Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun benim menu cok berbat ve acimm şuan bile

Sabah 7zeytin bir incir 1yk hakiki bal yarim bardak sut ve yarim lt su

Ara 1lt su

15:00 uskumru balik ızgara yarisi bir haslanmis patitiz bol yesillik bi kase mercimek çorbası sade soda

Baş agrisi oldu gerisinide boyle cozuttum
18:30 1 yk hakiki bal
20:09 sekersiz cay kuru uzum
22:00 iki elma
3,5 lt su icmisimdir bugun istek disi boyle beslendim islerim vardi pazartes daha duzene girer. .

telefona uygulama indir kuzu hatırlatıcı yanında da su bulundr muakkak bi süre onra alışıyon:halay:

uykusuzlk başa bela :KK70::KK70:

canım bizde onu bekliyoruz ben 5.45e kadar burdayım beklerim :KK28: gelemzse de bu hafta giremez listeye bi iki hafta daha ertelenir. ama keske gelse:KK4: Favelayn Favelayn
Canim yeğenimin ameliyatı ve ev tasima durumumuz vardi demiştim size de yazdım buraya . daha yeni aldim elime telefonu boyle bi gunde kilo bildirimi yapmayo gectim tartılmak bile aklima gelmedi açıkçası. Bunun icin giremeyeceksem listeye sorun değil

Tamam canim oda aklimdaydi aslinda bu sekilde suyuda halletmis olurum ins
Aynen kuzum hatirlatinca insan mecbur hissediyo kendini hem gunluk icmen gerekn suyu da soyluyo sana cok iyi programlar var arastir
Abovvv @Blacksee55 yapiliymi bize bu bidaha Ban yine yemek yer :))) tube tube
Artik uzak durur bdv den :D
"Msj tekrarı" ne demek Allah aşkına :işsiz:
Beybisi ayni mesaji yanlislikla iki kere gonderince birini duzenleyip mesaj tekrari yaziyoruz karisiklik olmasn diye :D
Canim yeğenimin ameliyatı ve ev tasima durumumuz vardi demiştim size de yazdım buraya . daha yeni aldim elime telefonu boyle bi gunde kilo bildirimi yapmayo gectim tartılmak bile aklima gelmedi açıkçası. Bunun icin giremeyeceksem listeye sorun değil
Tm tatliim haftaya kadar islerini halletmis olur musun peki olursan haftaya girersin listeye de nasil gecti yegeninin ameliyati

Aynen kuzum hatirlatinca insan mecbur hissediyo kendini hem gunluk icmen gerekn suyu da soyluyo sana cok iyi programlar var arastir

Artik uzak durur bdv den :KK70:

Beybisi ayni mesaji yanlislikla iki kere gonderince birini duzenleyip mesaj tekrari yaziyoruz karisiklik olmasn diye :KK70:

Tm tatliim haftaya kadar islerini halletmis olur musun peki olursan haftaya girersin listeye de nasil gecti yegeninin ameliyati
Cok sukur iyi geçti canım benim bugunden sonra islerim bitiyo

Artik uzak durur bdv den :KK70:

Beybisi ayni mesaji yanlislikla iki kere gonderince birini duzenleyip mesaj tekrari yaziyoruz karisiklik olmasn diye :KK70:

Teşekkürler :KK15:

Gunaydin kizlaarrrr
Günaydın canısı :KK52:

Evet kizlarr bu hafta 8. Olmusuz :bicak:
Ama donem ici analizler bitmis 12 takim icinde 5. Olmusuz busefer ve sinifi gecmisiz:KK9::KK31::KK31:
Pek anlamadım ama iyi bişey galiba oleyyy:KK9:

gunaydin arkadaslar kahvaltimi yaptim bugun haftasonu olunca cocuklara ornek olayim diye saglikli kahvalti yaptim :KK48: yuMurta peynir zeytin yesil salata vs normalde spesial k kahvalti gevregiyle 14 gunluk bir progran vardi onu uyguluyordum ama artik pzt den itibaren devam edecem simdi spor zamani leslie yapiyorum sabah aksam bugun 4. Gunum :KK200:

Cnm ben cok yoruluyrm
Ilk basladigimda kirk gun olmustu dogum yapali evdeydim
Sekiz eylulde ise basladm. Gece dogru duzgub uyuyamiyrm. Sabah 6 da kalkip sut sagiyrm, oglen eve geliyrm cocuklarla ilgilen uyut, onlar uyuyunca yemek yap, uyansin tekrar bak, sofra kur, mutfagi topla sonra tekrar cocuklari uyut:KK45:
Diyete cok fazla konsentre olamiyrm
Menu yazmayada useniyrm artik
Biraz mola vermek istedim
Ilk zamanlar cok hirslandiriyordu beni burasi
Yine o ruhu olusturursak beraber zayiflayabiliriz insallah
Ben 65 kilo olmak istyrm
ay hadi inşallah birlikte halledelim ya haklısın 2 çocuk çok zor çalışan anne ondan ben bıraktım işi gitti oğlanla olmazmış eşim öyle dağınık pis bi bardağını salondan mutfaa getimez yaa
kız lili haklısın ama genede kopmamaya çalışsan kışın kilo alma sakın
Canim insallah veririm cok istiyorum tedaviye basladim doktora gidicem sali yumurta kontrolune eger yumrtlama olursa spor yapamam ayyyy yaccok zor bu isler hamile kaliram kilolu olmak istemiyorum
melek sporda önemli yumurtada önemli kız evet inşallah yumurtan olmuştur spor yapmazsın sonradan belki doktora sprar hafif yürüyüş yaparsın bu hjafta seni listeye almıyım ben spor listesine o zaman sen söyle öylemi yapalım nasıl yapalım

ay hadi inşallah birlikte halledelim ya haklısın 2 çocuk çok zor çalışan anne ondan ben bıraktım işi gitti oğlanla olmazmış eşim öyle dağınık pis bi bardağını salondan mutfaa getimez yaa
kız lili haklısın ama genede kopmamaya çalışsan kışın kilo alma sakın

melek sporda önemli yumurtada önemli kız evet inşallah yumurtan olmuştur spor yapmazsın sonradan belki doktora sprar hafif yürüyüş yaparsın bu hjafta seni listeye almıyım ben spor listesine o zaman sen söyle öylemi yapalım nasıl yapalım
Yok cnm kopmayacagim
Hep beraber zayif ve guzel olmanin keyfibi surecegiz
Is yapmayan erkekle hayat daha da zor valla
Bnm esimde pek yapmaz
Soda acar kapagi tezgah uzerinde durur, alip cope atmaz
Bazen yapiyor ev supurme silme gibi
Hic yoktan iyiidir :)

Bende aslinda cok sevmiyrm is yapmayi :D mecbr yapiryz iste amaan :)
Bebekim ateslendi
Buyukum grip
Uyumuyor bebek
Islerim var bi ton
Buyugude oarka cikarmam lazim :(

♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆

SekerPancariiŞ= 57 H=55.5
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65

Favelayn Favelayn Ş=67.8 H=64

Başka eklemek isteyen varsa ekleyebilir.:mapus:
(listedekiler haric cikmak isteyende cikabilir)
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.:sopa:

@keptinn bu listeye yeni arkadaslari ekleyip takip edelim mi ne dersin? kaptinn kaptinn

Once ilac dedi daha uzn surerdi bu is allahtan benim rahim filmim cekildi esimin sipermiyografi yapildi hazir diye direk ilac tedavisine basladik yoksa bir kerede 4 5 ay o seylerle ugres hazirla daha da uzardi bu is insallah ilacla olur asilamaya gerek kalmaz rahim filminden sonra muane bile olamiyorum cok korkuyorum kasiyorum kendimi

istanbul da oturuyorum canim hemen asilama yaptirmak istemiyorum bi once ilac tedavisi olsun belki doktor ilac kullanirkn baska bisey farkeder baska basit bir tedavi olur diye umut ediyorum
melek üzülme kız banada dediler kaç sene olmaz dediler tüp müp dediler ama olsu yumurtada iki taraflı kist dediler ne zamandır gitmiyom doktora bak ama çocuk oldu bak sıkıntı yapma Allahın izniyle olsun işallah aşısız dua edecem
Bugun benim menu cok berbat ve acimm şuan bile

