Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar moral sıfır sabah tartıldım tam 1kilo fazla çıktım şok oldum niye böyle oldu ya dün hiç kaçamak bile yapmafım erkenden yemegim yedim mutfağı kapattım niye böyle oldu uff yaa karın dosyası yemek yeme kilo al varmı böyle bişey :KK43::KK43::KK61:
Tarti bazen kafayi yiyor
Hep ayni yere koyuyorsun demi tartilirken
Beni gecen gun 79.4 tarti
Noluyok dedim
Sifirladim 80.6 tarti :D

tatlim bana biraz fazla geldi sanki ya Sabah hem tereyaginda yumurta yemissin Hemde yine ekmeginede sürmüssün, aksam mercimek corbasi ve ekmek yemissin burdan ögrenmistim mercimek corbasi ekmek yerine geciomus zaten diye... pilav ve patates ayni ögünde olmasa daha iyi canim
Nilar Nilar bukinin yorumuna katiliyrm
Diyette patates, pirinc gibi seyleri tuketmesek iyi olur
Ama genel olarak menun herzamanki gibi doyurucu lezzetli ve guzel :)

Cinim cekti:kk77: en sevdigim sevzedir pirasa:kk77: portakalli zeytinyagli da dene enfes oluyo:kk77:
İçine portakal nohut havuç kesinlikle koyuyorum şhane oluyor bazen karabiberde atıyorum enfes oluyor ... bizim burda liman var ya gemiye sipariş etmişler kb görünce almış azcık yoksa bu mevsimde çok zor

Selam arkadaslar gecmisi okudum epey olmus ancak yaziyorum.
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim peynir 1 tatli kaşıgı fıstık ezmesi. 1 kayısı kivami yumurta ve kapya kırmızı közlenmis biber sekerzi bitki cayi
Arada yesilcay 1 elma çörekotu yagi
Öglen 1 kase mercimek corbasi salata
Arada filtre kahve
Aksam: ızgara kuzu tandır salata.
Arada madensuyu
Spor olmayacak sanirim onun yerine çiftli spor yapacagiz:eek::eek::eek::eek:
Afiyet olsun canim gayet guzel :kk77: ciftli spor derken disarda arkadaslarla yürüyüş mü yaptiniz:spor:

Ben sandviç yedim kızlar doktordan sonra. Ekmeği kepekli amaa :D birde hindi eti var içinde salata domates falan filan. Doktor bacağıma ince alçı yapti. Robot gibi yuruyom :D az kaldı iyilesiyorsun dedi

Ben sandviç yedim kızlar doktordan sonra. Ekmeği kepekli amaa :KK70: birde hindi eti var içinde salata domates falan filan. Doktor bacağıma ince alçı yapti. Robot gibi yuruyom :KK70: az kaldı iyilesiyorsun dedi
ay hadi geçsin bitsinde kurtul artıkkk kemik suyuyla corba yap kendine kuzu o da ii geliyomş öle şeylere

derdi neymiş o zaman ki ugrastırıyo valla sinir oldum neyse kuzum az kaldı sabredin biraz daha destek olun birbirinize sabredinn:dua:
işçi olarak calışırsa eger zorlanır mısınız yani çok mu düşük orada maaşlaro_O
bakalim insallah en kisa zamanda hayirlisi neyse o olur, yok tatlim degil güzel biyere girerse baya iyi bi maas alir ama kendine yediremio iste sneelerce oku et bi diploma alamadan isci ol, o durumu yediremio kendine ama baska bi cagre kalmassa eger mecbur... yani maas konusunda sIkinti cekmeyiz hatta baslarda mezun olup alacagi aylikdan daha yüksek genelde iscilerin maasi iyi oluo Burda

Sabah
1 haslanmis yumurta 1 Muz
öglen baharatli Hindi eti yanina Yesil salata (patates kizartmasi vardi yaninda ve ben almadim inanamadi yanimdakiler:KK70:)
Aksam suan bilmiorum ne yeriz cünki isden esim alcak beni alisverise gitcez gezcez biraz egerki diasrda yemege karar verirsek kesinlikle salata yicem
Evde yersekde hafif gecistirim
Aksam ne yedin bukis gayet guzel sabahi begendim ben muz ve yumurta gayet yeterli bence:KK58::super:

Saçlarım çok güzel oldu kullandıktan sonra canim parlakti yani bana cok iyi geldi. Sarimsak ozlumu ne yazio ustunde. Birkac farklisi var. Istersen fotosunu atarim. birde kuruturken tarayarak kurut böyle kafani öne eğerek elinle kurutma. Tarayınca yumuşacık oluyo. Ben sarıya boyattigim için cok yıprandı saclar öyle kurutunca cadıya benziyorum tarayarak kuruttugumda çok güzel oluyo. Birde kuaförde bir bakım yapiyorlar. En son gittiğimde 150 tl vermistim. Saçlar yeniden doğmuş gibi oluyo :KK70: uçları kiriksa sağlıklı gözüküyo. Uçlardan kestirmeye bile gerek kalmiyo valla ama adını bilmiyorumkiii :KK43: böyle değişik değişik şeyler sürüyorlar bekletiyorlar falan
Keratin yüklemesi adi degilmi

Aksam ne yedin bukis gayet guzel sabahi begendim ben muz ve yumurta gayet yeterli bence:KK58::super:
aksam salata yedim, Yesil salata icinde tavuk izgara vardi parca parca, hatta bosu bosuna kalori almamak icin sadece sirke ve limon katirdim sos olarak:D esimde karsimda kocamannnn bir pizza yedi sagolsun:D

Selam kizlar cocukka ancak girebildim
Sabah: 1 yumurta. 2 dilim esmer ekmek. 1 bardak şekersiz ihlamur. 1 dilim peynir. 1 tk fıstık ezmesi.
Arada 1 elma 5 badem filtre sekersiz kahve.
Öglen 6 kasik yesil fasulye 2 dilim esmer ekmek
Arada yesilcay
Aksam 6 kasik yesil fasulye 1 bardak yogurda 2 yemek kasig chia tohumu ekleyecegim. Avuc içi kadar izgara et
Ara madensuyu

Back
X