Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haftada 3 gün onu götürsen 3 günde tavuk tamamdir. Salatanid koyarsin yanina ekmeginide tamamdir. Ben haftalik aliyorum tavugu. Porsiyonlara ayirip minik minik buzluga atiyorum sonra çıkarip pisiriyorum
Aynen canım bende öyle yapıyım. Ekmeksiz yemeğe alıştırdım kendimi baya. Suyu arttirmalıyım birde yemekleri zamanında yemeliyim baska sorunum yok Allaha sukur :D birsey kalmadi zaten

Migroslarda dolu kepekli tam bugdayli makarna var geçen gördüm. Mesela haslanip üzerine 1 yemek kaşıgı yagda hazirlanmis domatesli sarimsakli sos eklenebilir tadina güzel oluyor. Ben pek almiyorum bulgur ve kısır herdaim favorimdir. Özellikle diyette kısır yemek beni cok mutlu ediyor. Yagsiz kisir yapiyorum bol yeşillikli yanina ayranla. Aç tavuk ambarı delermiş o yağsız kısır bana nasil tatli geliyor anlatamam. Diyetisyenim vermisti.
 ilahi çok yaşa sen kız:KK70::KK70:

Gunde sadece 1 tatli kaşıgı canim aç karnina. Ben aksam yemeginden önce içiyorum.
Burda ilk geldigim günde bir arkadaş bir yakınının çörekotu yagi ile zayıfladıgından bahsetmisti bana. Zayiflamaya faydasi var sanirim. Ama ben en cok saglik için içiyorum. Hem midem hem bagirsaklarim kötü idi. Her dakika karnimin degisik yerlerinde bikaç saniye süren iğne batmasi gibi agrilar vardi hepsi gecti çok şükür. Sindirim sistemimi düzene soktu çok rahatladim canim. Eşimde midesinden rahatsiz o da iyi geldigini söylüyor. Oglumdada reflü var 5 yaşında. Onada hergün 1 çay kaşıgı içiriyorum onada iyi geliyor rahatladi çocuk
O arkadaş varya o arkadaş işte o benim :KK19:

Etin kalorisi yüksek biliyorsun dimi bende sayaç indir say yağ gramını da kontrol et 55i geçmesin faydası olursa devam olmazsa başka bir şey düşünürsün

Teşekkür ederim tatlım
Ben değil gülümse gidiyordu pikniğe :KK70: :KK70:

Yok kuzum bayramdan sonra yıllık izin alcaz o zaman belki gideriz
Ok anladim canimm

Ben ikikez yemek istiyorum artık birde araları çoğaltırım ama sabah öğle akşam bana inanki çok geliyor birde ise git gel yapamıyorum, ya sabah kaliyo yada akşam. Öğleyi mutlaka yemeğe calisicam. Akşam zararlı cunki. Birde 3 kez yiyecegim diye kosturmaca geciyor anca izinli gunlerimde boyle rahat yiyebilirim. Mesela yarin kahvalti edemem. Saat 2 de eve gelince birsey yerim. Yada sabah meyveli yoğurt yiyebilirim.
Sen ne olarak calisiodun canim?

Aynen sana yükleniyorlardı az diye sende şimdi benden çıkar acısını:KK70: ahahah
Qualitatskontrolle automobilbranche canim
Aynen canim yaaa,:) yok yok ben seni anliyorum gercekten hafta ici bende ayni öyle yiyorum haftacsonu anca daha düzenli oluo... anladim süper vardiyali calisiosun galiba dimi

Kızlar tam olarak menümü yazayım
Sabah bir yumurtadan az yağlı omlet bir çay kaşığı kadar
Kib kutusundan hallice peynir
İki domates
Bir köz biber
Ara biraz kuru üzüm
Öğle dört beş kaşık kadar patlıcan musakka bir köz biber yanına yarım kase yoğurt
Ara bir mürdüm eriği
Ve tabi dukan birası
Akşam kvye gideceğimi söylemiştim size zaten domates soslu makarna ve biber patlıcan kızartıp domates le yemek yapmış
Baktım yemekler diyete aykırı hemencecik bir cacık yaptım
Baya cacık kaşıkladım
İki kasık kadar anca makarna
Birazda patlıcanlı yemekten aldım yanına sivri biber

