Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

almadım şükür ilk bi hışımla 55 e cıktım orda kaldım işte :KK70: vermem lazımmm nikah elbisem geldi bugün kargodan annem sen bunun içine giremezsn didi bana :KK53:

bitse de gitsek :ruh::ruh:
seninde az kaldı gitmene bebegiiimm bayramdan sonra gitceksin dimi ayarladın mı herşeyini:KK51:

aaa nasıl aldın at bakayimm nikah ne zaman :KK53:

almadım şükür ilk bi hışımla 55 e cıktım orda kaldım işte :KK70: vermem lazımmm nikah elbisem geldi bugün kargodan annem sen bunun içine giremezsn didi bana :KK53:

bitse de gitsek :ruh::ruh:
seninde az kaldı gitmene bebegiiimm bayramdan sonra gitceksin dimi ayarladın mı herşeyini:KK51:

Ben öyle diyemiyorum ya
Hiçbir şeyim hazır değil
Eğitim belgem hazırmış
Daha vize başvuru formumu bile doldurmadım çünkü kaçınıyorum galiba
Gitmek ve gitmemek istemek arasındaki histeyim
Böyle dertlerdeyim
Bir sorup bin işitebilirsiniz dokununca :KK70:

aaa nasıl aldın at bakayimm nikah ne zaman :KK53:
deniyeyimde atarm akşam :KK8::KK8:
nikah eylül sonu fln olcak galibası imam nikahıyla bir olcak cünkü erken yaptırmaz anam :KK53::KK14:

Ben öyle diyemiyorum ya
Hiçbir şeyim hazır değil
Eğitim belgem hazırmış
Daha vize başvuru formumu bile doldurmadım çünkü kaçınıyorum galiba
Gitmek ve gitmemek istemek arasındaki histeyim
Böyle dertlerdeyim
Bir sorup bin işitebilirsiniz dokununca :KK70:
o neydi gııızz :D:D
gitmek istmemiyo musun neden istemiyosun ? seni buraaya bağlayan biri mi var yoksa :KK8:
eger gitmek istiyosan hallet işlerini ama şöyle düşün ertelediğin için pişman olmak istemezsn emin ol burdaki herkes hersey rabbim ömür verdiği sürece burdalar ama sen bu şansı bi daha yakalayamayabilrsin:KK74:

nikah eylül sonu fln olcak galibası imam nikahıyla bir olcak cünkü erken yaptırmaz anam :KK53::KK14:

o neydi gııızz :KK70::KK70:
gitmek istmemiyo musun neden istemiyosun ? seni buraaya bağlayan biri mi var yoksa :KK8:
eger gitmek istiyosan hallet işlerini ama şöyle düşün ertelediğin için pişman olmak istemezsn emin ol burdaki herkes hersey rabbim ömür verdiği sürece burdalar ama sen bu şansı bi daha yakalayamayabilrsin:KK74:

Yok bırakmam tabii ki artık bu saatten sonra gideceğim yani burada otursam ne yapacağım ki
Hissiyat olarak sadece öyle
Baştan başlamak zor ve biraz korkutucu açıkçası
Şimdi geçen sefer yaşadıklarım aklıma geliyor
Çok zorlanmıştım, yalnız hissetmiştim...

o neydi gııızz :KK70::KK70:

bekliyorum evinide atacaağdın beni oyalıyosun :KK53::KK53:
olsun geç olsun güç olmasın zaten kaldı 1 aycık :KK53:

Aynen bende bu senin anlattığın gibi biliyorum fazla kullanma zararlı kalbe falan demişti biri hatırlamıyorum bana yüzmede faydası olmuştu kendimi daha fit hissediyordum sendekiler nasil bende böyle varEki Görüntüle 2033126
Benimki hardline canim gecen taurinlisini almistim ama bu sefer cafeinlisini aldim. Cafeinlisinin karnitin orani daha yüksekti

Selam arkadaslar nasilsiniz. Ben dün cok yogundum. Eşim balikta cok yorulmus rüzgardan çarpilmus dün aksama kadar zıbarıp yatti. Sonra pazara gittik markete filan. Aksamada cocuklar uyuyunca çilek seftali receli hazirladim yogurt mayaladim. Gece 2 gibi yattim o saate kadar ugrastim

Sabah 1 kayisi kivaminda yumurta sekersiz çay. 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim peynir yedim. Ara yapmadim simdi filtre kahve iciyorum. Oglen buharda tavuk salata aksamada aynisi olacak sanirim birde yaninda ayran içerim.

Yillar once diyetisyene gitmistim listelerime uyuyordum cok güzel kilo veriyordum. Listelerimde hergun 1 ögün tavuk veya ton baligi vardi. O zaman midem bir alismis simdi hergün yemessem doymuyorum bee. Aslinda hamur isiylede aram yokta abur cubur çikolata dondurma kilo yapiyo bende

Ya kızlar bide bugun hani şu büyük kantarlar oluyor ya çuval felan tartıyor lar ona çıktım 64.600 geldim kendi tartımda 62lerde geliyorum hatta tartımı karşılaştır mıştım başka tartılarla kilonun sonunda ki kusuratlar farklı geliyordu kantarda bi anda 64leri görünce şok oldum iki kilo fark var ben 60 A az kaldı diye düşünürken moralim bozuldu ya bu arada kantarda hassas olanlardan un felan çekiyor lar

Ya kızlar bide bugun hani şu büyük kantarlar oluyor ya çuval felan tartıyor lar ona çıktım 64.600 geldim kendi tartımda 62lerde geliyorum hatta tartımı karşılaştır mıştım başka tartılarla kilonun sonunda ki kusuratlar farklı geliyordu kantarda bi anda 64leri görünce şok oldum iki kilo fark var ben 60 A az kaldı diye düşünürken moralim bozuldu ya bu arada kantarda hassas olanlardan un felan çekiyor lar
CANIM HATA YAPMIŞŞSIN KANTARIN HASSASLIĞI FARKLI BİZİM TARTILDIKLARIMIZIN FARKLI MESELA DİYETİSYENDEKİ TARTILARDA DA DAHA AZ ÇIKIYORUZ YANİ KENDİ TARTINI DİKKATE AL CANINI SIKMA BUNUN İÇİN GÜZELİM

Canim sen insansin çuval degilsin büyük kantarlarda işin ne yaww :KK70::KK70:
Her tarti farkli oynama yapar sennbir tanesinde tartilacaksin hep onda tartilcan

Kızlar kahvaltıya arkadaşa geldim menü yazıyorum
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta iki zeytin iki dilim ekmek biraz peynir ve tereyağında kavrulmuş salça ve lor yedim

Back
X