Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam takımımın sexy güzel fıstıkkk hatunları.bugün okuldan 5 e 10 kala cıktım kursa gittim yeni geldm kurstan yemek yiyemedm daha.brzdan ycem.fırında köfte patates ycem 1 tabak ekmeksiz:)

slm kızlar nasılsınız ben ponpon yapmakla uğraşıyorum yetişmeyecek :18:
gelirim yine ben öptüm sizi

selam takımımın sexy güzel fıstıkkk hatunları.bugün okuldan 5 e 10 kala cıktım kursa gittim yeni geldm kurstan yemek yiyemedm daha.brzdan ycem.fırında köfte patates ycem 1 tabak ekmeksiz:)

ay çok özledim köfte patates ve pilavı. kapuska yemekten kapuska oldum. eşim gelsin haftasonu yapacam.

nasıl ya kahvaltı öğle yemeği vs yook mu cidden. olmaz ki böle.

Son düzenleme:
ay çok özledim köfte patates ve pilavı. kapuska yemekten kapuska oldum. eşim gelsin haftasonu yapacam.

nasıl ya kahvaltı öğle yemeği vs yook mu cidden. olmaz ki böle.

ben de cok severim:D cnm okuldan cıktıktan snra 1 dilim kek yedm:D sabah yok.okulda ztn :37: böle oluorm aynı.

seni bilmem de ben çook açım şu an. bu saatten sonra bişe de yenmez. ben salatalık ve marul yiycem ya diyette esengül diyeti diye tarihe geçsin napim.bayılırsam kaldıracak bir kişi de yok şu evde.
Ben de çok açımmmmmm Gülçinnnnn.Bi daha şok diyet yapmayalım bunu tamamlayalım da.Bu arada gözüm karardı,1 dilim kepek ekmeği ile peynir yedim gözüm açıldı.Yiyerek vermek en güzeli.Bu son olsunnnn;hoş yarın ve perşembe çok rahat oluruz da :53:
bu veli milletine hiç yaranılmıyo
Al benden de o kadar.Çocuklarını eğitmek için önce analarıyla savaşıyoruz tabiri caizse.O çocukların masumiyeti olmasa,çekilecek çile değil bu veli olayı.

uyuz arkadaşınız geldi :52:
pire olabilir diyorlar ama bu pire ev arkadaşıma hiç mi zıplamıyo anlamadım ki geldim okuldan bütün elbiselerimi çıkardım bu havada buz gibi suyla yıkandım. bir ara beynimin uyuştuğunu hissettim. doktora gitmekten vazgeçtim. doktor pire ısırığı dersen ne yaaprım biraz daha bekleyecem :52:

pireyse eğer ısırcak insanı biliyor,buldu tatlı bir kızı ısırıyor kereta:66::66:

Canlarım ben spora geçiyorum,9 gibi gelirim inşallah.Öpüyorum tombul ve güzel yanaklarınızdan :16:

ay aşk olsun neremiz tombul kız bizimmm:66::62:
bende 100 gram fazlayım. ben veremezsem bahanem hazır. gerçekten 2 gün içinde adet olmalıyım .yoksa yandıımm:49: :50:

kızım sen :49:hapı yuttun :27:artık hamile kıyafetleri bakamaya başla benim içime öyle doğuyor:52::52:
istediğin zaman randevu alırsın 4 ay içinde ama seans sayın çok olduğu için zaman yetmeyebilir. demekki alan çok oldu. o sayfada solda yazar kaç kişi almış acaba. ben martta aldığım kavitasyonu taaa mayısa randevu verdiler. düşün artık.gitmeden önce ne yapacağını anlatmaya geçtiyse randevun olmuştur. gitmeden önce bol bol su iç ve yanında su götür,birde tayt götür bana öle dediler.

hallettim canım annem gidecek,3,500 kişi satın almış,nasıl olcaksa

ayyyy ahmet katil oldu....

akşam yemeğim aklımdayken yazayım

1 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı pilav
yarım tabak bakla
salata

şimdide meyva yiyeceğim...

başım çok ağrıyor yaaaa

ayşegül eşim bugünde malatyaya gidicem dedi,aslında güzel böyle bir haftada hayali olarak 4-5 şehir geziyorum...

esencim sen nasılsın,neler yaptın?

herkes osman ı izliyor sanırım,şimdi fazla ayakta olmadığım ve dinlendiğim için pc le haşır neşirim kız kardeşim kerem gibi olma senin yaşın geçti pc bilinçaltına yerleşecek tedavide olamıycan diyooooo,kerem erkek kardeşimin bir zamanlar bilgisayarla yaşayan fakat şimdi tedavi gören 5 yaşında ki oğlu....

esencim sen nasılsın,neler yaptın?
Bitanem bu şok diyet dengemi biraz sarstı sanırım,bi halsizlik var üzerimde.Gerçi yarın ve perşembe menüler güzel ama,bir daha şok diyet yapmayı düşünmüyorum,bu hafta bi detoks sayalım ama,bi daha tövbe :50: Sen nasılsın canım?

slm kızlar benide aranıza alın pazartesi 68 kiloyla başladım diyete....................takıma alınırsam cuma bildirim yaparım....................

slm kızlar benide aranıza alın pazartesi 68 kiloyla başladım diyete....................takıma alınırsam cuma bildirim yaparım....................

hoşgeldin canım. bizde seni bekliyoduk:9: kaptanımız aynalar. o uygun görürse alır. ama görmeyecek bişe yok bizde 4 kişilik yer vardı. kuralalrı yazarız daha sonra ..ama şöle söylim hergün paylaşım şart. ve 1 hafta deneme süresi var eğer disiplinini ve paylaşımını yeterli bulursak devam eder beraber manken gibi oluruz inşallah.çizelge yapmayı biliyomusun? çizelge olunca ne kadar yol kaydettiğini daha iyi görmüş oluyosun.

ayyyy ahmet katil oldu....

akşam yemeğim aklımdayken yazayım

1 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı pilav
yarım tabak bakla
salata

şimdide meyva yiyeceğim...

başım çok ağrıyor yaaaa

ayşegül eşim bugünde malatyaya gidicem dedi,aslında güzel böyle bir haftada hayali olarak 4-5 şehir geziyorum...
malatyadan bi isteğin varsa eşinle gönderiyim şekerimm...:38:
Bitanem bu şok diyet dengemi biraz sarstı sanırım,bi halsizlik var üzerimde.Gerçi yarın ve perşembe menüler güzel ama,bir daha şok diyet yapmayı düşünmüyorum,bu hafta bi detoks sayalım ama,bi daha tövbe :50: Sen nasılsın canım?
dökülmeyinnnn kendinize gelin...hadi hadi zaten benim yarım yamalak isveç diyet gibi yapıyonuz sizde patatesleri götürdünüzzz ben sabahtan beri bi kase haşlanmış nohut yağsız yeşil salata yoğurt 1dilim salam 1tanede kahve içtimm ve binbir emekle bıraktığım sigarayı 3 gündür gene içiyorumm:14:
canım tabii kaltılabilirsin ama cumaları bildirim yapmak yetmiyo bizim takım için düzenli paylaşım şart...kaptanımız aynalar onunla irtibata geç o ayrıntıları bilidrir...eğer 1 haftalık deneme sürecimizi geçersennn aramıza hoşgeldin derr 14. takım olaraktan seni kucaklarızzz:38:

ayyy kaldı 3 kişi. ya şöle 12 kişi olsak. kimse pesetmese güzelce mezun olana kadar devam etsek. ne güzel olardı. bitanesi nereye gitti ya ben onu merak ediyorum.

Back
X