Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar yaş 32 boy 154 kilo 72.5 :işsiz:
Bir buçuk yaşında kızım var. Aslında 64.5 e düştüm bi ara ama sonra stresten yemeye verdim kendimi. :bicak: Çalışmıyorum hafta içi kursa gidiyorum öğlene kadar. Eşim vardiyalı çalışıyor. İskenderunda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK54:
Umeyye ismi cok begendim hoş geldin canim

emelinbusesi emelinbusesi 20 dk yürüyüş yaptim devami aksama gelicek kuzum
Hee iyi ermisin bizim burda hava yağışlı hic elimi kaldirasim yok iyiki bura var bi ara şuurumu kaybedip kahvaltida pekmeze saldirdim off koyden kp den pekmez geldi taze taze kizim pekmez istedi dayanamadim iki dilim ekmekle yedim cok Üzgünüm yaaa sinir oldumm yememem kazimmm no no :((

Hee iyi ermisin bizim burda hava yağışlı hic elimi kaldirasim yok iyiki bura var bi ara şuurumu kaybedip kahvaltida pekmeze saldirdim off koyden kp den pekmez geldi taze taze kizim pekmez istedi dayanamadim iki dilim ekmekle yedim cok Üzgünüm yaaa sinir oldumm yememem kazimmm no no :KK43:(
Hatlar karisti :)) emelinbusesi emelinbusesi ne yazdimdi :)) gozumde görmemiş

Eklentiler

• 20171030_203231.webp
    20171030_203231.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 36
Gunaydin canim napiyosun diyet nasıl gidiyo:halay:
Ay bugün kv sabetej yaptı yaaa bu kadın benim güzel zayıf olmamı istemiyo koskanoyomu ney ama bende var tabi iradesizlik yeme dimi yedim ama
Evet cnm bıde tahın dokcen ona :KK70:
Yok yok kızlar kulaklarınızı kapatın:KK47:
Yulaf ezmesi yin, çok sahane :KK70:
Tabe tabe :Dyav bizim orlarda eskiden bu yulafı ıslatıp atlara verirlerdi komşular sonradan diyet için iyi dedilet ben şaştım ya iştr ondan atlar mıh gibi vallaha kaslı hep yağ yok hiç :D
Kız neden tehlıkelı bılgı paylasımı yapıyorsun
Bunu ogrenmem hıc eyi olmadı :KK70:
:D yaaa güldürmeeee beeee yemesene kız bırak artık ya o kadar yeme aman alerjik olursun ha bak
Çocuk bır haftada zayıfladı ya agzına hıcbışey koydurmuyor babası neden mama yemıyorsun kızım dıyor acı dıyor:)) eşyalrı evı buraktık geldık canım bır sure burdayız ev tuttuk alışmaya çalışıyorz
Aa niyeki canım hastamı geçmiş olsun ıhlamur yapsan içermi nerdesiniz
Igne oyası yapabiliyormusun o çok zor teyzemde yapıyor bana da öğretmesini istiycem zor ama harika oluyor . O ne demek anlamadım

Back
X