Sütcüden süt alıp kaynatmış bir çay bardağı sütlü kahve şekersiz

Yatmadan yoğurt kürü mü yerim herhalde
Bence guzel olmuş
Kv de ıyı atlatmışsın durumu :)

Aynen canim yaaa,:) yok yok ben seni anliyorum gercekten hafta ici bende ayni öyle yiyorum haftacsonu anca daha düzenli oluo... anladim süper vardiyali calisiosun galiba dimi
Ultrasuper vardiya hemde :D günleri saatleri karistiriyorum. Okadar soyliyim :D ondan biraz zorlaniyorum. Disardaki brötchenleri biliyorsun asla yiyemem çok kalorili o yüzden işte uyduruk birşeyler yapiyorum. Raporluyken iyiydi güzel güzel hazırlıyordum şu önümüzdeki günler birazcık zorlanıcam valla

Günaydın kızlar kahvaltımı paylaşıyorum bir patatesten çok az yağlı biraz soğan sumak pul biber ve karabiber li az tuzlu ve limonlu salata aile bireylerinkini ayırdım onların biraz daha fazla yağı çünkü
İki tam ceviz
Bir domates
Belki iki zeytin bi sürümde marmelat yerim daha yapmadım herkese afiyet olsun patates çok mu olmuş bi bakın bakayım ekmek felan yemem

Eklentiler

• IMG_20170820_090403.webp
    IMG_20170820_090403.webp
    54 KB · Görüntüleme: 34
Günaydın kızlar kahvaltımı paylaşıyorum bir patatesten çok az yağlı biraz soğan sumak pul biber ve karabiber li az tuzlu ve limonlu salata aile bireylerinkini ayırdım onların biraz daha fazla yağı çünkü
İki tam ceviz
Bir domates
Belki iki zeytin bi sürümde marmelat yerim daha yapmadım herkese afiyet olsun patates çok mu olmuş bi bakın bakayım ekmek felan yemem
Yok cnm gayet guzel
Ben daha oncelerı dıyet yaptıgımda patatesı nerdeyse hıc tuketmıyordum
Dıyete cok uygun bır gıda degıl
Sımdı yemwk bulduguma sukur halim var :)
Eger yapabılıyorsanız, patates ç, havuc, pırınc, beyazları hıc tuketmeyın daha hızlı kılo verırsınız

Ay çok garip baktım şimdi netten de adını duymuştum ama bulgurumsu bir şey olduğunu bilmiyordum

Bugün eksideydim zaten canım spordan oluyor büyük ihtimalle ya

İşte sıkıntı da o zaten ağlayamadığım için rahatlayamıyorum ama zaten psikolojim çok iyi değil bu aralar yorgunluk bıkkınlık var
Senin yemekler normal kuzu zaten yani takımdaki herkesin öyle bence ama sen normalden az yiyordun sadece
Arada 1200 falan iyidir bence yükseltmen kaloriyi yani

Tabii ki kaptanım zaten benim de öyle sporu bıraktığım ara nasıl hızlı gidiyordu biliyorsun
İşte 60 kilo olsam veya 58 falan tamam aslında sıkıntı değil kilonun inmemesi ama hem yağ yakıp hem kas yapmaya uğraşıyorum moralim bozuluyor
Ben de şöyle çözüm buldum
Olası kasları kaybetmemek için yine haftada 2 veya 3 gün yapacağım
Ama onun dışında kardiyo falan yaparım en fazla
Yağ yakmaya yönelik yani
Önce bir 60-58 falan olayım sonra abs kas çalışırım daha sık olarak
Bence de yapma o tibia ağrısı çok fena ya hele stres kırığı cidden çekilmez kalkamazsın yerinden öyle bir acı
Zaten kas calışmaya fazla kilonuzu attiktan sonra baslayin diyolar çünkü hem yag yakip hem kas kütlesini artirmak cok zormuş kuzum bencede kazandığın formu kaybetmemek icin haftada 2 3 yap sporunu kilo verip istedigin kiloda oldugunda bolgesel kaslara yoğunlaşırsin:KK19:

Back
X