Sabah 7zeytin bir incir 1yk hakiki bal yarim bardak sut ve yarim lt su

Ara 1lt su

15:00 uskumru balik ızgara yarisi bir haslanmis patitiz bol yesillik bi kase mercimek çorbası sade soda

Baş agrisi oldu gerisinide boyle cozuttum
18:30 1 yk hakiki bal
20:09 sekersiz cay kuru uzum
22:00 iki elma
3,5 lt su icmisimdir bugun istek disi boyle beslendim islerim vardi pazartes daha duzene girer. .
güzel yemişin balıklı malıklı ama akşam olmuşmu selcan yaaaa hani yimek nerdeeeeeeeeeeeeee
aayy yeğen candır benimkide buraya üye olduum gün buse ondan emelin busesi yazdık birlikte canım benim çok tatlıdır kızım olmadı benim o kızım gibi oldu maşallah
senin yeğenine acil şifalar inşallah
listeye haftaya girersin bu sefer liste saati geçince olmadı demekki
spor listesine girecekmisin canım

Evet kizlarr bu hafta 8. Olmusuz :bicak:
Ama donem ici analizler bitmis 12 takim icinde 5. Olmusuz busefer ve sinifi gecmisiz:KK9::KK31::KK31:
aboooovvvv :kızgın::kızgın::kızgın::KK14::KK14::KK14:
8.mi olduk o ne yaaaaa:mad::mad::mad::mad:
kapanmayalımda bari yavaş yavaş yükselelim işallah yaaa
gunaydin arkadaslar kahvaltimi yaptim bugun haftasonu olunca cocuklara ornek olayim diye saglikli kahvalti yaptim :KK48: yuMurta peynir zeytin yesil salata vs normalde spesial k kahvalti gevregiyle 14 gunluk bir progran vardi onu uyguluyordum ama artik pzt den itibaren devam edecem simdi spor zamani leslie yapiyorum sabah aksam bugun 4. Gunum :KK200:
iyi yapmılsın hatta bence böyle devam etsen gerçi sen inat ettin du bakalım pembe inş iyi olur sonra normale döner beslenmen hergün tartılıyomusun kız yoksa
spor listesine katacam seni kaç dakka yaptığını yazıp bana etiket et
Yok cnm kopmayacagim
Hep beraber zayif ve guzel olmanin keyfibi surecegiz
Is yapmayan erkekle hayat daha da zor valla
Bnm esimde pek yapmaz
Soda acar kapagi tezgah uzerinde durur, alip cope atmaz
Bazen yapiyor ev supurme silme gibi
Hic yoktan iyiidir :)

Bende aslinda cok sevmiyrm is yapmayi :KK70: mecbr yapiryz iste amaan :)
Bebekim ateslendi
Buyukum grip
Uyumuyor bebek
Islerim var bi ton
Buyugude oarka cikarmam lazim :KK43:
ooo geçmniş olsun biz hasta olsak onlar olmasa ya:KK34: bende ev işi çok sevmem mecbur yapıyoz yoksa pislikte yaşanmıyo :D

♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆

SekerPancariiŞ= 57 H=55.5
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65

Favelayn Favelayn Ş=67.8 H=64

emelinbusesi ş: 73,4 h:71
Başka eklemek isteyen varsa ekleyebilir.:mapus:
(listedekiler haric cikmak isteyende cikabilir)
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.:sopa:

ben kendimi ekledim doğrumu bilmiyom ama ş demek şimdi demekmi ben salı takıma girdiği günkü kilomu yazdım

Back
X