Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

babaannemi anneannemi görüyoum 2 3 günür anneannemin elini tutmuş öpüyordum bir geç eller bir son hali ilginçti

bende gelen olmazsa spora vuracam kendimi

ya evet çok güzel menüyü gözüm kaldı ama daha yiyebilirdim :KK70: :KK70: üstüne meyve de yedim süper oldu

hayır bende 32 :KK70: :KK70:
Sendemi leyla :KK70: kim 29 yaşındaydı ya. Kimse değilse beni 29 bilin :KK70:

Aaa aynı yaştayız:KK70: bukis o 2 gidince sanki bi ayağın çukura giriyormuş gibi oluyo lanet 3 hiç sevmedim yeni yeni toparladım, depresyona girmiştim o 3 yüzünden:KK70: keşke 2lerde kalsaydim
ay deme öyle kiz vallahami yaslanioz desene ah ahhhh sen evlimiydin buarada sordummu hatirlamiorum:D

ama 89un sonu 90 sayılır :KK53::KK53::KK53:çıtır benim kocam :KK70::KK70:
Bana ne ben kabul etmem öyle 8 varmı var konu kapanmıştır ahahah :D ne güzel gençsiniz hepiniz :((( uzuldum şimdi. Duygusalim. Regl olucam hala olamadım herkes oldu ikinciye olucak. Her olanda bende olucam diyorum :D ama şimdi kesin oluyorum cunki canım çikolata cekti. Konuyu nereye getirdim ahahah

Buki_89 Buki_89 bukiiis nisanlaniyorum eylülde inş canım seneye evlenicigimmm Allahın izniyle ♡

Bana ne ben kabul etmem öyle 8 varmı var konu kapanmıştır ahahah :KK70: ne güzel gençsiniz hepiniz :KK43:(( uzuldum şimdi. Duygusalim. Regl olucam hala olamadım herkes oldu ikinciye olucak. Her olanda bende olucam diyorum :KK70: ama şimdi kesin oluyorum cunki canım çikolata cekti. Konuyu nereye getirdim ahahah

Buki_89 Buki_89 bukiiis nisanlaniyorum eylülde inş canım seneye evlenicigimmm Allahın izniyle ♡
Hahahahahahaahahahahahahaha

Back
X