Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Krptın o kadar kıloyu verebilecen mı?
Sanmıyorum kuzum :D
Kızlar bdvye takılıyorum ya bizim ailede de varmış öküz bir koca eşek bir kuzen ....
Dayımın kızın eşi dayımın oğlunu bıçaklamış biz şok olduk kızı da sürekli dövüyormuş bu hafta komşular elinden zor kurtarmış elinden bizim kızda sesini çıkarmıyormuş herşey yeni duyuldu insanlar ne kadar cahil diyordum bunu aklı başında olan kadın sineye çekiyorsa herkes çekermiş
Ya yok srtikkkk ne hale geldi bu insanlar yazık günah yaaa

Kızlar selam reglm tam gaz devam ama iştahım yok ya zjxnxnx ben bu hafta 84 olmak istiyorum mümkün mü ldkxkkx

Menümü yazim bari

Kahvaltı

Küçük kahvaltı seti almıştım onu yedim

Bi kaşık reçel
Bi kaşık bal
Bi kaşık zeytin ezmesi
Bi kaşık tereyağ
Bir kaşık eritme peyniir
Ve etimek iki adet
Çay

Öğlen

Yarım tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki biber bi domaates

Ara

Bir adet elma

Akşam

Yayla çorbası ( şimdi yapıyorum)

Salata

Spora başladım bugun reglm ama yarım saat yaptım. Devam edice yazarım buraya :*

Bu arada dişçiye gittim bana sigarayı bırak dedi adam ya direkt. Aft olmuş ağzın dedi valla içiyorum nasıl başa çıkınca bilemiyorum jdjdjd

Bu arada kilo vermiş gibi hissediyorum gecen haftadan bu yana. Bu hafta listeye güzel bir giriş yapmak istiyorum.

Kızlar selam reglm tam gaz devam ama iştahım yok ya zjxnxnx ben bu hafta 84 olmak istiyorum mümkün mü ldkxkkx

Menümü yazim bari

Kahvaltı

Küçük kahvaltı seti almıştım onu yedim

Bi kaşık reçel
Bi kaşık bal
Bi kaşık zeytin ezmesi
Bi kaşık tereyağ
Bir kaşık eritme peyniir
Ve etimek iki adet
Çay

Öğlen

Yarım tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki biber bi domaates

Ara

Bir adet elma

Akşam

Yayla çorbası ( şimdi yapıyorum)

Salata

Spora başladım bugun reglm ama yarım saat yaptım. Devam edice yazarım buraya :*

Bence diş sürecinde gayet iyi ne problem var dişinde?

Bende de geçmeyen kronik aft var ilaç kullanıyorum geçmezse yine tedavi öff öfff

Sigarayı da bırakırsın merak etme benim 45 günü geçmiş geçen appten baktım

Bence diş sürecinde gayet iyi ne problem var dişinde?

Bende de geçmeyen kronik aft var ilaç kullanıyorum geçmezse yine tedavi öff öfff

Sigarayı da bırakırsın merak etme benim 45 günü geçmiş geçen appten baktım

Canım dişim kırıldı iki tane onlar için köprü yaptırcam işte. Ya agzıma içinde bombelikler var et beni gibi korktum baya sordum aft dedi. Senin aft nasıl bişi ya sjsjsj benimki de Bayadır var.

Sigara zor su ara. Valla bu kadar içmedim hiç. Cok kasıcam kendimi azaltmaya calısıyorum canım.

Bu hafta kaç kilo veriyoruz :D

Canım dişim kırıldı iki tane onlar için köprü yaptırcam işte. Ya agzıma içinde bombelikler var et beni gibi korktum baya sordum aft dedi. Senin aft nasıl bişi ya sjsjsj benimki de Bayadır var.

Sigara zor su ara. Valla bu kadar içmedim hiç. Cok kasıcam kendimi azaltmaya calısıyorum canım.

Bu hafta kaç kilo veriyoruz :KK70:

Ben de köprü yaptırdım ön dişlere hem de çok güzel oldu ama değiyor yani de süreç biraz sıkıntılı yeme konusunda onda haklısın

Ben de öyle suyunu çıkartana kadar içtiğim bir dönemde bıraktım pat diye öyle yapmak lazım sanırım eğer bırakacaksan Allen Carr ve 40 Worst Smoking Commercial serisini tavsiye ederim. Sigaranın öldürmekten beter ettiği bazı durumlara aleni göstermişler ikinci seride ve ben çok tırsmıştım. İlki zaten olayın iç yüzünü mantığını anlatıyor hakkaten ha diyorsun. Amaan zırt deme yani bence izle. Ben de genelde öyle derdim çünkü bu tip şeylere de

Ben bu hafta 66nın ucundan görmek istiyorum ya şu an 67.5 civarındayım bakalım sen? :KK31:

Günün menüsü
Sabah
Tadımlık pankek
Bir dilim tam buğday
Peynir
Bir kase nesfit

Ara
Bir tane kepekli bisküvi form ( paketten Bi tane aldım )
3 balık kraker
Yeşil çay

Öğlemsi( tam öğlen değil geç yaptım)
Mercimek çorbası bir kase
Bir dilim tam buğday

Akşam
fırında tavuklu patates bir tabak
Yoğurtlu salatalık ve semizotu
Bir yemek kaşığı pilav
Ara
Yoğurt kahve çay vs

Akşam yemeğini çok erken yedim 16 da