Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazartesi kilo bildirimim:sus:
Cuma kilo: 80.6
Pazartesi kilo:80.6
Haftalık hedef:79.5
Hedefe kalan:1.1
Üç gündür aynı:KK51:
Birden gidecek inşallah
:ıslık::KK69:

en azından artı değilsin öyle düşün :KK58:
günaydın canım :KK16:

Evet kesinlestiii:KK37::KK37::KK36::KK36::KK71::KK71:

Olsun oda degerli:KK30: daha dikkatli sec:KK5:
coook sevindim inan bnm olmş gibi sanki :D:D arada bi tur pinerik :DD:D:D

Gunumuz hayır ola :KK66:
günaydın cınıım:KK200:

smoothie içtim sabah ama kahvaltı için uygun olmadığını düşünmeye başladım ancak ara öğün yada akşam geçiştirmesi için ideal ... şuan hiç birşey yememiş gibi acıktım
sabah kahvaltısını sağlam yapmadan yanayım :KK12:
ben sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek yedim güzel başladım hadi hayırlısı :kahve:

Günaydın kızlar mutlu pazarlar herkese ya ben düzenli yemek yiyemiyorum açlık aklıma gelmiyor ayak üstü geçiştiriyorum evde tekim eşim sabah çıkıyo akşam geliyo yalnız olunca sofra falanda kurmuyorum ara sıra 1 dilim ekmek haricinde makarna pilav hiç tüketmiyorum ama suyuda bu ara kestim zorla içiyordum en azından eski motivasyonum yok ya niye böyle oldu
Cok yemek diyette ne kadar kötüyse az ve duzensiz yemekte o kadar kötü canim kilo verme hizini yavaslatir öğünlerine saat koy o saat geldiginde sağlıklı öğününü ye bak hem daha enerjik olcaksin hemde daha saglikli kilo verceksin:KK19:

coook sevindim inan bnm olmş gibi sanki :KK70::KK70: arada bi tur pinerik :KK70:D:KK70::KK70:

Hahahahaah neye bincen haahahahahah :D

Hosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bitti
Ben vesile
29 yasında 1.64 boyum 84 kilodayım 2 kız annesiyim biri 3 yasında diğeri 8 aylık
Ergenlik dönemine kadar zayıf ondan sonra balık etli Doğumdan sonra şişman biri oldum
Kendimle hep mutluydum ama fotlarda eşimden iri ve büyük çıkmaya başlayınca dank etti kafama artık zayıflamam lazım inş burası bana çok iyi gelir yardımınıza ihtiyacım var birlikte veririz inş :KK200::KK49::KK15:
Tekrar hoşgeldin tatlim 1. Sayfadaki kurallarimizi da okudun mu tamamdir:eğlence: veririz hepsini beraberce:halay::KK200:

Selam millet 2 cocukla ancak giriyorum menümü yazayim
Sabah: 1 dilom peyni 1 esmer ekmek. 6 zeytin sekersiz çay. Yumurtam yoktu bitmiste.
Arada 1 meyve 1 ceviz ve sade filtre kahve. Öglen dünden kalan yemegim var dana eti sotesi. Yanina 1 dilim ekmek. Arada yeşil çay. Aksama bugulama balik salata çorba arada madensuyu. Planim bugünlük böyle.
Afiyet olsun canim gayet guzel:kk77:
Kızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum çiya tohumu ve yeşil kahve almayı düşünüyorum deneyen yada tavsiye edip etmeyen varmı:KK48:
ben ikisini de kullandimdi canim:KK53: chia beni sisirdi karnimda siskinlik yapti, yesil kahvede hic zayiflatmadi:KK45:
Evet öyle olmuş kimse de demiyo :KK70: zirveyi artık bırakmayalım kimselere
Kiz demez olur muyum renkli yazilarla yazdim ya bu hafta birinciyiz diye siz gecmisi okumuyonuz bence:mapus:
Veeeeeeeeeeeee:rolleyes::süslü: bu haftanin birincisi biziz:KK71: harikasiniz fıstıklar herkes harika kilolar verdi:KK36: darisi öbür haftaya:KK36:
yildizlariyakalamak yildizlariyakalamak bak cinim:deli:

Gunaydin kızlar :KK200: yeni bir haftaya başladık boll eksili olur insallah:KK36:
Dün eşim evdeydi giremedim hic bugunde evde pek gelemeyebilirim kizlar:eek:
günaydın kuzum

coook sevindim inan bnm olmş gibi sanki :KK70::KK70: arada bi tur pinerik :KK70:D:KK70::KK70:

tok tutuyor yumurta da yiyemiyorum ben günüm bulantı ile geçiyor yarın yine zorlayım kendimi

günaydın kuzum

tok tutuyor yumurta da yiyemiyorum ben günüm bulantı ile geçiyor yarın yine zorlayım kendimi
kuzum acaba yumustalı bişeyler mi denesen acaba başka tariflerr mesela içine sebze atsan yada fırında yumurtalı ekmek yapsan illa haşlama şart değil kii

Iyı yaptın valla canim. Çok uyku demek daha çok kilo kaybetme demek :KK70:

Karga kahvaltı etmeden uyan zaten hep zabaaan yedisinde :KK70:
İnsanin cocuu olunca mecbuuur:D bugun 6:50 de kalkti kizim gözüm pörtledi nasil olur didim:D onu doyurdum ben kanepeye yayildim:uykucu:

Back
X