Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beni herkes düğün hazırlıklarında verirsin diye kandırdı ama vermedm aldım bk haberin olsun kuzu :KK70::KK70:umutlanma :KK70::KK70:
biz 48 olamayız bence kii:confused:
Dur daha düğün haftası erirsin belki bizim bi gelin 3 kilo vermiş o hafta Nasıl becerdiyse :KK48:

:KK70::KK70:benım kaynanam 45 miş ahahaha
Abov nesil geriledikçe kilolar düşüyi:deli:

burdayım canım :deli: benim düğüne bi sene var diye acıkın salmış olabilirim listeden çıktığım kiloma gelebilsem gircem tekrar listeye :ruh:
Kız salma yarın da sal doğum gününmüş sonra diyet :deli:

bohça mı oooo ben nişana çok masraf yaptım :silah: 1 sene nişana çalıştım resmen şimdide düğüne çalışcam bu ay nişandan kalan borcumu kapadıktan sonra:deli: neler aldım neler sen bana sor :deli:

yememem lazım ama şu doğum günleri geçsin yarın benim ctesi kuzenimin kızının sonra daha yok :kk77:
Bir gün arayla doğmuşuz :halay:

Dur daha düğün haftası erirsin belki bizim bi gelin 3 kilo vermiş o hafta Nasıl becerdiyse :KK48:

Abov nesil geriledikçe kilolar düşüyi:deli:

Kız salma yarın da sal doğum gününmüş sonra diyet :deli:

Bir gün arayla doğmuşuz :halay:
hiç sanmıyorum kuzuş ya valla :D:D
Günaydın kızlar :KK37:

Bugün kilo verme sonrası ilk alışverişimi yapacağım bakalım :KK75:
günaydın bebeğiimmmm neler alcaksın kendinee

valla kalmadı kuzu bayramdan cıkınca 1 ay kalmış olcak heyecan yaptırdın bana durduk yere:rolleyes::rolleyes:

agostosun yarısı yaz yarısı kış miş yada eylül müydü o :KK70::KK70:
yap heycan iyidir:D yeni gelinnnn olcan kiz alisma süresi biraz tuaf oluo ama simdiden söylim:) annecigimin evine gidince böyle kokusunu icine cekerdim ay suan bile bi tuaf oldum yaaaa

hiç sanmıyorum kuzuş ya valla :KK70::KK70:

günaydın bebeğiimmmm neler alcaksın kendinee

Oo süper al güzel güzel elbiseler etekler :21:

Bugün :KK45::KK45: ama sadece dondurma kesicim :KK45:

ay negüzelll ne tarz seyler almayi planiosun bakalim

Elbise/etek düşünüyorum ama daha klasik istiyorum
Dolabımı yenilemeye karar verdim
Ama pat diye yapamam birden
O yüzden yavaş yavaş başlayayım diyorum her ay birkaç birkaç alsam 1 seneye düzenlerim herhalde
Daha klasik şeyleri seviyorum ben biraz vintage falan böyle dantelli tüllü falan olsun
Bir de yaz ayında çizme bulabilir miyim dersiniz :deli:

Back
X