• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 8:30 kahvaltı

Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Bır dilim domates, 2 tane yeşil biber

Ara ogun 10:30

1 adet nektarin, 5 adet badem ve 1 kupa rezene çayı

Oglen 13:00

1 Tabak bulgurlu kabak yemeği
1 orta boy domates
1 dilim ekmek

Ara öğün 16:30

2 adet hurma

Aksam 18:30

1 tabak bulgurlu kabak yemeği
1 yk pılav
2 yk karnıyarıkın kıymasından (protein alayım diye)
1 orta boy kase marul salatası
1 dılım ekmek

Ara ogun 21:30

5 adet kayısı yerim herhalde :)

Cuma kilo:81.8
Güncel kilo: 81,4
Haftalık hedef: -1300
Hedefe kalan: -900
menün güzel canim

Saat 8

1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kaşar peyniri
1 adet yeşil biber

Saat 12

Karışık çerez

Saat 14

Birkaç parça tropik kuru meyve

Saat 16

5 adet kuru kayısı

Saat 18

1 tabak yahni
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Saat 21 - Spor sonrası

Muzlu kahveli smoothie

Jillian 30 Days Shred 3/30 tamam :halay:
menü güzel canim tek karisik kuru yemise takildim nekadar yidinnnnn
Jiliye tekrarmi basladin?

Menum
Sabah: yarim bardak mayali süt, nescafe, 1 tatli kasigi aliç marmelati ( 60 dk stepper)
Kahvalti: 1 dilim t,b.ekmegi, 3 mantar 1 minik kabak bir biber 1 domates 1 yumurta az sütle omlet:kk77:, salatalik domates kahvaltiliklardan az az

Ara: 2 kasik cevizli donmuş meyve

Öğle: 1 seftali, 1 minik incir, 2 kaşık yogurt, 1 kasik bugday kepegi, 1 silme kasik yulaf karistirip yedim hepsini
2 sise sade maden suyu
Aksam: 1 tabak labneli mantarli tavuk gogus, 3 kasik haslanmiş üzüm çekirdekli makarna(spor oncesi ogunu)
2 saat sonra 60'dk tüm vucut ağırlık çalıştım
Spor sonrasi: 1 kasik bugday kepekli 1 yumurta, 1 avuç taze üzüm, nescafe
menün güzel canim sevdim labneli mantarli tavuk tarifini isterim

Yerim civcivi ben:anne: zaten tuvalet egitiminde zorlamaya gelmiyo cocuklar o zaman daha gec alışır tuvalete gidip gelsin bakalim alışır yakinda:KK16:
:dua::dua:
Gunaydin kizlar ayy ben 300 gr fazla ciktim :silah: bi kıvırcıkın gözü değmiş olabilir mi ki @ParteMoralll :KK70:
54.0 çıktım bugun dün cok spor yaptim kaslar su mu tuttu kine:silah:
Kesin kivircihinn isidir:işsiz:
Bildirim yapamazda otomatik atıyo öbür haftaya zati:sus: bizim takim isleri otomatik işler :KK70: tememdir :sus:

okkeyy :cool:
oldu o zaman ben kaçar bebeğim öptüm cok cok :KK15: işlerimi halledeyimm:KK60:
kizlar o cok aktif ve takimizda guzel ilerliyo sirf ban yedi diye ileriye atma isini dusunmek lazim:işsiz: disiplin benim isim cekilin kenara:işsiz: uyaririz daha dikkatli olsun diye. Ne yani ban yedi diye listede milleti mi atalm:KK12: anca surekli oldugu halde olur:mapus::mapus:

Doktor verdi rahim kalın adetim sökülmemiş tam

Hayır evu sildim çamaşır katladım birazdan yapacam

Spora devam diyorsun bende smoothie yapmak istiyorum

Sürekli 1000 yapınca 1300 çok geliyor

Sabah hesaplamamıştım gramları not almıştım görünce oha bu ne dedim :KK70: :KK70:

Program bulayım bende atmak istitorum

Fazla değil kuzum ölçülü tükettim yavaştan normal yemeklerden az yemeye alışmam gerektiğini düşünüyorum sonra.saldırmayım :KK70: :KK70:

Afiyet olsun tatlım menü süper

Afiyet olsun kuzum :KK200: sabah kasari ne kadar yedin bilmiyorum ama onun yerine beyaz peynir yesen daha az yag almis olursun sankim:KK76: öglen yememissin ama ara yapmissin ufak ufak gayet guzel canim:kk77: kahveli smoothie mi:KK8:

Smoothie çok güzel oldu valla kızlar

1 bardak nescafe, yarım muz, yarım bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi blendırdan sonra enfes gitti valla :kk77:

menü güzel canim tek karisik kuru yemise takildim nekadar yidinnnnn
Jiliye tekrarmi basladin?

Evet bir tur daha yapmak istiyorum canım :KK55:

ben hep boydan 10 saya diye düsünüyorum bu tabi yapi meselesiylede ilgili ama mesela ,168 de 58 kilo bence normal ama 60 da iyi durabilir:)
ama yok ben cok zayif olmak istiyorum dersen ozaman 55:)
58 cok ıyı tatlım ah bı olabılsem :) haftada 500 grm verıyorum ayda 2 kılo 5 ayda ulaşırım korktum gozum dondu :confused:

Artık ya reglden ya spordan ve kasların yine şişmesinden bilemeyeceğim birinden biri şişirdi bence :ruh:

Pazartesiye göre eksi çıkamayabilirim :ruh:

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş

Ya bnm tosbıkto
4035 gr dogdu, ılk ay sonunda 5950 gr idi. Yani 2 kilo aldı nerdeyse. Bu ay 6800 ölçtü saglık ocagi
Yanı az almış kıloyu
Cnm sıkıldı
Guzel emıyor, doyuyor aslında
Ben dıyet yapmasam bu kadar cesıtlı duzgun beslenmıyrm kı
Yanı mesela meyve yemek aklıma bıle gelmıyor
Sütümde var
Anlamadim gıttı
Ilk oglum 1600 ve 1300 gr almıştı
kac aylik suan?

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş
sorunlar cözüüldümü canim esinin yanindamisin?

Back
X