Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende diom yemiyom yemiyom niye gobisim var :KK70: yuvarlandim derken yani tembellik ettim ahahah oyle takla atmadim yani :KK70: :emir_bebek:
Bende düştün sandim:D iyi bari:anne: hee kiz bende eskiden iciyodum nasilsa diyet diye:silah:

Ay pek severim yatak keyfiniiii hafta sonu bana ellemiyo kimse artık bagiriyorm seslendiklerinde :KK70::KK70: done done yatiyom keyif yapiyom :KK70:
Ayy evet yaa en sevdigimmm :D ben birde ustkattayim. Kardeşimi aradım bana mcdonaldsden birsey getirsin diye. Akşama kadar inmedim. Babam cıktı geldi açlıktan gebericeksin gelsene diyo ahahahahh

Ayy evet yaa en sevdigimmm :KK70: ben birde ustkattayim. Kardeşimi aradım bana mcdonaldsden birsey getirsin diye. Akşama kadar inmedim. Babam cıktı geldi açlıktan gebericeksin gelsene diyo ahahahahh
Ne yedin sen bugün ne getirdi kardesin :ruh:
Ay uyku daha tatlı ne yemeği :D:D ben bi kere akşam 5 e kadar yattiydim sonra akşam yemeği yediydim ertesi gün tansiyon yerlerde revirden topladiydilar :KK53::KK53:

Ne yedin sen bugün ne getirdi kardesin :ruh:
Ay uyku daha tatlı ne yemeği :KK70::KK70: ben bi kere akşam 5 e kadar yattiydim sonra akşam yemeği yediydim ertesi gün tansiyon yerlerde revirden topladiydilar :KK53::KK53:
Yatak keyfi baska yaaa. Ben kitaplarla tablet telefonla yuvarlaniyorum aksama kadar :KK70: Bende diyette tansyon düşüyo bende yataklara düşüyorum ahahah yerken öyle değil ama bomba gibiyim :KK70: yok kız bugün değil eskide dombili zamanlarımda mcdonalds :KK53:

Hee konustuyduk hatirladim kiz:KK73: inecez tabiii 5 ler partisine almam seni yoosaa:KK70::KK73:
Önce bi 6 görsekte:D ayyy nişanımda kaç kilo olucam acabaaaa çok merak ediommm :D bu gidisle 68 falan olucam galiba ama oda iyi en son turkiyedeyken 76 kusur kiloydum 8 kilo 8 kilodur tabiii :21:

Back
X