim 70.10 çıktım üstümde kıyafet vardı ve uyandıktan 1 saat sonra tartıldım ağzıma 2 3 lokma bisi atmıştım... annem ile benim evde tartı arasında 500 gram fark vardı büyük ihtimal ile 69. 40 gibi bir rakama düştüm kızlar![]()
Bence diş sürecinde gayet iyi ne problem var dişinde?
Bende de geçmeyen kronik aft var ilaç kullanıyorum geçmezse yine tedavi öff öfff
Sigarayı da bırakırsın merak etme benim 45 günü geçmiş geçen appten baktım
Canım dişim kırıldı iki tane onlar için köprü yaptırcam işte. Ya agzıma içinde bombelikler var et beni gibi korktum baya sordum aft dedi. Senin aft nasıl bişi ya sjsjsj benimki de Bayadır var.
Sigara zor su ara. Valla bu kadar içmedim hiç. Cok kasıcam kendimi azaltmaya calısıyorum canım.
Bu hafta kaç kilo veriyoruz![]()
Ayran daha guzel bi secenek tabiTamam bende ayran yapar içerimyemicem işte yemiommm
![]()