- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.741
Bende diom yemiyom yemiyom niye gobisim varYuvarlandin minasil oldu o
hee kiz light cola da yag yapiyo gobek yapiyo icmeggg
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diom yemiyom yemiyom niye gobisim varYuvarlandin minasil oldu o
hee kiz light cola da yag yapiyo gobek yapiyo icmeggg
![]()
Annem karşımda ne gülüyon Dee gibi bakıyoYaaaaaagulugulugulgulugahgahgahgahgahhhhhh
![]()
Ay pek severim yatak keyfiniiii hafta sonu bana ellemiyo kimse artık bagiriyorm seslendiklerindeBende diom yemiyom yemiyom niye gobisim varyuvarlandim derken yani tembellik ettim ahahah oyle takla atmadim yani
![]()
![]()
Olsun du bugün cumaAcıktım ya bugun cok saçma yedım dondrma ugruna uf sut ıcım bı bardak![]()
Bende düştün sandimBende diom yemiyom yemiyom niye gobisim varyuvarlandim derken yani tembellik ettim ahahah oyle takla atmadim yani
![]()
![]()
Ayy evet yaa en sevdigimmmAy pek severim yatak keyfiniiii hafta sonu bana ellemiyo kimse artık bagiriyorm seslendiklerindedone done yatiyom keyif yapiyom
![]()
İh-ih-ih-ihihihihihihi diyeydin anneneAnnem karşımda ne gülüyon Dee gibi bakıyoAhahahahah
pardon gulugulugulugulugulugulugagagagagg
![]()
Tatlandırıcı varya o şişiriyor herhalde. Tamam sen içme dersen icmem sonuçta okadar kiloyu sen verdin ben diiilBende düştün sandimiyi bari
hee kiz bende eskiden iciyodum nasilsa diyet diye
![]()
Ne yedin sen bugün ne getirdi kardesinAyy evet yaa en sevdigimmmben birde ustkattayim. Kardeşimi aradım bana mcdonaldsden birsey getirsin diye. Akşama kadar inmedim. Babam cıktı geldi açlıktan gebericeksin gelsene diyo ahahahahh
Ya düşü gulugulufulu diye gülüyorum annem 112 yi arar muhtemelen kızda kayis koptu diyeİh-ih-ih-ihihihihihihi diyeydin annenegulugulugulugahgahgahgah
![]()
Kız yogurt yeyıp duruom zzatı.dun bı yazı okudum fransız kadınlarının ıncelık sırrı yogurt ımışOlsun du bugün cuma
Yoğurt ye yoğurt içine de baharat ekle yada meyve de olabilir bastirir![]()
Bende cd lerini görüyorum arada marketlerdeBilmiyom ben onu hic bende ebru salliyla yapiyodum bi ara![]()
Yatak keyfi baska yaaa. Ben kitaplarla tablet telefonla yuvarlaniyorum aksama kadarNe yedin sen bugün ne getirdi kardesin
Ay uyku daha tatlı ne yemeğiben bi kere akşam 5 e kadar yattiydim sonra akşam yemeği yediydim ertesi gün tansiyon yerlerde revirden topladiydilar
![]()
Tememdir light bile olsa yoh kolaTatlandırıcı varya o şişiriyor herhalde. Tamam sen içme dersen icmem sonuçta okadar kiloyu sen verdin ben diiil![]()
GahgahgahgahgaaaaaaaaaaaaaaahhhhhYa düşü gulugulufulu diye gülüyorum annem 112 yi arar muhtemelen kızda kayis koptu diye![]()
Cdsine hic para verme tenezzülünde bulunmadim benBende cd lerini görüyorum arada marketlerde![]()
162 sekerim 60 olsun sonra duruma göre bir bakariz 5 lere inicez daha 5 partisi yapıcaz unuttunmuuuTememdir light bile olsa yoh kolaSende verme adayısın
Hedef 60 da emin msn
boyun kac kiz
![]()
Hee konustuyduk hatirladim kiz162 sekerim 60 olsun sonra duruma göre bir bakariz 5 lere inicez daha 5 partisi yapıcaz unuttunmuuu![]()
Önce bi 6 görsekteHee konustuyduk hatirladim kizinecez tabiii 5 ler partisine almam seni yoosaa
![]()